pershendetje per gjithe antaret e forumit.po e bej nje prezentim te shkurtet te vehtes edhepse nuk pelqej te flas per vehten.Jam Nina ,vij nga Shkupi mesoj ne shkoll te mesme te mjeksis,nuk me pelqejn aq shum shkencat,jam me shume pasionante e gjuheve.Adhuroj te udhetoj neper vende te ndryshme,lexoj romane sidomos ata qe kane histori dashurie,preferoj te shkruaj vetem kur kam nevoj te shfryhem.disponimi me ndryshon ne cdo cast,ndegjoj muzike ndegjueset nuk i shamngi dot.Kam qejf te shetis neper qytet,dhe e praktikoj shpesh ket me shoqerin time sidomos gjate neteve kur kthehemi nga shkolla.Ne pergjithesi jam komunikative por shpesh me ndodh te behem ndegjuese e njerzve qe kan halle dhe pastaj mbase u jap ndoj keshille sepse ma kerkojn ket.Ne cdo shoqeri qe e fus veten kerkoj sinqeritet,sepse urrej genjeshtrat.Gjithashtu urrej edhe thashethemet,dhe skam qejf ti gjykoj njerezit. Shpresoj qe kjo biografie shkurtet e imja tjet e mjaftueshme per shoqerin time te re ketu ne forum pasi askend nuke njoh.
Krijoni Kontakt