skender76!
Pershendetje miku im!Te uroj nje nate te qete,pa ,,zhurme''!![]()
skender76!
Pershendetje miku im!Te uroj nje nate te qete,pa ,,zhurme''!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
xfilesKur pershendet njerez qenka shkelje "privacy" qe kur keshtu ?do ishte mire te merrje autorizimet perkatese se mos ku i dihet po i shkel privacy te tjereve.
Psh une nuk do doja qe te tjeret te dinin se kujt i kam dhene reputacion.
"Privacy" nuk eshte se kush te jep reputacion ,por tek lista qe gjithesecili ka ,pra qe do te thote mua me kishin dhe reputacion keta njerez dhe une nuk e konsideroj si "privacy" per veten time dhe dua qe ata njerez ti pershendes ,pra "privacine" time po e bej publike e jo tenden apo te te tjereve.
Besoj se tani e kuptove terminologjine e fjales "privacy". Ti po te duash mos i pershendet ata njerez qe te kane dhene reputacion dhe kjo eshte "privacy' e jotja.
Sot rastesisht pashe qe kisha marre disa reputacione dhe desha te pershendes perzemersisht
aMLe
Shigjeta
mia@
Bel_ami
Colomba
.................................................. ........................................
Naten e mir,e une po luse gjumin te me mer, Po sme mori do tju them edhe mirmengjes me qaj dhe kafe dot ju pres.![]()
mirese ju gjeta dhe mbremje te kendshme ne vazhdim![]()
ktu qenke ti siper mo se ste pash
ah mu thyen syzat:P
naten e mire te gjithve
linda mos u mer me ata pianecat moj .....
haha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Hi forumi !
Fundjave te mbare, me ose pa ngrica...se na e mblodhi ky i ftohti![]()
If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was
Krijoni Kontakt