Postuar mė parė nga gloreta nuk jepet kollaj ai Izi ma jep kafen mua Ti e ke kafen te shoqeruar dhe me nje cope kuchen Lol po nuk tregoje, kemi plan B, varje pa drejt kthimi hahahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
c'paske qene more Skender gjithe keto alamet femrash po tu lutken dhe ti naaaaaaaaaaaa s'ta ben terr syri, une te dija xhentil ty me zhgenjeve
Postuar mė parė nga Marya c'paske qene more Skender gjithe keto alamet femrash po tu lutken dhe ti naaaaaaaaaaaa s'ta ben terr syri, une te dija xhentil ty me zhgenjeve A t'jua tregoj tashi?
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga Izadora Ti e ke kafen te shoqeruar dhe me nje cope kuchen Lol po nuk tregoje, kemi plan B, varje pa drejt kthimi hahahahah ich werde nicht teilnehmen Izi me dhimbset cuni i vockel
Postuar mė parė nga skender76 A t'jua tregoj tashi? po he te shkreten nxirre , se na vdiqe
Postuar mė parė nga gloreta ich werde nicht teilnehmen Izi me dhimbset cuni i vockel F.l.m gloreta. Por hajde ma mir, se m'jep zemer
Postuar mė parė nga Marya po he te shkreten nxirre , se na vdiqe Na u mbaruan gazetat Marya kot mi rri dhe pret ketu ti ate EUREKEN
Postuar mė parė nga Marya po he te shkreten nxirre , se na vdiqe Ca te nxjerr moj, se kam turp
Postuar mė parė nga skender76 F.l.m gloreta. Por hajde ma mir, se m'jep zemer Me dhimbsesh prandaj te kam xhan
Postuar mė parė nga skender76 Ca te nxjerr moj, se kam turp mos ki turp se jemi te tanet tani
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt