Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Shkolla esht vertet drit ,kjo qe esht shkruar nga Hashim Thaqi mose e sterkomentoni vertet sikur edhe Zoti e ka shtyr ta shkruaj ,se te kishte ky dije te mjaftuar sdo hedhte asfalt ne rruge po do i mjekonte shum te smure ,qe po na vdesin edhe nga zorra qorre e femijet e ardhmja e jon ,shum prej tyre po bejn jeten neper tenda e stalla lopesh.Tabelat e arta me gravure edhe nji dit mund te shlyhen po varfria qe po kalo nji pjes e njerzve tan nuk harrohet deri ne varr.Shum njerz nuk e din se nuk dine se sikur ta dinin kete do quheshin te menqur.Do deshiroja te jem tani njeriu me i pa ditur ne bot por nji gje esht qe shihet e ata qe duan ta anash kalojn vertet jon qyqar e qe per mendim timin esht me mir budalla se injorant.Populli nuk mbahet me prralla. Oju qe shkoll keni po njerz nuk jeni, mos u hidhroni ne mua po ne shkollen tuaj.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    "Hashimi Thaqi me shati e me kaci eshte rreze drite per kombin dhe per njerzimin"

Muslim Maska e Argjendii
    Anëtarësuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Lugin
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga liridoni703 Lexo Postimin
    Per Argjendin... ketu ku ti shkruan se di se qfare mendimi ke..edhe une jam politika jashte gjdo instucioni shkollor ku do qe gjinden ato..
    Po menyra e te shprehurit e juaj dhe disa si ju jo e drejt dhe adekuate...
    Se nje pjes e juaja ishin mesuar ne te kaluaren jo te larget
    po te ishte ndonje kryminister i serbius ju nuk do te kishit quar pluhur per ket at jam i sigurte njeqinde per qinde..po pas eshte shqiptare ju perdorni fjal te tilla dhe fyrej...
    po koha e juaj ka perfunduar.......nuk po ti bej te mire asnje politikan ne kosove po ky tani si eshte ne pushtet at qka e ka premtu edhe eshte ka e ralizon ne 90 per qinde deri me tani,e i kan mbet edhe nje vite e gjysme ne pushtet besoj se nese vazhdojen keshtu do ti ralizoj 100 per qinde...ka premtuar rrug.eshte ka i ben,,ka premtuar shkolla eshte ka i ban..ka premtuar ,pavarsin e ka ralizuar,ka premtuar rryme eshte me e mire se sa ka qen njeqinde per qinde..e shume eshum tjera,,, edhe tani auto udha veq ka filluar....po ju nje pjes jeni te till te krijuar me qen vetem zi pa asnje te bardhe kosova dhe ky popull...po edhe e keni inatin e ketyre te beogradit ,po nuk di se qka me ju beee,,vetem nje koha e juaj ka perfunduarrrrrrrrr
    kjo menyr e politikanve serb sic po vepron Thaci ka perfunduar ne Preshev ateher kur perfundoi lufta ne Kosov ne 1999 ndoshta serbet sillen ne nje menyr te keqe por je ne ate diktatoriale
    pavarsin e realizoi hashim thaci sipas teje
    jo zotri gabohesh Hashim Thaci vetem pati nderin per ta shpall.
    Une mundohem te shoh vetem bardh (Zi e ben vetem thaci me klyshet e tij) dhe ne e konsiderojm pjesen ton si pjes te Kosoves vetem gjeografikisht jemi pjes e serbis.
    e sa a ka perfunduar koha jon aty nuk dihet sepse koha flet vet.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citati i Thaqit dhe nderprerja e rrymes ne mes te lojes me Realin, ishin lajme shume funny - komedi hyjnore - dhe nuk mund te ndalesha se qeshuri.

Ne realitet, kjo eshte per te qare, por pasi une, sic edhe disa nga ju ketu kane pasur rastin ta lexojne, nuk e dua aq shume popullin shqiptar dhe aq me ben kur ndalet rryma apo pse Thaqi ua ben me dije shqipeve qe fluturojne lart se duhet te mesojne.

Kjo eshte pak, sepse populli shqiptar, i paditur dhe qyqar, meriton edhe me shume tortura te ketij lloji.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    T'kishte lene ndonje thenie te akademia ushtarake, atehere kish me qene shume ne regull.
    Por Thaci te le citat ne hyrje te Akademise se Shkencave dhe Artit, eshte budallakia e shekullit.
    Ani cfare citatiii....

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Tash hajt ta provoj edhe të bëhet edhe njeri i menqur!!!

Kjo tregon vetëm nivelin e , jo vetëm të hases por edhe të tjerëve , pse jo edhe të profesorëve!

Kjo nuk është dashur të ndodhë!
    Hasa , si klonim i goves , dëshiron të lëjë gjurmë pa marr parasysh a ka takatë (si puna e këtij citati, thuase është ndonjë filozof a mendimtarë!)

Ky nuk është i zoti të dal e të thot një fjalim , pa lexuar , dhe atë duke e lexuar disa her para se të lexoi publikisht, e po del me citate të cilat tash edhe po vendosen në institucione akademike.
    Kjo nuk do koment!
    TURP; TURP dhe vetëm TURP!!!

Sa kontravez na ka dal ky djalë , mozamakeq!

Shpërndan traktore shkijeve , valon flamuj plagjiaturë , "këndon" himne pa tekst , rrenë pa kufizim , vjedh , korrupton, keqpërdor , jap menime "filozofike" , ndan Kosoven në copa , manipulon zgjedhjet , shet pasurin e popullit , lejon poshtrimin e Kosoves nga shkijet , ...

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E HASA ME SHOKË PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!

BAC , U BO HASA FILOZOF! AIIIIIIIIIIII MEDET PËR NE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    hehehe

Haj runa Zo ... edhe Hashim Analfabetit i ka dale ren me i shtie hunte n'Akademine e Shkencave dhe Artit.

[QUOTE=tasjani-ferizaj;2568633]
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Merreni me mend, sa here te hyjne brenda akademiket si: Mehmet Kraja, Esat Stavileci, Rexhep Qosja, etj. do te perballen me shkrimin e Hashim Thaqit [/QUOTE

as hashimi as krejt pdkashat ( ubashat komunistat ) nuk bajn sa njana **** as e mehmetit as e esatit e as sa qereku i koqes se qosjes.

kem me dhi n qat ndertes kam me ja vnu dinamitin.
    Hahaahhahahah. Mbaje veten ferizajli se nuk digjet jorgani për një plesht. Nuk shkatërrohet ndërtesa që pale sa ka kushtuar për një pllakatë. Punë e vogël është kjo. Duhet të kujtohesh se në Akademi ka akademikë. Ata e vlerësojnë këtë punë dhe duke ditur se kjo thënie është në librat e shkollës fillore e heqin vetë dhe me siguri gjejnë diçka më domethënës, më filozofike. Fundja bën pa pllakatë fare. Në Danimarkë nuk kam hasur gjera të tilla ose ka vërtet ndonjë thënie të një nejriu të mencure të njohur që e njohin edhe më larg se lagjja e tij.
    Me heqjen e kësaj pllakate i ndërpritet kryeminsitrit të ri, i cili do të vjen pas zgjedhjeve të shkurtit të këtij viti mos të ketë të drejtë të shesë filozofi por të merret me gjithë këto halle që ka populli.
    Paramendo tash secili kryeministër që vie të thotë nga një "filozofi". Pale u hapet goja edhe kryeministrave tjerë të përparshëm duek filluar nga Bukoshi. Dhe jo vec kaq, po i bëhet e padrejtë edhe kryetarit. Ky do të thotë: Po unë jam profesor univerziteti ( që në fakt Fatmir është tjetër brumë)
    Nejse te na thonë i zoti i kalit ia gjet sylejbenat cfarë të dojë kalit të vet.
    Ama, sipas mendimit tim është detyrë e akademikëve që mos te lëshojnë pe. Mos të lejojnë që dikush tjetër t'u ngjesë sylebena kalit të tyre. Akademia është shtet në veti, prandaj mos të kenë frikë akademikët dhe profesorët e kësaj Kalaje diturie nga ...
    Nejse...
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 22-01-2010 më 18:50
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    [QUOTE=Brari;2568396]llapmuhaxher.. ktu shkruaj krejt cka mendon..

ska nevoj per mesazhe private..

Mos rrej haptas.

Mos mu kap per speci se qiftat e tu smuj i duroj.

Sja vlen me fole per kete karrierist se senet po shihen.

Tja lejme kohes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga llapmuhaxheri : 22-01-2010 më 19:00

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po lereni me se nuk u be qiameti.Do te hiqet edhe ajo pllake.Kjo ka qene veper e ideologjise revolucionare Klosiste.Kur njerezit me zor jane munduar te behen te medhenje pa qene ne realitet te tille.Ska dert ndoshta ai vet nuk e ka vendos,ose ndoshta dikush vetem me e denigru ja ka ba me qellim.Ku me dite.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •