Jam Pro!
Jam Kunder!
Tani me duket se ke fol tamam.Tema flet per shamijat ne shkolla.Qe nje vajze nen 18 vjec te shkoj me shami ne shkolle besoj se e kupton qe nuk eshte vendimi i saj por i familjes!Ti dhe te tjere na dhate shume arsye pse duhet perdorur shamia,por ato ishin arsye kot prandaj dhe shumica jane kundra, kete e tregon edhe votimi.Lerini te lira ta zgjedhin vet, do ven apo jo shami.Por kte zgjedhje ta bejne ne moshe madhore, qe te jen te vetdijshme per vendimin.pas martese psh.Ne dihet do ti respektojm ,jo te gjithe e shofin jeten njelloj!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
kush duhet ta lejon e kush duhet ta ndalon!!!!!!!!!!!!!!???????
Ndrysho Firmėn
Une kam dashur te them qe:Shamite nuk kan asnje funksion tjeter pervec se te torturojne ne kohe te nxehta.Se kur eshte ftohte ne te gjithe lidhim shall ne koke.Dhe kundershtoj me force qe: femrat qe kan shami ne kok jane te gjitha te ndershme dhe nderin ja u mban shamia.Sic ka femra te zbuluara te ndershme dhe te pandershme.Ashtu ka edhe tek te mbuluarat. Gjithesesi e shof si injorim te femres ,mosbesim tek ajo detyrimin per te mbajtur shami.Menyra si ne islamizem trajtohet femra me dobson mua besimin akoma me shume ne fe.Fene e perdorin njerzit per perfitime duke nenshtruar apo perfituar nga turmat.Ka plot ane pozitive por ka edhe negative sa te duash.Une besoj tek nje force qe mban balancen ne kete jet, por jo tek fuqia e njeriut priftit apo hoxhes.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Pikėrisht feja Islame tė mėson pėr tė ju referuar Zotit dhe pėr t'ju nėnshtruar Atij, e jo Priftit as Hoxhes.
Po ēka pėr ato femra qė kėmbėngulin ta mbajnė shaminė, unė nuk do ti ndaloja tė merrnin pjesė nė mesim apo kudo sepse ėshtė e drejtė e tyre qė lirshėm tė vishen si duan
A e perjashtoni ju nje vajze myslimane qe deshiron qe te shkoje ne shkolle medrese pa ferexhe apo shami? Sa tolerante jeni ju, e pastaj akuzoni te tjeret per komunizem e jo tolerance. Nese do te kishte persona qe ne televizione do te benin thirrje qe te mos lejoheshin shamia ne shkolla, ju do t'i kercenonit. Shqiptaret kane frike nga shamia pasi ajo prezanton injorancen fetare te nje injoranti arab te shek 7.
"Shoku Mjekesise"
Ti laura duhet te kuptosh pak se je dhe vajze me sharm.Ne Muslimanet nuk jemi kundra minifundeve si veshje intime por jemi kundra tundimit kolektiv.Nese ti burrit tend do ti vishje nje minifund ne shtepi asnje prej nesh sdo te thoshte gje.ne momentin qe ti kur rri me burrin rri me rrobdishan apo tuta e nderkohe kur del vesh mini duket pak absurde.Femra nga natyra duhet te tundoje ate qe dashuron dhe kerkon te shkoje ne shtrat.Tundimet e tjera jane humbje energjie.Cte keqe ka qe nje femer te vishet ne nje mynyre qe mos e tundoje shefin apo burrat e rruges por te tundoje me veshjet e saj ekstravagante, fine apo ekzotike burrin e saj ne shtepi.C'kenaqesi i sjelle femres tundimi i cdo mashkulli qe e shikon ate ne rruge tek veshja e saj erotike?Ma zbulo pak nese mund ta shprehesh me fjale kenaqesine.
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt