Jam Pro!
Jam Kunder!
Ti asnjėherė nuk po flet pėr lirinė, mirpo vetėm duke nėnvlerėsuar Shqiptarėt e komunitetit Musliman dhe duke i etiketuar Muslimanėt Shqiptar si Arabė e Turq, mirpo asnjėherė nuk solle prova pėr tė respektuar njėri-tjetrin dhe ta respektojmė bindjen e secilit dhe ta pranojmė femren e mbuluar nė shkoll ashtu siē i pranojmė ato tė zhveshurat.
Respekt!
Boll latė nam tashi me ato femrat e zhveshura nėpėr shkolla. Nė shkollėn time ska pas asnjė nė tillė, as nė fakultet tani. Na vdiqėt, me i brimė i bini fyllit. Edhe se i hodhėm curvės i rreckė sipėr mos e bom gjė tndershme ė? kuptoni ju qė morali nuk mbulohet e as ruhet dot me asnjė lloj shamie e hixhabi?
Elegance is an attitude.
Jo ke tė drejtė morali nuk ruhet e as nuk mbulohet me shami mirpo kerkesa ime dallon prej paragjykimi tėnd.
Unė po them ta respektojmė secilin dhe ta mos e kundėrshtojmė femrat e cila mban shami, pse tė ja prishim punėt asaj ashtu siē po i respektojmė tė tjerat ashtu ta respektojmė edhe atė.
Pėrshėndetje!
Une e mbaj shamine po vuri burri im callem te bardhe si arabet.Harova te veshi edhe kemishe te gjate te bardhe.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Patjetėr, jam dakord, duhet respektuar femra me shami si psh ajo arabe, palestineze, afgane etj. Shamia nė kokėn e njė femre shqiptare s'ka ēfarė do. Nqs doni tė ruani imazhin e femrės shqiptare, mėsojeni ta respektoni e mos ta vlerėsoni si mall dhe si efektor stimulues tė qelizave pėrkatėse nė tru pėr ngrefje mendore!
Hajt shnet!
Elegance is an attitude.
edhe nje gje po me duket e tepert nga disa antarė/e ketu ne forum
- feja muslimane sikurse ajo krishtere nuk jan vetemse te arabve , por jan me te perhapurat ne ruzullin toksor...
edhe pse te dyjat vin nga vendet arabe.
Nuk jam kunder per arsye te fes po per arsye se mos te behen dallime ne veshje ne mes nxesve.
Duhet ta kuptoj se ca nga vajzat mund te je edhe te detyrara te vendosin shami edhe pse nuk dojn.
Po tash esht numri shum i vogel i vajzave qe vendosin shami.
ekstremet e cfare do lloji mode e veshje qofshin,si ato te mbuluarat e si ato te lakuriqsuarat,per mua vec cka e demtone ate logjiken e shendoshe qe lind bashke me njeriun.
qe don te thote,vishu normal pa egzagjirime,duke ju pershtate klimes,ambientit,punes etj etj
Jam shum dakort me ju POKO.
Krijoni Kontakt