une jam rrit me shprehjen se "vetem te ha ujku"![]()
une jam rrit me shprehjen se "vetem te ha ujku"![]()
s'i kap mendja ime o BATO se ti i ke të vjetra para epokës së re. i thonë mbi 2000 vjet. Janë të kohës tënde ato kur shahej femra, prandaj t'y të pëlqenin ato të kohës tënde: se femra është flokëgjatë e mendjeshkurtër.
Si mund të shahet ajo që krijon botën. Fundja, nëse nuk gaboj BATO edhe nënat tona janë femra, prandaj mos t' i shajmë!
Dhe BATO ta them edhe këtë: kur hape atë temën për gjuhën, unë të admirova, por më zhgënjeve të them të drejtën. Unë them se je mësues me gjasmë. Mësuesi duhet të jetë vizionar, mos harro!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
mendoj se asnje femer nuk zgjedh te jetoj vetem thjesht se do keshtu kot,o ka pasur ndonje eksperinc te hidhur ose edhe pse 40 a 50 vjece pret ende "princin e kalter"
nuk eshte mire as per femren as per mashkullin te jete vetem..
FAKTI QE NJE RRUGE ESHTE SHUME E SHKELUR NUK E BEN ATE RRUGEN E DUHUR
nuk mendoj se ka lumturi duke jetuar vetem, por kjo jo veç per femrat ashu esht dhe per meshkujt;
po spati dike pran te ndash gezimin ,trishtimin dhe problemet sbesoj se ka lumturi;
te gjith kemi nevoj per dike ne krah sa do te fort te jemi
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Varet nga femra...cdo rast eshte specifik ne llojin e tij...nuk mund te pergjithesosh...zgjedhja e kesaj menyre jetese eshte vendim personal i vullnetshem..., pra (sipas mendimit tim) edhe zgjidhja me e mire per ate rast. (ta dinte njeriu te ardhmen te gjithe do te ishin te lumtur).
Duaje te afermin tend si veten
Askush sdeshiron te jetoje vetem.
Ata ose ato qe skane aftesi te jetojn me nje patner padyshim qe do jetojn vetem.
pas nje deshtimi te marteses femra fiton pavaresi por obligimet i shtohet.Ajo ndoshta gezohet qe iku nga nje katastrof ne martese por ketu esht edhe rritja e femijees se sic e dijme te gjithe per te rritur femije jane te nevojshem dy persona nena dhe babai.femija nuk mund te rritet me te njejten ngrohtesi atij cdoher do ti mungon dashuria e njerit prind.Cdoher do te shpreson qe nje dit familja e copetuar do ti bashkohet.E tashi mendoj se as femra smund te jet e lumtur kur e shef qe femija esht i pakenaqur se ndien nje boshllek nga gabimet e prinderve
edhe meshkujt te cilet preferojne te bejne nje jete te vetmuar,
do thoja pa dyshim qe do kalojne nje jete "qeni"si kur dhe femra ne nje jete te vetmuar do bente nje jete "shake"
jeten ne vetmi pa dyshim e bejne vetem ato/a te cilet nuk jane te afte te krijojne dhe te mbajne nje familje pran vehtes tyre,
ose sic ndodhe shpesh here keta te "vetmuar"nuk jane te denjet apo te pelqyer per te jetuar ne gjirin e familjes tyre!
Krijoni Kontakt