"Femra pa burrin është si një trup mishi, por pa kurriz, ndersa Mashkulli pa femrën mund të jetë i fortë, mirpo jo i lumtur"
"Femra pa burrin është si një trup mishi, por pa kurriz, ndersa Mashkulli pa femrën mund të jetë i fortë, mirpo jo i lumtur"
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Gjatjeta
Un Mendoj Që Një Femër Mund Të Jetë Plotsisht E Lumtur Pa Një Mashkull
Pa Kufar Problemi
Dhe Mendoj Qe Ka Ma Shum Mundsi Lumturie Pa Të Se Me At
TE gjithe duan te kene dike qe te ndajne jeten, pasi te jesh gjithmone vetem eshte dicka shume e trishtueshme.. Mirepo shume gjera kane ndryshuar si tek femra dhe tek mashkulli.
Femra po kupton se mund te jete dhe ajo e forte dhe te jetoje vetem, por ama eshte shume e veshtire. Mashkulli po kupton se po i iken pushteti qe kishte mbi femren.
Te gjitha keto zhvillime jane te veshtira per te dyja palet, por ama po ndodhin.
Une si femer dua ne krah dike qe me vlereson per kete qe jam, dhe jo ashtu si do te donte ai te isha. Mund te adaptohesh deri ne nje pike, por jo ama te ndryshosh qenien tende per dike, pasi do jete nje ndryshim i perkohshem...
Keshtu qe femrat jetojne vetem....
Ne fakt ajo qe zgjedh te jetoje vetem e ben me shume nga pervojat e hidhura qe ka patur me meshkujt. E lumtur mbase nuk do ndihet, por me e qete shpirterisht.
Me tha nje 50 vjecare qe ishte ndare nga burri me kohe. "Jam me mire vetem. Jam rehat. Kam nje te dashur me te cilin nuk kam ndermend te martohem. Kam femijet qe vijne me vizitojne shpesh. Burrat jane vetem drame dhe asgje tjeter.''
Nuk besoj se jane te lumtura. Gjithsesi, ndonjehere vlen ajo shprehja: Me mire vetem, se sa te shoqeruar keq!
La vita è bella...
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Shume femra jan martuar ne vende perendimore nga shqiperia ,kur shkojne atje ne pune dhe ne shoqeri shofin qe jeta nuk eshte ajo qe kan pare ne shqiperi ose ajo jete duke i neshtruar zakoneve dhe traditave tona (disa) te skaduar ,dhe vendosin te ndahen qe mos te jene sllave e injorantave qe duan ti mbajne nen sundim gjithe jeten ,dhe per mendimin tim te gjitha kto femra meritojne te kene experjencen e lire peresonale ne qofte se burrat e tyre nuk ju afrojne kete shans qe ato te shijojne jeten normale ne shoqeri,pra per mendimin tim ja bajne shume mire qe ndahen ,ose kta burra duhet ta kuptojne se edhe femra eshte njeri ,jo kafshe ,mire se vini ne jete normale te modernizimit ,jemi ne vitin 2010
nuk eshte e nevojshme te jesh e martuar per te pasur nje mashkull , e pa martuar mund te kesh ke mashkull te duash
e ardhmja e botes eshte bashkejetesa ...
Krijoni Kontakt