pershendetje
me duhet te blej nje karte digitalb ne belgjike karta me duhet Bosh pasi e kam nje dhe ajo eshte e vjeter dhe nuk ben te rimbushet pa mar nje karte te re.
ne qofte se dikush nga ju njef ndonje distributor me tregoni.
pershendetje
me duhet te blej nje karte digitalb ne belgjike karta me duhet Bosh pasi e kam nje dhe ajo eshte e vjeter dhe nuk ben te rimbushet pa mar nje karte te re.
ne qofte se dikush nga ju njef ndonje distributor me tregoni.
Me Duket Se Dhe Ne Belgjik Ka Pika Digitalb , Se Di Te Sakte.
Nje Menyre Tjeter Eshte Qe Ti Thuash Ndonje Personi Te Aferm Qe Ke Ne Shqiperi Ta Blej Ketu Ne Shqiperi Dhe Ta Dergoj Me Poste![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Pse mer keni met pa pa Chanel X e marut :P . Shaka shaka .
Po shiko thuji nanji ktu ne shqiperi qe ke e blejn kta edhe te japin nr ty ti e mbush maroi muhabeti. Kshtu bojn shumic nqs nuk ka Pik Shitje.
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
nese je i interesuar per ne Gjermani ka tek dituria ne Düseldorf kushton 160 euro afer "banhofit "
Karten Smart e kam por dje kur vellai vajti ke dyqani digitalb ne Shkoder per ta rimbushur dhe i kane thene qe karta eshte e vjeter duhet nje e re.
Ai i ka thene qe te sjelli ate te vjetren dhe te mari nje te re por problemi eshte se un jam ne belgjik dhe do kohe sa ta dergoj me poste e te mar tjetren, thjeshte thashe mbase ka ndonje dyqan apo ndonje person qe meret me keto pune ne Belgjik.
Jo vetem kur nuk ka pike shitje...........
Nese nje karte ne shqiperi kushton 1o ooo leke ,tregtaret ne europe ta shesin 120 euro e me shume
keshtu qe rruga me thjeshte eshte nje tel. ne shqiperi te japin codin dhe mbaroi puna
Prison_Break...per ju jane keto 2 menyrat qe shkruajne edhe me larte
Ose nga shqiperia (rruga me ekonomike) ose nga Anglia gjermania Italia Greqia etj. nese nuk ka ne Belgjike
ta them un... me mire mos e merr se do pendohesh.... bojkot
jeshét prčmč ne aliarčm
jeshčm more jeshčm
po drita skeshčm
Krijoni Kontakt