Normale qe Inter do fitoj edhe pse si INTERIST qe jam me vjen keq sepse humbet vlera Seria A pasi Inter ska rival.Do te ishte me mire nje barazim te shikonim pak me shume spektakel.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Me duket mua apo ke problem me te kuptuarin ti? I ke lexuar postimet e mia apo jo? E ke pare mire sesa shume marre vesh une nga bota sportive, cdo gje qe me duket e tepert e marre si dicka personale, pasi une se njoh sa ju boten e futbollit. Jam bere tifoz i Milanit sepse luan nje lojtar qe mua me jep kenaqesi kur e shikoj ne fushe. (Ronaldinho)
Oliinter une nuk jam ndonje tifoz, nuk i'a kam shume iden futbollit. Thjesht jam bere tifoz me Milanin nga nje x lojtar qe une e kam qejf. Dhe termi deshtak me duket me teper si personal, pasi nuk di sesi ta konceptoj ne gjuhen e tifozerive kur nuk jam ndonje tifoz i smure.
Ore Cuna keni pa ju qekur i kane gjujt berluskonit .
qe e gjakosen nga turijte milani spo humet ma
hahahahaahaahahahahahaahahaahhahaa
Forca MIlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
parashikimi im eshte X-2 golavarazhi 3+
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Ndeshja besoj se do te fitohet nga Milan me permbysje rezultati.
Pjesa e pare 1 ose 2 me zero ne favor te Interit. Pjesen e dyte dhe ndeshjen e fiton Milan.
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Jo do fitojme keshtu.Te gjithe milanistat ulur.
![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Oli i madh je ! Sa kam qeshur !
Hahahhahahahhgallate fare .
Do fitojme se Berlusco nuk ka me leke te korruptoj arbitrat , sepse i harxhoj ne spital edhe me fushat elektorale . Hahahahhahahhahahahhahahaha , sa llafe beni ju . Edhe enderroni , kur te vije ndeshja mos postoni me ne forum pastaj , ok ?
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt