Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 76 prej 90 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 892
    Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Dmth te gjitha shkrimet e mia nuk ishin pergjigje per ty????hmmmmmmmmmmmmmm tani e kuptova kush je!Kalo lol veri dy ferexhe asaj qe do maresh se i takojne po te mori ty.
    Unė nuk ja imponoj askujt ferexhen as gruas sime, e sheh se ēfarė kam dashur tė them deri tash
    Pra le tė jenė tė lira tė veshin ē'tė dojnė, edhe ato qė vendosin tė mbulohen tė mos pengohen

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga tina-s Lexo Postimin
    qka ki ojj e eger ti mos u gajlo ato miniqat nuk do i ndalojn neper shkolla....koheve te fundit edhe mesimdhensve ju ka ikur truri nga keto femrat me trup lakuriq ik per lesh tani

Ti ke qene ndonjehere ne shkolle mi tina???Ku e ke mesuar kete shqipe???
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Unė nuk ja imponoj askujt ferexhen as gruas sime, e sheh se ēfarė kam dashur tė them deri tash
    Pra le tė jenė tė lira tė veshin ē'tė dojnė, edhe ato qė vendosin tė mbulohen tė mos pengohen

Tani me duket se ke fol tamam.Tema flet per shamijat ne shkolla.Qe nje vajze nen 18 vjec te shkoj me shami ne shkolle besoj se e kupton qe nuk eshte vendimi i saj por i familjes!Ti dhe te tjere na dhate shume arsye pse duhet perdorur shamia,por ato ishin arsye kot prandaj dhe shumica jane kundra, kete e tregon edhe votimi.Lerini te lira ta zgjedhin vet, do ven apo jo shami.Por kte zgjedhje ta bejne ne moshe madhore, qe te jen te vetdijshme per vendimin.pas martese psh.Ne dihet do ti respektojm ,jo te gjithe e shofin jeten njelloj!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

kush duhet ta lejon e kush duhet ta ndalon!!!!!!!!!!!!!!???????
    Ndrysho Firmėn

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    [/B]

Tani me duket se ke fol tamam.Tema flet per shamijat ne shkolla.Qe nje vajze nen 18 vjec te shkoj me shami ne shkolle besoj se e kupton qe nuk eshte vendimi i saj por i familjes!Ti dhe te tjere na dhate shume arsye pse duhet perdorur shamia,por ato ishin arsye kot prandaj dhe shumica jane kundra, kete e tregon edhe votimi.Lerini te lira ta zgjedhin vet, do ven apo jo shami.Por kte zgjedhje ta bejne ne moshe madhore, qe te jen te vetdijshme per vendimin.pas martese psh.Ne dihet do ti respektojm ,jo te gjithe e shofin jeten njelloj!
    Epo ti lėmė pra fėmijėt tė zgjedhin vet, por edhe nese zgjedhin shamiat mos te jemi kundėr tyre e jo si disa disa qė janė kundėr, ti nuk the jam pro zgjedhjes se lirė ti the jam kundra shamiave d.m.th edhe nese ėshtė ne zgjedhjen e tyre

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Epo ti lėmė pra fėmijėt tė zgjedhin vet, por edhe nese zgjedhin shamiat mos te jemi kundėr tyre e jo si disa disa qė janė kundėr, ti nuk the jam pro zgjedhjes se lirė ti the jam kundra shamiave d.m.th edhe nese ėshtė ne zgjedhjen e tyre

Une kam dashur te them qe:Shamite nuk kan asnje funksion tjeter pervec se te torturojne ne kohe te nxehta.Se kur eshte ftohte ne te gjithe lidhim shall ne koke.Dhe kundershtoj me force qe: femrat qe kan shami ne kok jane te gjitha te ndershme dhe nderin ja u mban shamia.Sic ka femra te zbuluara te ndershme dhe te pandershme.Ashtu ka edhe tek te mbuluarat. Gjithesesi e shof si injorim te femres ,mosbesim tek ajo detyrimin per te mbajtur shami.Menyra si ne islamizem trajtohet femra me dobson mua besimin akoma me shume ne fe.Fene e perdorin njerzit per perfitime duke nenshtruar apo perfituar nga turmat.Ka plot ane pozitive por ka edhe negative sa te duash.Une besoj tek nje force qe mban balancen ne kete jet, por jo tek fuqia e njeriut priftit apo hoxhes.

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Une kam dashur te them qe:Shamite nuk kan asnje funksion tjeter pervec se te torturojne ne kohe te nxehta.Se kur eshte ftohte ne te gjithe lidhim shall ne koke.Dhe kundershtoj me force qe: femrat qe kan shami ne kok jane te gjitha te ndershme dhe nderin ja u mban shamia.Sic ka femra te zbuluara te ndershme dhe te pandershme.Ashtu ka edhe tek te mbuluarat. Gjithesesi e shof si injorim te femres ,mosbesim tek ajo detyrimin per te mbajtur shami.Menyra si ne islamizem trajtohet femra me dobson mua besimin akoma me shume ne fe.Fene e perdorin njerzit per perfitime duke nenshtruar apo perfituar nga turmat.Ka plot ane pozitive por ka edhe negative sa te duash.Une besoj tek nje force qe mban balancen ne kete jet, por jo tek fuqia e njeriut priftit apo hoxhes.
    Pikėrisht feja Islame tė mėson pėr tė ju referuar Zotit dhe pėr t'ju nėnshtruar Atij, e jo Priftit as Hoxhes.
    Po ēka pėr ato femra qė kėmbėngulin ta mbajnė shaminė, unė nuk do ti ndaloja tė merrnin pjesė nė mesim apo kudo sepse ėshtė e drejtė e tyre qė lirshėm tė vishen si duan

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Parimisht debatin nuk e kam hapur unė por tjeter kush, e dyta nuk ju pergjigje pyetjeve tė mia sigurisht kjo don tė thotė se nuk je pėr tė ja imponuar askujt veshjen apo?
    A e perjashtoni ju nje vajze myslimane qe deshiron qe te shkoje ne shkolle medrese pa ferexhe apo shami? Sa tolerante jeni ju, e pastaj akuzoni te tjeret per komunizem e jo tolerance. Nese do te kishte persona qe ne televizione do te benin thirrje qe te mos lejoheshin shamia ne shkolla, ju do t'i kercenonit. Shqiptaret kane frike nga shamia pasi ajo prezanton injorancen fetare te nje injoranti arab te shek 7.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Asaj qe do me shkelte syrin!!!.Ne fakt kurioze do isha te shifja kembet e asaj te mbuluares, se ksaj ja pash!!.Edhe s'me terhoqen !!!.Mendoj se duhet te lind ndjenja me pare dhe pastaj p.... Po une jetoj ne nje ambjent me njeres normal. jo me manjaker!
    Ti jeton ndoshta ne nje ambient me meshkuj impotente qe femra i duket dicka normale dhe aspak josheses dhe tunduse.Ose-ose femrat sjane te tilla.

Une se kuptoj pse ju femrat na tundoni me veshjen tuaj ? Pastaj "skuqeni" kur ndonje mashkull ju ngacmon me fjale!
    "Shoku Mjekesise"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga laura.. Lexo Postimin
    Asaj me minifund
    e kjo cdo te thote qe duhen te tera te ven shami?
    Ju pa minifund nuk jetoni dot
    Ti laura duhet te kuptosh pak se je dhe vajze me sharm.Ne Muslimanet nuk jemi kundra minifundeve si veshje intime por jemi kundra tundimit kolektiv.Nese ti burrit tend do ti vishje nje minifund ne shtepi asnje prej nesh sdo te thoshte gje.ne momentin qe ti kur rri me burrin rri me rrobdishan apo tuta e nderkohe kur del vesh mini duket pak absurde.Femra nga natyra duhet te tundoje ate qe dashuron dhe kerkon te shkoje ne shtrat.Tundimet e tjera jane humbje energjie.Cte keqe ka qe nje femer te vishet ne nje mynyre qe mos e tundoje shefin apo burrat e rruges por te tundoje me veshjet e saj ekstravagante, fine apo ekzotike burrin e saj ne shtepi.C'kenaqesi i sjelle femres tundimi i cdo mashkulli qe e shikon ate ne rruge tek veshja e saj erotike?Ma zbulo pak nese mund ta shprehesh me fjale kenaqesine.
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 76 prej 90 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •