Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Femra pa burrin është si një trup mishi, por pa kurriz, ndersa Mashkulli pa femrën mund të jetë i fortë, mirpo jo i lumtur"
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e honest
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Gjatjeta
    Un Mendoj Që Një Femër Mund Të Jetë Plotsisht E Lumtur Pa Një Mashkull
    Pa Kufar Problemi
    Dhe Mendoj Qe Ka Ma Shum Mundsi Lumturie Pa Të Se Me At

i/e regjistruar Maska e majla
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    TE gjithe duan te kene dike qe te ndajne jeten, pasi te jesh gjithmone vetem eshte dicka shume e trishtueshme.. Mirepo shume gjera kane ndryshuar si tek femra dhe tek mashkulli.
    Femra po kupton se mund te jete dhe ajo e forte dhe te jetoje vetem, por ama eshte shume e veshtire. Mashkulli po kupton se po i iken pushteti qe kishte mbi femren.

Te gjitha keto zhvillime jane te veshtira per te dyja palet, por ama po ndodhin.

Une si femer dua ne krah dike qe me vlereson per kete qe jam, dhe jo ashtu si do te donte ai te isha. Mund te adaptohesh deri ne nje pike, por jo ama te ndryshosh qenien tende per dike, pasi do jete nje ndryshim i perkohshem...

Keshtu qe femrat jetojne vetem....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jetojn vetem se sjua var kush, jo se kan deshire te jetojn vetem! Cdo femer ka nevoje per nje mashkull, edhe anasjelltas.

Si mund te jete dikush i lumtur te jetoje vetem!?
    Ne fakt ajo qe zgjedh te jetoje vetem e ben me shume nga pervojat e hidhura qe ka patur me meshkujt. E lumtur mbase nuk do ndihet, por me e qete shpirterisht.
    Me tha nje 50 vjecare qe ishte ndare nga burri me kohe. "Jam me mire vetem. Jam rehat. Kam nje te dashur me te cilin nuk kam ndermend te martohem. Kam femijet qe vijne me vizitojne shpesh. Burrat jane vetem drame dhe asgje tjeter.''

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk besoj se jane te lumtura. Gjithsesi, ndonjehere vlen ajo shprehja: Me mire vetem, se sa te shoqeruar keq!
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    "Femra pa burrin është si një trup mishi, por pa kurriz, ndersa Mashkulli pa femrën mund të jetë i fortë, mirpo jo i lumtur"

Duhet te jet shume e vjeter kjo shprehje!Femra pa burre se ka problem ,mashkulli pa femer eshte kot.Meshkujt s'dine te jetojne vetem te mburren me focen dine.Ca s'jan as te forte mburren kot pfffff
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Femra eshte zonje e vetes dhe familjes se saj! Ajo nuk zgjedh te jetoje vetem por ndonjehere te detyron jeta! Zgjohu Padrilla se kane ndryshuar kohet!!
    Shume femra jan martuar ne vende perendimore nga shqiperia ,kur shkojne atje ne pune dhe ne shoqeri shofin qe jeta nuk eshte ajo qe kan pare ne shqiperi ose ajo jete duke i neshtruar zakoneve dhe traditave tona (disa) te skaduar ,dhe vendosin te ndahen qe mos te jene sllave e injorantave qe duan ti mbajne nen sundim gjithe jeten ,dhe per mendimin tim te gjitha kto femra meritojne te kene experjencen e lire peresonale ne qofte se burrat e tyre nuk ju afrojne kete shans qe ato te shijojne jeten normale ne shoqeri,pra per mendimin tim ja bajne shume mire qe ndahen ,ose kta burra duhet ta kuptojne se edhe femra eshte njeri ,jo kafshe ,mire se vini ne jete normale te modernizimit ,jemi ne vitin 2010

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nuk eshte e nevojshme te jesh e martuar per te pasur nje mashkull , e pa martuar mund te kesh ke mashkull te duash
    e ardhmja e botes eshte bashkejetesa ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Bota ka ecur përpara o padrilla.
    Përpara mund të ecësh edhe për keq.

Citim Postuar më parë nga adem gashi
    Ne femrën tonë e kemi quajtur rob; ne për femrën tonë kemi edhe një fjalë të urtë poshtëruse: Femna asht flokëgjatë e mendjeshkurtër!! Ne femrën tonë e kemi konsideruar si fabrikë" që duhet të pjellë dhe asgjë tjetër!
    Ty mund të të duken të duken të ashpra ato fjalë, por po ti lexosh dhe kuptosh siç duhet, ato janë të sakta e të vërteta. Kanë qenë të mençur të parët që i kanë thënë ato fjalë.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jetojn vetem se sjua var kush, jo se kan deshire te jetojn vetem! Cdo femer ka nevoje per nje mashkull, edhe anasjelltas.

Si mund te jete dikush i lumtur te jetoje vetem!?
    ashtu mendoj edhe une.

ashtu siç jane edhe disa meshkuj qe jane 45 vjeç 130kg pa floke e me nje dhemb po e nje dhemb jo qe thone:
    jemi single per zgjedhje...

po.... per zgjedhje te te tjereve.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •