Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 114
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo ore Luan nuk jam e infekruar nga asnje virus, por jam duke u munduar t'i zhduke viruset.
    Vetem nje njeri qe nuk ka ndjenja fare, nuk e ndien veten keq kur sheh se cfare bejne te krishteret me femijet muslimane.
    Ta dish se ata qe jane te njohur ne bote si "terroriste" (Muxhahidet), jane njerezit me te mire dhe me te ndijshem qe ka njerezia.
    Ata nuk mund te qendrojne duke pire caj kur femijet e tyre nuk jane te sigurte me dale ne oborr te tyre.
    Pikerisht pse ata nuk e duan dhunen dhe terrorin, kapin armet dhe e luftojne luften, qe ta zhdukin nje here e pergjithemone.
    Ata jane Lavdia e muslimaneve, sic ishte UCK-ja Lavdia e kosovareve.
    kjo eshte sipas teorise: e keqja luftohet me te keqe, por keshtu nuk arrin kurre tek e mira, perkundrazi e keqja zmadhohet...
    Nuk kemi degjuar qe te vriten qellimisht femije muslimane dhe te rritur me qellim te caktuar, kurse sipas teorise tende (kamikaziste), duhen vrare kush del perpara nuk ka rendesi se kush (gjoja ne emer te Zotit por kam frike se ne emer te te kundertit). Keshtu ti zbaton (qofte edhe moralisht) kuranin ku thuhet se "islami perhapet me shpate". Nuk ke faj ne fakt...te falenderoj per sinqeritetin...
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Exclamation kujdes mos u nxito

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    kjo eshte sipas teorise: e keqja luftohet me te keqe, por keshtu nuk arrin kurre tek e mira, perkundrazi e keqja zmadhohet...
    Nuk kemi degjuar qe te vriten qellimisht femije muslimane dhe te rritur me qellim te caktuar, kurse sipas teorise tende (kamikaziste), duhen vrare kush del perpara nuk ka rendesi se kush (gjoja ne emer te Zotit por kam frike se ne emer te te kundertit). Keshtu ti zbaton (qofte edhe moralisht) kuranin ku thuhet se "islami perhapet me shpate". Nuk ke faj ne fakt...te falenderoj per sinqeritetin...
    kush ta tha kete ty more i "nderuar" e i "respektuar" po ka me kriminela se sllavet si serbet greket ruset qe i moren 1800 jete njerzish brenda javes ne gjeorgji para nje viti e su tha gje fare sikur te ishin bageti kurse arabt i kane shtypur e si mos te te hakmerret ai kur i perdhunohet nena motra etj e me pas i vriten largqofte mos na ndodhi e pastaj direkt kam me thene qe ortodokset jane terrorrista
    a eshte e drejte kjo ?
    un them jo sepse individat nuk perfaqesojne fene dhe per kete sllobodani me shoke ortodoksa jane jkane marre mekimin tek prifti per lufterat qe kane bere sidomos boshnjaket qe i kane bere zbor e si ti them un me llogjike trapi tani qe sllobodani eshte ortodoks e feja ortodokse eshte terrorriste a shkon kjo?
    keshtu ke bere edhe ti krahasim keshtu mos komento sic deshiron ti sepse tani je ne paqe po te ndodhe ajo qe u ka ndodhur te tjereve do te ksihin quajtur terrorristin m ete amdh ty a do vinte mire ty?
    ne sjmi ketu ne pazar te gomereve flasim me kembe ne toke e jo sipas qejfit tone

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Luani33 Lexo Postimin
    Por edhe c'do pushtet qe shtyp popullin e vet, me dhune e gjak, ne emer te Zotit si ne Iran, eshte diktature qe shtyp dhe vret femijet e vet ,dhe duke i pregatitur per kamikaz!
    Iranin mos e permend kur flet per muslimanet, sepse atje me shume se cdo kush tjeter heqin muslimanet.
    Ne Teheran ka kisha, ka sinagoga, ka faltore te zoroastrizmit, por nuk ka asnje xhami te muslimaneve suni, edhepse ka tete milion suni. Kurse te krishteret, hebrenjte dhe mexhusijte mund t’i numerosh ne gishta.
    Ata jane shiit, e nuk jane muslimane. Bile me teper ju ngjasojne juve te krishtereve, sepse edhe ata besojne ne shejnterimin e njerezve dhe shume gjera tjera i kane sikurse ju.

Kur thua qe me te krishteret kuptoj njerez qe nuk duan paqen.....??na cudite fare!!!
    Pse e duan paqen??????????????!!!!!!!!! Ma argumento, jo me citate, por me veprime.
    Te krishteret vetem luftera duan dhe tani qe ka filluar te shuhet pak lufta ne Irak, jane duke bere plane per dikund tjeter.
    Thjesht s’mund te jetojne pa u ushqyer me gjak femijesh.

Ti mund ta kesh inat Sh B A(edhe Enveristet e kishin)por.. s'ke c'thua.. Demokraci si aty,pak gjen ne bote.edhe pse ti e urren!!!
    Urrej politiken amerikane, e jo Ameriken.

Por sikur nje dite te behen aleat arabet me ShBA, dhe t'i thone njeri tjetrit : jemi miq e vellezer(ne kete bote c'fare nuk degjojme)!
    - dhe armiq do kemi kinezet e Konfucin..cfar do beje...? do mesoje kinezce
    Eshte e njejta gje sikurse te thuash qe nje dite do behen miq kosovaret dhe serbet!
    S’pershtaten ne miqesi ata qe duan paqe dhe ata qe vetem luftra kane ne menjde.

Per sa i perket ngjyrimit patriotik ,qe te qan zemra per vendet muslimane ...s'te shkon fare,e s'te beson kush!hipokrizi ! Mos me thuaj se qan sa here ka lufte atje e s'te ze gjumi!! per Irakun apo Afganistanin,internacjonalizem marksist!ose s'je mire..
    O Luan, une kam kaluar nje pjese te femijerise sime ne lufte, edhe pse kam qene e vogel, por e mbaj mend shume mire. Dhe jo muslimanet, por kedo qe do shihja ne bote qe i jane versulur qente dhe i largojne nga shtepite e tyre, mua me irriton dhe me kujton kohen kur edhe une kam qene ne ate gjendje.
    Eshte ndjenje e TMERRSHME, e sidomos per femijet.
    Uroj qe te mos e perjetosh kurre kete ndjenje as ti e as femijet e tu.

Motres time ne situaten tende do t'i keshilloja po kete gje..dhe te dilte nga parku e te shijonte mimozat qe kane celur tashme.....

Ndersa po te isha une se bashku me motren tende duke i shiquar se si kane celur mimozat dhe si eshte zbukuruar qyteti, atehere do i thoja “ sa dem qe ne kete shekull ka moshatare tona ne bote qe nuk kane mundesi ta shohin kete gjelberim, sepse gjlberimi ne vendet e tyre eshte i thare nga gjaku.”
    Mendon qe motra jote do me thoshte “pune e madhe”, apo edhe ajo do ndjente neveri per kete realitet qe po ndodh?
    Edhe pse s’e njoh, por mendoj qe si shqiptare qe eshte, do e thoshte ata qe e them edhe une.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Aha d.m.th. nese ty te versulet Greqia ti vetem do e shiqosh dhe do besh rezistence paqesore!!! Ne lufte rezistenca paqesore nuk ekziston, kete mund t'ia thuash vetem nje injoranti.
    Kuptojeni ore se lufta nganjehere eshte e pashmangeshme, gjithehere ne mbrojtje te vendit dhe identitetit.
    Keshtu e kane pasur shqiptaret gjithmone, nuk e di kur paska nderruar ligji i luftes.

Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Aha d.m.th. nese ty te versulet Greqia ti vetem do e shiqosh dhe do besh rezistence paqesore!!! Ne lufte rezistenca paqesore nuk ekziston, kete mund t'ia thuash vetem nje injoranti.
    Kuptojeni ore se lufta nganjehere eshte e pashmangeshme, gjithehere ne mbrojtje te vendit dhe identitetit.
    Keshtu e kane pasur shqiptaret gjithmone, nuk e di kur paska nderruar ligji i luftes.
    Po moj zonjushe a zonje, qofsh me shendet..., po pse na i quan talibanet terrorista rrezistence...?
    Mos valle keta talibet e tu, ishin partizane, kur para ca ditesh sulmuan kryeministrine dhe godina te tjera qeveritare dhe njekohesisht hotelin kryesor te kryeqytetit..., ishte nje sulm i befasishem dhe i sinkronizuar..., po kesaj ci thua, rrezistence ne Afganistan, ku te ardhur komite me pagese dhe te indokrinuar nga te gjitha anet e shkretetirave, vendet islamike, "vullnetare te lirise", keta hezbollahet arabe dhe persiane, qe vetem ideali i terrorit i lidh dhe qe nuk jane fare afgane, shkojne si mercenare te luftojne "luften" si'ç e quan ti..., mjer ti qe mendon keshtu! - Dashte Zoti, te mos kete shume femra qe arsyetojne si ti!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po moj zonjushe a zonje, qofsh me shendet..., po pse na i quan talibanet terrorista rrezistence...?
    Mos valle keta talibet e tu, ishin partizane, kur para ca ditesh sulmuan kryeministrine dhe godina te tjera qeveritare dhe njekohesisht hotelin kryesor te kryeqytetit..., ishte nje sulm i befasishem dhe i sinkronizuar..., po kesaj ci thua, rrezistence ne Afganistan, ku te ardhur komite me pagese dhe te indokrinuar nga te gjitha anet e shkretetirave, vendet islamike, "vullnetare te lirise", keta hezbollahet arabe dhe persiane, qe vetem ideali i terrorit i lidh dhe qe nuk jane fare afgane, shkojne si mercenare te luftojne "luften" si'ç e quan ti..., mjer ti qe mendon keshtu! - Dashte Zoti, te mos kete shume femra qe arsyetojne si ti!
    O zoteri Arberesh, po si do reagoje ti po te ishe ne lufte dhe qeveria juaj te ishte aleat i armikut??
    A nuk do beje edhe ti sikurse Talebanet??
    Nese nuk do beje keshtu, atehere do ishe nje hic.
    Por nese do veproje keshte, atehere do shkruheshe pas nje kohe ne historine e clirimit te vendit tend.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    uvejsa, ju si e shihni vehten? Si shqipetare apo si myslimane?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga BlerinaL Lexo Postimin
    uvejsa, ju si e shihni vehten? Si shqipetare apo si myslimane?
    Si te dyja se bashku, jane dy dhuratat me te cmuara qe m'i ka dhuruar Zoti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Ok. Feja myslimane a e pranon kristianizmin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga BlerinaL Lexo Postimin
    Ok. Feja myslimane a e pranon kristianizmin?
    Si po mendon a e pranon?

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •