Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    E thjesht fare: mos shkruaj mė nqs mendon se t'u cėnoka e drejta e fjalės.
    Ashutu mi

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Ore ti qenke dele fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Lere njehere qe le nam me kto hapjet e ktyre ankesave kot me kot ne vende te gabuar, por me te vertete po e tepron.

Meqe ra llafi,Moderatore behuni njecik me tiran, robt si puna e ktis Skenderbeut,hidhini ne recycle bin se aty e kan vendin. i/e perjashtuar do dukej shume bukur poshte emrit!!!
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    ...

Meqe ra llafi,Moderatore behuni njecik me tiran, robt si puna e ktis Skenderbeut,hidhini ne recycle bin se aty e kan vendin. i/e perjashtuar do dukej shume bukur poshte emrit!!!
    Adaes po flet sikur te jesh me "ato".
    Une nuk shoh ndonje gje te keqe te ky postim i Skenderbeut, ka moderatore qe nuk respektojne anetaret e forumit shpesh here, megjithate kta pak moderatore te paafte nuk perfaqsojne komplet stafin e forumit i cili eshte nga me te vjetrit dhe me te pjekurit nga cdo forum tjeter Shqiptar. Une do i thoja Skenderbeut qe do ishte me mire te fliste konkretisht dhe ti zgjidhte problemet 1 nga 1.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga OO7 Lexo Postimin
    Adaes po flet sikur te jesh me "ato".
    Une nuk shoh ndonje gje te keqe te ky postim i Skenderbeut, ka moderatore qe nuk respektojne anetaret e forumit shpesh here, megjithate kta pak moderatore te paafte nuk perfaqsojne komplet stafin e forumit i cili eshte nga me te vjetrit dhe me te pjekurit nga cdo forum tjeter Shqiptar. Une do i thoja Skenderbeut qe do ishte me mire te fliste konkretisht dhe ti zgjidhte problemet 1 nga 1.
    Mire une jam me ato, po ti???

Nuk eshte hera e pare qe eshte hapur nje teme e tille nga ky zoteria ne forum,madje tema e pare me ankesa eshte hapur 5 dite pasi eshte bere anetar. Dhe e di pse? Sepse i kishin mbylle nje teme ku lypte lek. Vec shiko postimet dhe temat e tij, dhe e kupton qe operatoret e paafte skani lidhje fare me kte, sepse Skenderbeu pergjigjet i ka marre nga Diana, Darius , Edir,etj...
    Really Dude... Get A Life!!!

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    SKENDERBEU nuk u lodhe akoma duke hapur tema kot dhe nė vende tė gabuara ? Ti tani sa ke ardhur nė Forumi Shqiptar dhe direkt i shpall "luftė" moderatorėve dhe supermoderatorėve. Tė ishte ndonjė anėtar i vjetėr dhe mund tė besonim , po ti dje erdhe dhe thua direkt qė tė jan cėnuar tė drejtat.

Nuk e di si nuk tė kan pėrjashtuar akoma , se kėtė punė paske ti vetėm ankesa.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Hapesi i temes,
    Te lutem lexo ndonje pergjigje qe te jepet nga Stafi i Forumit ne keto temat qe hap se ndoshta te ndihmojne te kuptosh pse dhe c'fare ndodh ketu.
    Une edhe gjithe te tjeret kritikat i pranojme me perulje dhe perpiqemi te jemi korrekte ne punen tone. Nuk kemi arritur akoma standartet e deshiruara nga ju apo dikush tjeter se edhe ne kemi limitet tona. Ky eshte nje bashkim virtual, jo gjithcka qe duhet mer trajtim zerioz, dhe po ashtu jo c'do gje serioze gjen mirkuptim nga antaret.
    Nese, ju jeni duke hapur 4 tema se pse te eshte fshire nje teme atehere me qaf pac veten, nese shikon dikca te perseritur dhe nuk tregon dicka konkrete me vjen keq por nuk mund te te ndihmojme.
    Lira e fjales qe i ka munguar Shqiptareve nuk mund te zvendesohet apo riperterihet duke bere paralelizma me F.Sh, me sa di une nuk e ka kete gje ne vizionin dhe permbajtjen e tij, jam dy gjera te ndryshme.
    Edhe nje here, nese ke nje pakenaqesi drejtohu personit ne fjale, drejtohu Albo (Administratorit) dhe do te zgjidhet. Mos e prish forum me c'do dite te re, nje ankese.
    kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306

Opinjoni im

Me qe nuk existon i hapur as nje forum per sa i perket opinjonit te njerzve per punen tuaj qe ju beni ,une kam te gjitha te drejtat ta hapi kete teme tek ankesat e njerzve drejtuar stafit ,e drejta ime eshte te bazohem ne te vertete ,qe ketu keni disa antar te stafit qe ata po deskreminojne njerzit ,nuk po i cekim me emra tani ,por ata ne qofte se vazhdojne ta bejn e kete ne do ti deskreminojme te gjithe ne sy te te gjitheve ,sepse eshte e drejta e cdo njeriut te shprehin mendimin dhe opinjonin e secilit ,ju lutem te gjitheve ,shprehni mendimet tuaja ne kete teme ,nje staf i forte me karakter ,kritikat do ti marrin me prefesionalizem,per te bere nje pune edhe ma te mire ketu,dhe te gjithe injorantat i marrin kritikat dhe sygjerimet per ofendime ,flm per mirekuptimin

ku je ti mo se mungove na thave syte me temat
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ku je ti mo se mungove na thave syte me temat
    Enveri me diktaturen e tij per 50 vjet i ndaloje me force njerzit inteligjenta ,intelektuale qe te mos kene te drejte te shprehin mendimin e tyre ,keshtu po ndodhe edhe ketu ne kete forum kohet e fundit ,te betohem moter qe nuk e kuptoj arsyen e ketyre ,ose vijne nga familje komuniste ose jan injoranta per ndyreshe nuk di ta shpjegoj,por seshpejti do te hapim forumin tone te lire dhe te pamvarur ,qe te gjithe populli shqiptar mund te shprehin mendimin e tyre ,sidoqofte ai mendim,sepse populli jone i mrrekullueshem e meriton lirine e fjales dhe te sovranitetit ,

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    E ke len strategjin ke filluar nga opinionet....

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •