nuk e di a je me te vertete kaq injorant apo po shtihesh...
edhe fustanellen e lidhe me iranin??? hajde tru specjal hajde...
fustanella ka qene veshe tradicionale dhe luftarake e popullit tone dhe jo vetem. gati te gjithe popujt e tjere te ballkanit e perdornin...
eshte nje pasuri e folklorit tone.
ke dhjetra figura te shquara shqiptare qe vishnin fustanelle.
ty te duket vehtja me "burre" se ata???
Vasudhaiva Kutumbakam
Zoteri a ka atje burra a po ka dikush i ka nga 40 gra ,une jam i realte dhe e shprehi fjalen e lire,une vete jam musliman dhe e adhuroj fejen time por sipas babes tim,babxhyshit,stergjishit mos te shkoj ma larg ?
nje te them une arabet si pelqej sidomos edhe ty e di shume mire se kush jane aleatet e serbeve shkurt e thjeshte arabet jane,per kete jemi te gjithe te vetedijshem
une jam muslimane Shqiptare e jo Arab edhe do shqiptare po veshen si arabe per popullim Shqiptare pasqyre e keqe.
te pershendes
Jo ore Luan nuk jam e infekruar nga asnje virus, por jam duke u munduar t'i zhduke viruset.
Vetem nje njeri qe nuk ka ndjenja fare, nuk e ndien veten keq kur sheh se cfare bejne te krishteret me femijet muslimane.
Ta dish se ata qe jane te njohur ne bote si "terroriste" (Muxhahidet), jane njerezit me te mire dhe me te ndijshem qe ka njerezia.
Ata nuk mund te qendrojne duke pire caj kur femijet e tyre nuk jane te sigurte me dale ne oborr te tyre.
Pikerisht pse ata nuk e duan dhunen dhe terrorin, kapin armet dhe e luftojne luften, qe ta zhdukin nje here e pergjithemone.
Ata jane Lavdia e muslimaneve, sic ishte UCK-ja Lavdia e kosovareve.
UNE BESOJ QE PO JE E INFEKTUAR
CFAR KUPTON ME TE KRISHTERE TI? qeverite kudo ne bote?apo njerzit qe besojne ne PERENDI(KRISHTIN) PO ME FEMIJE MUSLIMANE?
Ti mund t'i quash si te duash.
POR ATA JANE TERRORRISTE,KAMIKAZE,NJEREZ TE DOBET,E TE MJERE,E TE VERBER!te pregatitur per "MISH PER TOP".QE VINE E IKIN NE KETE BOTE SI QENJE TE VERBERA ,degjo mua mos u admiro mbas tyre......e kam per ty jo per fe..
Harroje se mund te krahasohet nje njeri qe lufton per Atdhe,me njerez qe jane te indoktrinuar per fe (ushtare fetare).
Mesoje se Zoti s'ka nevoje dhe s'ka per te pasur kurre nevoje, per qenjet qe Ai vete i ka krijuar, qe te vrasin njeri tjetrin ne emer te TIJ!
Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 21-01-2010 më 11:08
E infektuar qe po denoj dhunen?!! Nese ti e quan kete infektim (ne aspektin negativ te luftes), atehere PO JAM e "infekruar".
Me te krishtere kuptoj njerezit qe nuk e duan paqen.
Me femijet muslimane kuptoj pafajsine e pastert dhe shpresen se nje dite ata do i debojne ata terroriste te krishtere qe nuk i len te riten rehat.
Ata jane PACIFISTE, TE NDRITUR, TE FUQISHEM, TE URUAR, QENJE LARTPAMESE...jane e mira e Universit.
Pse??!! Qe t'ju leme ju te na pushtoni?? Jo or zoteri, keni gabuar keq, se muslimani nuk lejon veten te jetoj ne roberi.
Eshte shume e vertete, por qe do qe pasuesit e djallit nuk e kuptojne kete gje.
Andaj ne si besimtare te Zotit te vertete nuk e lejojme te na udheheqin ithtaret e djallit.
Sepse ne jemi me me vlere se ata.
ty je gabim or vella me kete fotografi e teprove Muhameti eshte pjengameri yne,une jam musliman Shqiptare por edhe une jam kunder do qe mbajne mjekrren 50 cm e veshen si arabet .
nuk ka te drejte asnje te ofendoje fejat te gjitha fejet jane te mira,por per mua eshte islami e per ty as me intereson edhe ne qofte se je Ateist/e.
mua me djeg se do vellezerit tone si po vishen si arab edhe do grate ja kane nise me fole prej 50 metra large e ajo eshte tradite e arabeve e jo e Shqiptareve
se Shqiptaret kane mikepritje me tradite?
Po e pate lexuar kuranin e din se ne parajse ke djem dhe vajza te reja ne 'dispozicion', dhe mund te pish vere. Po vdeke ne 'jihad' je i garantuar parajsen sipas muhametit. Autori i temes duket se ka deshire ti ndihmoje gabelet e Arabise per arsye te fese, dhe une i sugjerove dicka. E verteta eshte e vertete, pra do not shoot the messenger. Kjo vlen per te gjitha fete, jo vetem per ate Arabe
Kjo me dhi eshte shaka per Arabt dhe Talibanet. S'ka pune me ty, me c'ka thua ti, se i urrejke Arabt.
Krijoni Kontakt