Waa po Ylli Pangon pse nuk e keni futur ne liste![]()
Jozefina Topalli
Lulzim Basha
Sokol Olldashi
Bamir Topi
Ritvan Bode
Tjeter
Waa po Ylli Pangon pse nuk e keni futur ne liste![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ku te shko menja mer gjethefiku.
iher vje Edi me balon tauke masanej e kan rradhen kto trimat.
pa dyshim lul basha,
ai i pershtatet karriges,
ta fut me te qeshme, me lezet, qe dhe ti thuash faleminderit.
Mbas lul bashes do behem une.
une mendoj se argita berisha e meriton nje shans per tu bere lidere e pd-se
JO SEKS PARA MARTESE
..goldian pse behesh l.oqe?
..pse thua ..une mendoj? Nuk te p.jerdh njeri ty dhe mua ne PD..o djale i mire.
Nikolle lehesi e ka deklaruar publikisht ne nje shkrim te tijin, mbasi u be zv.minister
se nuk mund te imagjinohet kryetari i PD pa mbiemrin BERISHA, pra Argita Berisha duhet te trajnohet dhe te pregatitet ajo dhe gjithe opinioni se Argita Berisha eshte e vetmja qe moralisht i takon te pasoje Berishen.
..keto fjale, or ti djale i mire goldian, jane nenshkruar nga Nikolle Lesi.
Perse ka dale Nikolla me kete qendrim? Une mendoj se ka dashtur te siguronte Berishen qe une Nikolle Lesi jam nje besnik ndaj dinastise BERISHA..dhe si nuhates i korridoreve , rreshton vehten ne krah te Argites.
..tani vazhdon te mendosh perseri se Argita e meriton nje shans per tu bere lidere
..mos u bej l.oqe?
..shansi eshte percaktuar, ARGITA !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ASrock4u2 : 19-01-2010 mė 19:29
Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.
Cpate ti mor ? Te kapi plaken ai qe i flet ashtu ? Dha mendimin e vet .
Ti kush je ? Burri Argites ? Nese ajo e merr , morri fund PD , behet Partia Dinastia pastaj . Argita ka zero eksperience ne politike , ndersa Luli ka me shume eksperience se Edi Rama , ai e meriton . Edhe ka shume leke , kjo do e ndihmoje edhe me shume te krijoj lobin e tij . Argita eshte e panjohur , Luli eshte i njohur shume sidomos ne Washington DC .
Edhe dicka , kush je ti te thuash se kush e meriton ? Argita eshte nje zero e madhe , Luli ka vite pune intensive . Argita = zero , Luli = respekt kudo .
I sigurte qe je me PD ? Se mos je me Berishat vetem ?
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt