Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Perdersa kane zgjedhur te jetojne vetem kjo nenkuptojne se jane te qeta ,rehat e ndoshta te lumtura keshtu,ndryshe do benin zgjedhje tjeter.
    Po kush vendos te jetoj vetem nuk do te thote qe ka humbur kontaktet me shoqerine thjesht i kushton me teper kohe vetvetes dhe nuk e ndan ate me nje mashkull,nuk besoj se kjo e pengon ta gezoj jeten me se mire.Ne fund te fundit ka pergjegjesi vec mbi vete per veprimet dhe zgjedhjet qe ben ,nuk penalizon askend.Une mendoj se kush arrin paqen me vetveten dhe arrin te jetoj mire me vetveten,mund te jetoj shume mire dhe me te tjeret.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dhe jetesa " vetem" ka nje kufi. Limit kohe kur i thone. Se vjen nje moshe e caktuar si per femren dhe mashkullin qe ka nevoje per dike, per cfaredo lloj situatash te gezuara, te hidheruara , stresuara etc etc. Secili ka nevoje per gjysmen tjeter . Lumturia eshte ne thojza per ato qe mendojne se jane te lumtur me kete lloj jetese. Mund te kesh te gjitha ne kete jete, karieren, parat .. po sje e kompletuar. Njeriu gjithmone kerkon te jete apo kete ate qe se ka. Te martuarit kerkojne ca liri dhe u mungon ne nje fare menyre jeta.stili i beqarise(po eshte kalimtare ama) por ne te njejten kohe beqareve u mungon dicka me kryesore ne jete... dhe jane lonely pjesen me te madhe te kohes. Sado shoqeri, miqesia dhe familja nuk mund te permbushin ate piken me delikate ... gjysmen tjeter. Dhe gjysma tjeter vjen ne package me gjithe femije. Qe eshte chapter tjeter me vete, dhe spo zgjatem me .

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Lumturia eshte brenda nesh. Kush se gjen lumturine tek vetja nuk mund ta gjej prej te tjereve.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    mendimi im eshte qe perderisa zoti krijoi burrin gruan dhe martesen duhet qe kjo te ndodhi.Sa do e forte te jete gruaja do ta ndjeje mungesen e burrit,dhe anasjelltas.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,589
    Postimet në Bllog
    1
    Zoti krijoi burrin dhe gruan dhe martesen, por per nje burre caktoi vetem nje grua dhe anasjelltas. Kjo ne boten e sotme eshte shmangur, keshtu qe justifikohet edhe vetmia si zgjidhje.
    Duaje te afermin tend si veten

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Femrat do i gezojne keto ''zgjedhjet'' e tepruara , derisa nje lufte tjeter boterore te plasi.
    Pastaj gjerat kthehen si me pare.
    Femra e nenshtruar , per fat te keq.

Lufta eshte e paevitueshme , por cfare i frikesohem une , eshte fakti se do behet ndonje revolucion maskilist me pare. Ajo gje do jete me e keqe per femren.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk e di a jan te lumtura...Mbase jo ..vet nuk jetohet!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    s'i kap mendja ime o BATO se ti i ke të vjetra para epokës së re. i thonë mbi 2000 vjet. Janë të kohës tënde ato kur shahej femra, prandaj t'y të pëlqenin ato të kohës tënde: se femra është flokëgjatë e mendjeshkurtër.
    Si mund të shahet ajo që krijon botën. Fundja, nëse nuk gaboj BATO edhe nënat tona janë femra, prandaj mos t' i shajmë!
    Nuk bëhet fjalë për sharje, por secila gjini duhet të bëjë detyrat që i ka ngarkuar natyra. Dalja jashtë profilit natyror nuk është e mirë. Nuk mund të ketë barazi për gjëra që natyra i ka bërë të ndryshme.

Liria është e bukur si fjalë, por ti harron se ka liri të gabuar, liri të keqe, liri të pakufizuar, etj. të cilat të çojnë drejt shkatërrimit.

Plotësimi i tekave (që ti e quan liri), është një nga gjërat më të këqija.

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk
    Dhe BATO ta them edhe këtë: kur hape atë temën për gjuhën, unë të admirova, por më zhgënjeve të them të drejtën. Unë them se je mësues me gjasmë. Mësuesi duhet të jetë vizionar, mos harro!
    Je pikërisht ti që nuk je vizionar dhe nuk e parashikon dot të ardhmen.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 21-01-2010 më 17:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Femrat do i gezojne keto ''zgjedhjet'' e tepruara , derisa nje lufte tjeter boterore te plasi.
    Pastaj gjerat kthehen si me pare.
    Femra e nenshtruar , per fat te keq.
    Është një nga postimet e tua të pakta me të cilin ndaj të njëjtin mendim, por do të kundërshtoja pak kur thua se është fat i keq.
    Ai është roli i saj natyror dhe nuk është fat i keq.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 21-01-2010 më 17:38

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    tani eshte bere stil jete, per "hir o per pahir" sic i thone ka shume single verdalle. kush nuk njeh ose nuk ka ndonje mik ose mike qe jeton vetem...

ka shume realitete te ndryshme, ne vende te ndryshme, dhe sipas vendit dhe kuvendi... ne shqiperi ??.... kuvendi...jooo mire
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •