Skenderbe,
E para, sipas mendimit tim ti nuk merion kete emer, pasi nje personi virtual qe fshihet mbrapa postimeve te perseritura dhe te kopjuara nga diku tjeter nuk me bejne gishtat ti drejtohem me kete emer.
E dyta, forumi ka 12 vjet histori dhe nuk je ti gjykatesi i admin apo moderatoreve me kaq kohe sa ke ketu, nqs nje teme apo nje postim te eshte fshire te garantoj qe nuk te eshte bere pa te drejte pasi keto njerez qe harxhojne kohen ketu duke lexuar c'do postim, dhe duke u perpjekur qe te krijojne nje hapsire ku secili te shprehe mendimin e tij nuk kane asnje interes te fshijne postimet apo temat e tua pervec mirembajtjes se forumit.
Para se te gjykosh te gjithe, shiko veten ne pasqyre se mos kushedi ke bere ndonje gabim, tregohu me spcifik perse behet fjale edhe ne qe jemi njerez edhe gabojme te kuptojme gabimet tona dhe nqs eshte e vertete do te kerkojme edhe falje.
Disa gjera mund ti zgjidhesh edhe ne privat nuk ka nevoje per teme per te mos thene asgje.
Kalofsh mire,
Eduard Rusi
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
posht sakatusit e fjales se lire![]()
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
o skender_be une te kam pare qe per nje kohe shume te shkurter ti ke hapur nje numer rekord temash dhe disa prej tyre nuk jane aspak serioze dhe kalojne ne chit chat .
keshtu qe po te jap nje keshille hap nje teme serioze dhe mos u mundo te rritesh nr e postimeve duke shkruajtur kot me kot .
nese do vazhdosh te hapesh tema pa fund dhe jo serioze gjithmone kane per tu mbyllur nje keshille miqesore nga ana ime .
liri demokraci,
liri demokraci
liri demokraci,
urraaaaaaaaaaaa
sali berisha
sali berisha
sali berisha
sali berisha
parti enver
jemi gati kurdorher
parti enver
jemi gati kurdorher