Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 114
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Po e pate lexuar kuranin e din se ne parajse ke djem dhe vajza te reja ne 'dispozicion', dhe mund te pish vere. Po vdeke ne 'jihad' je i garantuar parajsen sipas muhametit. Autori i temes duket se ka deshire ti ndihmoje gabelet e Arabise per arsye te fese, dhe une i sugjerove dicka. E verteta eshte e vertete, pra do not shoot the messenger. Kjo vlen per te gjitha fete, jo vetem per ate Arabe

Kjo me dhi eshte shaka per Arabt dhe Talibanet. S'ka pune me ty, me c'ka thua ti, se i urrejke Arabt.
    me se miri eshte per ty mos te ofendojsh asnje fe,
    (Kurani ,shkurte te them Kurani eshte liber e shejte por pyetja eshte se sa e permbajme,dhe sa e rrespektojme,feja muslimane eshte shembull dhe krejt te mirat i ka)
    une rrespektoj te gjitha fete,une jam vetem kunder do Shqiptareve qe veshen si arabe.dhe kane marre lakmi ne traditat e tyre.
    po urrej arabet,njesoj i urrej si serbet.
    dhe lirisht e thame se shteti me demokratik ne bote per mua eshte Amerika.
    God bless USA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    me se miri eshte per ty mos te ofendojsh asnje fe,
    (Kurani ,shkurte te them Kurani eshte liber e shejte por pyetja eshte se sa e permbajme,dhe sa e rrespektojme,feja muslimane eshte shembull dhe krejt te mirat i ka)
    une rrespektoj te gjitha fete,une jam vetem kunder do Shqiptareve qe veshen si arabe.dhe kane marre lakmi ne traditat e tyre.
    po urrej arabet,njesoj i urrej si serbet.
    dhe lirisht e thame se shteti me demokratik ne bote per mua eshte Amerika.
    God bless USA
    Kadale more shok, per ty eshte i shejte kurani, per Indianet jane te shejta lopet, per diken tjeter pemet, per diken tjeter Ron Hubbard etj etj etj. A te duken lopet e shejta? Une kam probleme vetem me ata qe duan ta zbatojne ligjet dhe traditat Arabe (sheriatin) ne toka tona.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Uvejsa je shume e njeanshme, shume e pasinqerte e asgje te vertete nuk po flet. Ai person qe e shkrun nje varg Biblik nga deshira personale nuk prezanton asgje. Pra ai nuk perfaqeson besimin krishter, se sa e di une Krishterimi nuk prezantohet nga armet. A keni fol ju ndonjehere kunder dhunes qe po ushtrohet nga feja islame?! Pra ju kurre s'mund te jeni te sinqerte (se ju s'mund te dilni kunder Allahut, qe i don njerezit te vdekur), keto tema jane humbje kohe, se ju jeni te verber, verberia te qon ne kotesi e humbje te plote.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Me te krishtere kuptoj njerezit qe nuk e duan paqen.
    Me femijet muslimane kuptoj pafajsine e pastert dhe shpresen se nje dite ata do i debojne ata terroriste te krishtere qe nuk i len te riten rehat.
    Oj ti uvejsa, Amerika eshte qasi shteti qe edhe te bombardon, por edhe te fut ndihma, merrne shembullin e Serbise, apo ndoshta sje ne rrjedha ende. Shikoni shembullin e Pakistanit, bombardohet nga USA (pra talibat-studentat e fese suaj iu bombardon), por ne anen tjeter miliarda jep per Pakistanin. A ende se ke kuptu a?

Tung

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    E infektuar qe po denoj dhunen?!! Nese ti e quan kete infektim (ne aspektin negativ te luftes), atehere PO JAM e "infekruar".

Me te krishtere kuptoj njerezit qe nuk e duan paqen.
    Me femijet muslimane kuptoj pafajsine e pastert dhe shpresen se nje dite ata do i debojne ata terroriste te krishtere qe nuk i len te riten rehat.

Ata jane PACIFISTE, TE NDRITUR, TE FUQISHEM, TE URUAR, QENJE LARTPAMESE...jane e mira e Universit.

Pse??!! Qe t'ju leme ju te na pushtoni?? Jo or zoteri, keni gabuar keq, se muslimani nuk lejon veten te jetoj ne roberi.

Eshte shume e vertete, por qe do qe pasuesit e djallit nuk e kuptojne kete gje.
    Andaj ne si besimtare te Zotit te vertete nuk e lejojme te na udheheqin ithtaret e djallit.
    Sepse ne jemi me me vlere se ata.
    Cdo lufte, e cdo vendi kunder nje vendi tjeter, me arme, ne emer te Zotit(nga kushdo qofte)eshte Politike,e pushtuse.

Por edhe c'do pushtet qe shtyp popullin e vet, me dhune e gjak, ne emer te Zotit si ne Iran, eshte diktature qe shtyp dhe vret femijet e vet ,dhe duke i pregatitur per kamikaz!

Dhe ketu je e njeanshme.

Kur thua qe me te krishteret kuptoj njerez qe nuk duan paqen.....??na cudite fare!!

Sa shume qenke zemruar!

Ti mund ta kesh inat Sh B A(edhe Enveristet e kishin)por.. s'ke c'thua.. Demokraci si aty,pak gjen ne bote.edhe pse ti e urren !

Por sikur nje dite te behen aleat arabet me ShBA, dhe t'i thone njeri tjetrit : jemi miq e vellezer(ne kete bote c'fare nuk degjojme)!
    - dhe armiq do kemi kinezet e Konfucin..cfar do beje...? do mesoje kinezce?

Per sa i perket ngjyrimit patriotik ,qe te qan zemra per vendet muslimane ...s'te shkon fare,e s'te beson kush!hipokrizi ! Mos me thuaj se qan sa here ka lufte atje e s'te ze gjumi!! per Irakun apo Afganistanin,internacjonalizem marksist!ose s'je mire..

Nuk eshte se nuk me dhimbsen ata, por me shume me dhimbset Shqiperia, qe nuk po ngre dot koke,e te tjeret perpiqen t'a coptojne me fe(na mbrofte Zoti qe te mos katandisen shqipetaret kamikaz per Islam)!!

Uvejsa

Me kete militantizmin tend me kujton ate kengen, ne nje festival te Francesk Radi : "Ne Vietnam o shoke u bombardua prap sot"... dhe ate tjetren : - "do te pres gershetin moj nan e do dal partizane.... dhe do marr dyfekun e do luftoj dhe armikun do t'a shpartalloj".

shprehja jote :
    "Pse ??!!Qe t'ju leme ju te na pushtoni??"

ha ..ha ...une te te pushtoj ty?? ku ne Tirane? por une jam shqiptar si ti!!(nese nuk je arabe me perce..)
    por te betohem se ty te jane errur syte,zgjohu goce shihe realitetin ne sy!!Adhuro nje djale te mire,familjar ,shqiptar ,qe ne rradhe te pare te te shikoje e te adhuroje ty si Krijesa me e Bukur dhe me e Plote qe ka krijuar Perendia,dhe jo fene tende te lajthitur.

Jeta ka plot gjera qe ja vlen te gezohet e shijohet,nga ty si nje vajze e denje ,plot liri, ne ajer te pastert,larg burgut fetar, ku duan te te fusin gjithmone e me thelle e po te marrin frymen me mesime mjerane!
    Shikoje moj si ndrit Djelli, e gezo dhe falendero Perendine!se te ka krijuar per tu adhuruar e dashuruar! E jo per luftetare te verber te Islamit!

Dhe mos e ngarko vehten kot me urrejtje per armiq imagjinare!

Lerja luften meshkujve e aventurjere te cmendur, se edhe pa ty ,luftra prap do bejne!

Motres time ne situaten tende do t'i keshilloja po kete gje..dhe te dilte nga parku e te shijonte mimozat qe kane celur tashme...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 21-01-2010 më 21:02

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Kadale more shok, per ty eshte i shejte kurani, per Indianet jane te shejta lopet, per diken tjeter pemet, per diken tjeter Ron Hubbard etj etj etj. A te duken lopet e shejta? Une kam probleme vetem me ata qe duan ta zbatojne ligjet dhe traditat Arabe (sheriatin) ne toka tona.
    hahaha po per mua ti besoi more lopes apo te kundershtoj,as qe me intereson

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Pse??!! Qe t'ju leme ju te na pushtoni?? Jo or zoteri, keni gabuar keq, se muslimani nuk lejon veten te jetoj ne roberi.

Kush eshte tu te pushtua ty more njeri i humbur? Mos te ishte per Ameriken, a e din se c'ka kishte ndodhe ne Kosove?

Muslimant jane ne roberi, ne cilin shtet islamic kane liri te shytpit, te fjales, e votes? Ne asnje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    3,176
    the admiral
    Realist...
    Kontrolli ne toke eshte shume i vemendshem gjithkund...
    Propaganden, armen e fuqishme te shekullit XXI, nuk e ben Perendimi:
    propaganden e terrorit e ben dikush tjeter,
    me bombat ne avionet dhe ne stacionet,
    me nje emigrim te pakontrolluar dhe fitimprures,
    duke luftuar kunder te gjithteve, edhe kunder vellezerve ne fe:
    per qellimet e veta ne Irak, Iran, Afganistan, Darfur, Somali, Timor, Pakistan per kete propagande,
    vellezerit muslymane vrasin vellezerit muslimane.
    Pse...?
    Ndryshuar për herë të fundit nga torrkerry : 22-01-2010 më 07:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    3,176
    the admiral
    Realist...

mendoj se filozofia e juaj per jeten eshte shume e prabambetur...
    Keni nevoje per nje antropologji filozofike moderne.
    Jeta e njerezve nuk mund te jete kurre
    nje mjet per te arritur disa qellimet.

Bota, sot edhe shume muslymane, e kuptojne kete
    dhe distancohen prej atyre qe mendojne si ti.

Me nderime.

Torrkerry

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    http://files.myopera.com/saharweb/al....jpg_thumb.jpg

http://s3.hubimg.com/u/1043806_f520.jpg

http://www.rawa.org/beating.htm

S'po e lejojka a?! Edhe une pajtohem me kete qe po te them. Pyetni kurdet e Irakut per roberine e lirine, dhe pyetni ca kane hequr nen regjimin e Sadamit, dhe pyesni se sa mirenjohes jane per Ameriken dhe Presidentin Bush. Pyetni shqiptaret e Kosoves per lirine e roberine (po mendoj per ata qe kane hequr gjate regjimit te Serbise e jo sikur ju qe flisni pa kurrfare logjike se Amerika paska ardhe te na pushtoje neve 'myslimaneve').

http://www.superpatriots.us/afghanin...menInKabul.jpg

A me rendesi qenka pse nje ushtar i USA (nga deshira personale) shkrun ne armen e tij nje varg Biblik, apo vrasja e njerezve me shumice qe ben feja e juaj. Askush nuk te qun terrorist se ke thene 'Allahu ekber' por se vret njerez.

Jo Uvejsa te krishteret 'fundamentaliste' sipas jush nuk u dergojne femijeve te Irakut arme e bomba (sikur fundamentalistet tuaj), por dhurata tjera qe i ben te gezohen. Nese kryeqezatat jane liria e njerezve, ato jo vetem se nuk kane perfunduar, por nuk kane filluar akoma... hehe
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 22-01-2010 më 07:21

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •