citim;
Po mire at'here, kush thot qe nuk kane perfunduar...?Kush po thotë që kryqëzatat kanë përfunduar?!!!
E lagu apo se lagu...
citim;
Po mire at'here, kush thot qe nuk kane perfunduar...?Kush po thotë që kryqëzatat kanë përfunduar?!!!
E lagu apo se lagu...
Jo nuk jeton ne nje bote qe nuk ka drejtesi, por jetojme ne nje bote ne te cilen drejtesia anon nga i fuqishmi!!!
Nese ne nuk edukohemi, nuk i lejm ca vese anash, nuk behemi njerez me plot kuptimine fjales, dhe nese ne vazhdojme me keto hapa ne ardhmeri, edhe gjate kohe drejtesia do te anoj nga te padrejtet!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
njerezit shka veshin fustana nuk jane burra?
God bless USA
Gjithkund luftohet sot në botë, gjejmë muslymane kundër dikujt tjetër: muslymanet kundër ruseve; në Darfur muslymanet kundër animisteve dhe katolikeve;
ne Pakistan muslymanet kundër muslymaneve, në Filipine muslymanet kundër vendaseve, në Somali muslymanet kundër muslymaneve, në Palestinë,...
në Afganistan Telebanet kundër të gjithëve, në Irak muslymanet kundër Amerikaneve, por edhe Sunitët kundër Shiitëve...
Në Iran është hapur një luftë civile mes fundamentalisteve dhe liberaleve: të gjithë janë muslymane
Luituni për paqen dhe për respektin e drejtave të njeriut gjithkund: si luftetarë dhe shkelësit e drejtave të njeriut i keni zëvendësuar komunistet si Enveri, Milosheviqi, Stalini...sa e turpëshme është kjo sot më 2010! Në një botë moderne dhe civilizuese.
Me nderime.
Torrkerry
zoti ju rujt se mend ju kan lene.
e tmerrshme.shyqyr qe jam komunist.
Ne fakt kane marre emra te tjere si p.sh luftra ne emer te fese, fondamentalizma (te rinj e te vjeter), terrorizma, imperializma etj. Asnje s'e ka mohuar ndonjehere mosmbarimin e luftrave. Problemi eshte qe nuk duhet ngaterruar ideja e luftes per Fe-ne, me idete fetare e me luften ne pergjithesi: mos shiko cfare thuhet, por perse e per cfare veprohet!
La vita è bella...
ke te drejte?
çdo dite po hidhen ne ere avjonet. hahaha!
eshte bere si mode.
po pse perendimi preokupohet vetem per avjonet?
kete nuk e kam kuptuar kurre.
keto terroristat pse dokan me çdo kusht te vendosin bomba vetem ne avjone?
si nuk doli nje terrorist qe vendosi nje megabombe ne ndonje stacion treni apo metroje. aty nuk ka kontrolle... pse?
me mire po e mbylli gojen se po me vie ndonje agjent i CIA-s e po me akuzon se i kam dhene frymezim terroristeve
p.s. propaganda eshte arma me e fuqishme e shekullit XXI.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt