Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do te drejtoje Partine Demokratike pas largimit te Berishes?

Votues
37. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jozefina Topalli

5 13.51%
  • Lulzim Basha

15 40.54%
  • Sokol Olldashi

5 13.51%
  • Bamir Topi

8 21.62%
  • Ritvan Bode

1 2.70%
  • Tjeter

3 8.11%
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 82
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Une them qe ta marre kush te doje, vetem te nderroje mbiemrin dhe te quhet Olldash Berisha, apo Jozefina Berisha, ose Lule Berisha ...

Se Skenderbeun e humbem po inshallah jo Dr Berishen qe na e lulzoi Shqiperine dhe qe vetem fale punes dhe inteligjences se tij personale na futi ne Nato, ne BE ne World dhe gjithandej ..

"Ne do evakuojme te gjithe ... mire mund te rrije nje person per familje .., por vetem ata qe e kane shtepine ne kat te dyte, se nuk mund te lejojme ne qe te mbyten njerezit" - ky ishte nje CITAT o te mjere, i thene nga Zoti Kryezot Doktor Hero Berisha ... Trung, Kopace, Hu, Gdhe etj etj - hapni fjalorin po deshet me per Doktorin.

Inshallah rron edhe nja 50 vjet qe te kete mundesi te drejtoje vendin ne suksese te reja edhe per nja 49 vjet te tjera.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    o traktor..

nuk shoh asgje te keqe ne ato fjale te berishes..
    apo deshe ti nga ato me llafe te medhaja staliniste e mileti me bark bosh si dikur ne koh te kooperativave ..

jo mo traktor jo.. iku ajo kohe..

i ka bere berisha katundaret bosa..

nuk presin me ata ate 30 lekshin e qelbur qe u jepte gjishi it brigadier.. dikur.. e nuk u dilte as per nje buk misri..

cdo shpi katundari sot ka pula e lope e dele e traktor e kerr.. qe as ne enderr nuk i shikonin te mjeret ahere kur vigjelonte neper penxheret e lagjes.. gjyshi yt harilla me urdher te operativit..

..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    o traktor..

nuk shoh asgje te keqe ne ato fjale te berishes..
    apo deshe ti nga ato me llafe te medhaja staliniste e mileti me bark bosh si dikur ne koh te kooperativave ..

jo mo traktor jo.. iku ajo kohe..

i ka bere berisha katundaret bosa.. ..
    Po qe ty zgjuarsi te duken e dija une - po qe edhe i ka bere katundaret bosa e dija. Sna the ndonje gje te re.
    Tani me thuaj : Po ty pse te djeg kaq shume kur ta shajne Skenderbeun ?? Kaq idhull e ke ??

Ej, e kam edhe nje pyetje per ty personalisht. Kaq keq ta paska futur Harrilla dhe Kryetari i koperatives ty sa hidhesh edhe sot si gjel ?? Shume keq duhet te kete qene sepse qe po ta fut ky katundari dite per dite te duket parajse ty.

Ej dhe mos pordh te pergjigjesh se une njehere ne muaj futem ne forum , sjam si ti qe vetem kompjuterin dhe fotografine e Sales do per te qene i lumtur ...
    Loooser

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Atehere , koha ka treguar se "me te huajt" kur u dorezua Shqiperia qe para 1990-tes, nga ana e Nexho-Ramizit (dhe te huajve) eshte rene dakort qe te dy partite kryesore , njera do ta kishte liderin nga veriu dhe vartes te serbit , ndersa tjetra do ta kishte nga jugu vartes te grekut !

Tani meqenese tema eshte kush do ta zvendesoje Berishen , ai person (zevendesuesi) duhet te jete nga veriu , por edhe i varur tek serbet ! Por duke marre parasysh konjukturen brenda PD-se , sigurisht qe Argita po pergatitet per kete pune ! Por Argita nuk do te vije menjehere ne pushtet se keshtu i del kallaji fare Sales dhe PD-se ! Prandaj do te gjendet nje kukull qe te jete ushtari i Argites por edhe me kredenciale tek Serbet ! Une mendoj qe me i pershtatshmi eshte Lul Basha !
    Lul Basha eshte marre me dosjet e luftetareve te UCK ne Kosove ku ka punuar bashke me Argiten ! Ishte kjo e fundit qe e futi dhe garantoi ne PD . Luli eshte per shkak te punes (dhe lekeve qe i kane dhene ) eshte beniamin i nderkombetareve dhe serbeve ! Por fijet e lobingjeve politiko-ekonomiko- agjenturore , ai nuk ka b.ythe t'i trashegoje . Ato i takojne vetem Argites e cila qe tani eshte futur aktivisht ne keto lidhje !
    Prandaj une e parashikoj keshtu : Si nje Kryetar kukull , si periudhe tranzitore do te vihet Lul Basha dhe ne nje kohe te mepasshme do ta marre perseri edhe formalisht Argita Berisha , e cila realisht se bashku me te atin ne pension do te drejtojne edhe kur te jete Lul Basha .

Pas kesaj analize edhe vete po e besoj nje parashikim te tille.

i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anėtarėsuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Citim Postuar mė parė nga Traktoristi Lexo Postimin
    Po qe ty zgjuarsi te duken e dija une - po qe edhe i ka bere katundaret bosa e dija. Sna the ndonje gje te re.
    Tani me thuaj : Po ty pse te djeg kaq shume kur ta shajne Skenderbeun ?? Kaq idhull e ke ??

Ej, e kam edhe nje pyetje per ty personalisht. Kaq keq ta paska futur Harrilla dhe Kryetari i koperatives ty sa hidhesh edhe sot si gjel ?? Shume keq duhet te kete qene sepse qe po ta fut ky katundari dite per dite te duket parajse ty.

Ej dhe mos pordh te pergjigjesh se une njehere ne muaj futem ne forum , sjam si ti qe vetem kompjuterin dhe fotografine e Sales do per te qene i lumtur ...
    Loooser
    O traktoristo, Brari e pati pa te futme.
    Shtrohu ne forum duke diskutuar dhe nje dite do te mendosh se Brari nuk e kishte gabim ate cfare shkruajti ty

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    ..goldian pse behesh l.oqe?
    ..pse thua ..une mendoj? Nuk te p.jerdh njeri ty dhe mua ne PD..o djale i mire.

Nikolle lehesi e ka deklaruar publikisht ne nje shkrim te tijin, mbasi u be zv.minister
    se nuk mund te imagjinohet kryetari i PD pa mbiemrin BERISHA, pra Argita Berisha duhet te trajnohet dhe te pregatitet ajo dhe gjithe opinioni se Argita Berisha eshte e vetmja qe moralisht i takon te pasoje Berishen.

..keto fjale, or ti djale i mire goldian, jane nenshkruar nga Nikolle Lesi.
    Perse ka dale Nikolla me kete qendrim? Une mendoj se ka dashtur te siguronte Berishen qe une Nikolle Lesi jam nje besnik ndaj dinastise BERISHA..dhe si nuhates i korridoreve , rreshton vehten ne krah te Argites.

..tani vazhdon te mendosh perseri se Argita e meriton nje shans per tu bere lidere

..mos u bej l.oqe?

..shansi eshte percaktuar, ARGITA !
    Gimi faleminderit qe e the ta lexojne edhe te tjeret ketu qe ne Shqiperi nuk ka demokraci, ndaj edhe te gjithe ata qe ishin ne fillimet e formimit te saj u asgjesuan nga kjo parti nje nga nje, si nga ana fizike edhe ajo mentale!

Ne Shqiperi nuk ka per te pasur kurre demokracim, nqs njerezit nuk ndergjegjesohen e te dalin nga injoranca e cila i ka pllakosur. Mund te thone disa, "jemi te lire"! Po mire te lire jane edhe kafshet, dhe kjo na ndan ne sepse perdorim llogjiken te shikojme a do te shkojme perpara keshtu apo me familjen tragjikomike qe e ka katandisur Shqiperine po ne te nejten tragjikomedi te vertete.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    I thone shkodranet papes;na bej nje ure nga Shkodra deri ne Rome.Pune qe s'behet tha papa keni ndonje kerkese tjeter.Po mir thane ata na hiq kryetaret e partive qe jane tani...hmm u mendua pak papa dhe tha-ai muhabeti ures si ishte? lol
    Po kta e bene balte fare eeeejjjj.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga gjethplepi Lexo Postimin
    Shqiperia e vogel po tronditet sa nga municionet, revoltat e 97-s, Gerdeci, permbytja e fundit e bastionit te demokracise Shkoder dhe Lezhe. Partia demokratike qeveris me dore te hekurt. Po mbas largimit te kryetarit te saj Sali Berisha kush do te drejtoje partine me te madhe ne vend?
    Ju ftoj te jepni nje pergjigje ne kete sondazh
    Edi Rama o ai skrapalliu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga gjethplepi Lexo Postimin
    O traktoristo, .. Shtrohu ne forum duke diskutuar
    Pershendetje Gjethja e Plepit,
    "do lejme nga nje per familje por jo ata ne kat te pare, se nuk lejojme te na mbyten njerezit" - kjo eshte nje shprehje njelloj si : "na zgjidhni ne se kemi Cekun e bardhe",
    apo : "cdo i ri Shqiptar do pajiset me nga nje Compiuter dhe me nje cmim simbolik"
    etj etj etj.

Komenti im : Qeveria dhe shteti Shqiptar jane me te dobet se kurre. Korrupsioni dhe mentaliteti zhvates shuajne cdo ndjenje pergjegjesie apo patriotizmi pavaresisht nga pozicioni dhe detyrat e ngarkuara. Nje Polici Shqiptar, sot, askush nuk do ti besonte celsat e Shtepise se tij per ta ruajtur !! Askush.
    Qe tja heqesh Lenkes per tja vene Prenkes eshte cka thote Salia.
    Te largohesh nga Shtepia dhe te flesh i qete duke ditur se komshinjte ne kat te dyte "kujdesen" edhe per shtepine tende - Ti personalisht do ta beje ??

Une e pranoj qe Saliu eshte nje bajge mes gjithe bajgave (pa asnje perjashtim) te Politikes se sotme Shqiptare. Te majte, te djathte, te verdhe apo te kuq - te nisur vecse nga interesat e uleta vetiake, te gjithe jane bere perdhunues te persosur te vlerave dhe traditave Shqiptare. POR eshte detyra ime si qytetar (apo edhe fshatar) te flas dhe harxhoj kohen time per cdo antishqiptarizem qe shoh.

Sigurisht, do ishte shume me kollaj te pranoja se Shqiperia ska per tu mekembur kurre .... ose edhe me keq akoma ... te pranoja se eshte mire qe Brari lepin cdo lloj ulluku qeveritari sepse na shpetuan nga Komunizmi (se obobo, po iken keta hajdutet e sotem do ringrihen kryetaret e koperativave dhe do na internojne ...).

Ore, mire ata qe lepijne dhe pastaj arrijne nje pune te mire ... po ky Brari yn, me duket se lepin pa asnje lloj interesi vetiak, e ka semundje profesionale, lepin i shkreti se i eshte mesuar gjuha me gjyshin tim Harilla.

Lepi Brari lepi, aty e ke hakun ti

i/e regjistruar Maska e Reschen
    Anėtarėsuar
    07-12-2008
    Postime
    450
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Bamir Topit i mbaron mandati pėr 2-3 vjet dhe rikthehet nė PD, pėr mė tepėr qė ėshtė shumė i preferuar te votuesit e djathtė.
    Emigrant ne Itali ishte Bamir Topi dhe me shkusi u fut ne PD e pastaj beri karriere deri ne postin e presidentit. Nuk e kuptoj ku eshte ndryshimi mes mbretit afganas Karzai dhe presidentit shqiptar Topit????

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •