O zot sa jane shtuar impotentet.
Jam Pro!
Jam Kunder!
shqiperi -arabi
112-72
kemi basketboll vallai.
O zoteri nuk do te thot qe shumica jan kundert dhe ju deomos keni te drejt,ja nje shembull a ka me shum blet apo miza?pergjigjja eshte se miza ka me shum,por vlere me te madhe kan blete,e ju jeni si mizat pa kurrfar vlere.
A ka me shum akademika,intelektual,etj apo injorant?edhe ketu pergjigjeja eshte se injorant ka me shum,po akademikat,intelektualet kan vlere me te madhe.
Keshtu qe mos u gezo shum prej keti rezultati se shumicen prej ketyre jan injorant te thell....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Disa : 08-02-2010 mė 04:54
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Po mire tani se jeni interesant lol.......po floket e gocave ju bejne ti 'ngacmoni' apo 'tundoni' prandaj i doni qe te mbuloje koken me shamina shkrite.
Ke ato qe jane me shami hapin syte cunat me shume nga kurioziteti, se shumica s'ven, keshtu qe edhe shamia i sjell vemendjen me teper sesa te ishin normale si gocat e tjera. Nuk jane vetem cunat, por edhe une do ti studioja mire nga kurioziteti![]()
Mos ki merak se mbaj Kasander.hahaha me fal ksafander os me sakte kokore meqe jemi tek tema e mbulimit te kokes.Oh meqe ra fjala pse policia se lejon motorciklistin pa kokore.Gjobe te gjithave vajzave qe tundojne meshkujt dhe i ngrejne leshrat perpjete ose ... e kunderta.lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 08-02-2010 mė 14:16
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt