Postuar mė parė nga HELEN OF TROY ti ke prere dy katrore dhe i ke ngjitur mos genje Helena, spjegoje pak ket mendimin tend
Postuar mė parė nga вlαck'swαn Helena, spjegoje pak ket mendimin tend MER LETREN E PERTHYEN NE MES PRET DY KATRORE SIC TREGON FOTO ATO I NGJIT DHE DEL FOTOJA
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY MER LETREN E PERTHYEN NE MES PRET DY KATRORE SIC TREGON FOTO ATO I NGJIT DHE DEL FOTOJA ndoshta letra eshte dy copese moj Helene, kush e di shume i djallezuar ky skenderi
Une E Bera Dhe Me Doli Po Puna Eshte Se Sedi A E Ka Ngjitur Me Uhu Lol Gloreta Eshte I Poshter Ky Nuk Po E Shikon Spo Pergjigjet
Postuar mė parė nga skender76 Nigjo, me t'vertet qe s'ka hile. Letra asht nje format normal A4. Ti prit pak, se kan t'drejt me u lodh edhe antart e tjer Ok po dorezohemi trego pra,shpresoj se nuk del me hile LOOOOOOOOOL
Postuar mė parė nga gloreta ndoshta letra eshte dy copese moj Helene, kush e di shume i djallezuar ky skenderi Oeeee, ca m'ke san
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga USA NR1 Ok po dorezohemi trego pra,shpresoj se nuk del me hile LOOOOOOOOOL ai po mendon tani si do ystifikohet se e ka ngjitur me uhu dhe ben te zgjuarin:P mos dorzo armet dhe ti na....
Postuar mė parė nga skender76 Nigjo, me t'vertet qe s'ka hile. Letra asht nje format normal A4. Ti prit pak, se kan t'drejt me u lodh edhe antart e tjer Digjo tashtina , se po doli e njitme ajo letra ne mese
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Une E Bera Dhe Me Doli Po Puna Eshte Se Sedi A E Ka Ngjitur Me Uhu Lol Gloreta Eshte I Poshter Ky Nuk Po E Shikon Spo Pergjigjet NUK KE CTI BESH PO NA VE KOKE ME KOKE QE TE VRITEMI ME NJERI TJETRIN Tregona o i poshter
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Une E Bera Dhe Me Doli Po Puna Eshte Se Sedi A E Ka Ngjitur Me Uhu Lol Gloreta Eshte I Poshter Ky Nuk Po E Shikon Spo Pergjigjet Pse s'jeni ju te zotet me e gjet, qenkam un i poshter Po t'ishte ktu borix, apo neolk, e kishin zgjidh me koh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt