Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    i/e regjistruar Maska e Hajrush
    Anëtarësuar
    17-09-2007
    Vendndodhja
    Ferizaj
    Postime
    91
    Postimet në Bllog
    4
    Shikoni!
    Ka mundur të bie nga qielli,meqë nuk po e ditka asnjëri,pra këtu paskan gisht ufot.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Nuk behet nami pse vendoset nje thenje qe permbledh ne vehte nje definicion domethenes per dijen,nje emer te vecante per institutin dhe nje mesazh frymezimi per rinine , dhe eshte thene po nga Kryeministri i vendit- Kosoves.
    Nuk do te kontestohej nje aforizem i njejte kushdoqoft qe ta kish thene, pse i gjithe ky mohim ndaj njeritjetrit per vetveten.
    Per njeqind vite vendosnin pushtuesit cka deshironin dhe ne nuk bezenim!!! tash !?
    Komunizmi ka perfunduar, pasojat kane mbetur, qe dmth nuk eshte me shume komuniste parolla per arsimin nga Kryeministri i vendit se sa mohimi dhe thirrja per terheqje te parolles-madje thirrja per protesta per kete pune.
    Shpresoj qe vertete ky institucion te jete nje tempull qe do te leshoje rreze drite sa vete Dielli, qe te ndricoje cdo skute te erresires- injorances shqiptare ne Kosove

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 21-01-2010 më 14:09
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Me rendesi eshte qe u realizua nje nga projektet madhore te pasluftes per shkecen,artin e kulturen tone.Ideja e ndertimit te ketij tempulli te dijes,artit e kultures eshte e kahmotshme.Bile,nese nuk gaboj,gurin themeltar te kesaj godine impozante e pat vu Presidenti Rugova .
    Ta gezojne akademiket tane kete tempull dhe dhashte Zoti e na japin ide,projekte e vepra qe do ta arsyetojne kete objekt madhshtor qe kushtoi mbi 5 milione euro.
    Sa per kete citatin e Z. Thacit,nese vertete e ka thene ashtu-gezohem,sepse keto fjale jane fjale te medha e domethenese e per me teper obligojne e lene peng nje emer kryeministri,qe per shkencen nuk eshte pak !

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Unë po të isha profesor në këtë univeristet do ta kisha bojkotuar mësimin. Dhe studentë e profesor duhet të cohen në protesta kundër këtij vendimi të marrë.
    Nuk është se flitet për vitet 1.100, legjenda shkrimesh, historish, por për gjëra që i kemi Jetuar.
    E gjithë Bota (në përjashtim të shum "Kosovarëve") e din se çfar ka bërë Thaçi për Kosovën.
    Haradinaj gjithashtu.
    janë 2 Figura (mbas familjes Jashari s'diskutohet) që i dhan shum, shum popullit Kosovar.
    e bukura është që Sot, që të dy këta, konsiderohen bandit, vrasës, mashtrusa, etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga i/regjistruar : 21-01-2010 më 15:17

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ky eshte turpi i rradhes ...

S'ka thënë asgjë...

Ajo që e është vënë aty është thënie e fëmijëve. Kaq e ulët sa sikur te thuhet: Kur bie borë vëshitrësohet komunikacioni. ose Bora është e bardhë. ose Në dimër bie borë. Në këso tabelash vihet dicka shumë filozofike dhe kuptimplote me një kuptim shume¨më të thellë. Ta zëmë kjo që është thënë, unë me nxënësit e mi para 20 vitesh e kam pasur si temë hartimi: Shkolla është dritare e jetës. Ky në vend të shkolla e ka thënë: "Tempujt".

Nëse bash duhet të përlyhet muri me dicka, ja po ju jap dicka më të bukur e më domethënëse.

"Një shtet që ka një shkollë të fortë pretendon të bëhet një shtet i fortë", prandaj
    Ta bëjmë një shkollë të fortë që të kemi një Kosovë të fortë"

Unë po heq dorë nga autorësia e kësaj thënie kaq domethënëse, le të mbetet pa autor, por të shkruhet.

Pastaj nëse bash do të duhej që të jetë një fjalë e dikujt, pse mos të ishte një e Rifat Jasharit, i cili fill pas luftës pati thënë:
    "Ti rehatojmë një herë të gjallët, se të vdekurit presin" ( sa domethënëse kjo që ka thënë ky i cili flijoi tërë familjen për këtë Kosovë të lirë që sot gëzojmë dhe fatkeqësisht që nuk e përiflli askush këtë thënie dhe si pasojë e kësaj ende kemi njerëz nëpër tenda!!!).

Prapë qëndroj prapa asaj që kam thënë:

POLITIKA JASHTË SHKOLLËS SHQIPE
    dhe ajo pllakatë të hiqet me protesta nëse jo në mënyrë paqësore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 21-01-2010 më 15:53
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mos u merrni me kte ceshtje burra..
    ka tjera halle kosova..

rendsi ka te punojne ne kushte te mira akademiket tone..

vlera e politikabnve nuk matet me nji rast..
    koha do i provoj te gjithe..

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mos u merrni me kte ceshtje burra..
    ka tjera halle kosova..

rendsi ka te punojne ne kushte te mira akademiket tone..

vlera e politikabnve nuk matet me nji rast..
    koha do i provoj te gjithe..
    O Brari mos ja fut kot edhe ti ....si mer nje analfabet thot nje fjali qe vihet tek hyrja e elites me te shkolluar ???

Dhe me e keqja eshte qe eshte ven thenja e kryeministrit

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Hahahahahaha Tragjikomedi
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Hahahahahaha Tragjikomedi
    Kjo eshte edhe ma zii.....kjo eshte triller dhe horror i rangit me te lart

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •