Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 114
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    A do te martoheshit ju me ndonje te nje feje tjeter?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Jo une nuk do martohesha me nje te nje feje tjeter, ashtu si nuk do martohesha as me nje te nje kombi tjeter.
    Ka zgjedhje sa te duash te shqiptaret musliman.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Edhe sikur ai i fese tjeter te ishte njeri i ndershem, i mire, i paster, pa vese, me shkolle, te besonte ne Zot, nga familje e mire, dhe Shqipetar?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga BlerinaL Lexo Postimin
    Edhe sikur ai i fese tjeter te ishte njeri i ndershem, i mire, i paster, pa vese, me shkolle, te besonte ne Zot, nga familje e mire, dhe Shqipetar?
    S'kam takuar kurre nje te tille, sepse ne Prishtine ka fare pak te krishtere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Ok. Por mendo per ata qe jane ne emigrim, qe e kane te veshtire te njihen me Shqipetar. Nese nuk njohin shume shqipetar muslimane, por takojne shqipetar katolik ose ortodoks qe jane njerez me veti te mira. A do te kish ndonje te keqe qe ata te martoheshin me njeri tjetrin?

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo une nuk do martohesha me nje te nje feje tjeter, ashtu si nuk do martohesha as me nje te nje kombi tjeter.
    Ka zgjedhje sa te duash te shqiptaret musliman.
    As me ndonje jo-shqiptar musliman nga familja e profetit..?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Ok. Por mendo per ata qe jane ne emigrim, qe e kane te veshtire te njihen me Shqipetar. Nese nuk njohin shume shqipetar muslimane, por takojne shqipetar katolik ose ortodoks qe jane njerez me veti te mira. A do te kish ndonje te keqe qe ata te martoheshin me njeri tjetrin?
    Nuk do funksiononte mire familja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Nuk do funksiononte mire familja.
    perse jo? nese jane te dy njerez te mire?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Seminarist Lexo Postimin
    As me ndonje jo-shqiptar musliman nga familja e profetit..?
    Perderisa nuk e njoh gjuhen dhe nuk e njoh mire mentalitetin arab, atehere nuk do martohesha.
    Por deshira ime do ishte te jetoja me nje shqiptar ne Medine.
    Dhe besoj qe keshtu do te jete

Po ti moj e nderuar, a e kupton se je tu diskutu me nje makineri...?

Ajo sa per tu justifikuar perdor fjalen shqiptar e Shqiperi, pasi harron se ç'ka qene shqiptari deri pak breza te shkuar..., ( pak relativisht me ekzistencen e shqiptarit), pra hedh poshte ate qe tha ish presidenti, me keq akoma e quan "tradheti"..., pra nje te vertete ajo e quan tradheti, si pra mund te jete patriote nje qe harron rrenjet dhe traditen, keshtu rrenjet dhe tradita behen ato te pushtuesit qe edhe i imponoj me dhune...,por qe sot, eshte harruar, eshte pervetesuar aq sa po te degjojne thenie si ato te Moisiut, zemerohen dhe i quajne "tradheti", kush pra eshte tradhetar? Kush ka humbur historine? Kush e perdor shqiptarin dhe Shqiperine thjesht per debat dhe per interres, duke mos patur nje identitet dhe histori, shpejt humbet edhe te ardhmen, e behesh simpatizues i kultures se shkretetirave talebane-terroriste..., shih si shkruan ne nikun e saj, nuk denjon te shkruaj shqip, por e ngre zerin lart per Shqiperi..., a e pranon njeri kete?

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •