Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755

Sa të ndjeshëm jeni në situata të ndryshme?

Sa jeni te ndjeshme ne situata te ndryshme emocionale ???Eshte kjo ajo qe kam qef ta di nga ju ..shum njerz flasin sidomos ne aspektin e dashuris se nje gje nuk mund te behet nese nuk ndihet brenda tek personi p.sh.puthja me nje person te caktuar ,perqafimi apo diq tjter
    Sa jeni te ndjeshem edhe ne aspekte te tjera ndoshta jo ne aspektin e dashuris por shoqris familjes etj.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    E nderuara elonesa,kur se je e dashuruar ska as paci puci kjo eshte mendimi im,e sa i perket perqafimeve apo puthjet qe vijn nga familja apo shoqerija normal qe jan te mirseardhura...

Ah kjo pyetje qenka per mua
    une jam shume e ndjeshem sidomos ne dashuri ah ah ah lere me mire mos shkruaj me shume.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Se di sa kam mujt me sqaru temen po me dhan shum thjesht :A do mund ta puthnit nje njeri ,nese per te nuk ndieni azgje ???d.m.th. a duhet gjithqka te ndjehet ,per te qen e bukur

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per nga natyra jam shume i ndjeshem.perqafoj dhe perqafohem me deshire,por per te puthur per dashuri, vetem kur me vjen nga zemra.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Une jam shume i ndjeshem ne dashuri, sidomos ndaj asaj qe ka te beje me raportin fizik.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    jam i ndjeshem ne raporte sentimentale
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga elonesa Lexo Postimin
    Sa jeni te ndjeshme ne situata te ndryshme emocionale ???Eshte kjo ajo qe kam qef ta di nga ju ..shum njerz flasin sidomos ne aspektin e dashuris se nje gje nuk mund te behet nese nuk ndihet brenda tek personi p.sh.puthja me nje person te caktuar ,perqafimi apo diq tjter
    Sa jeni te ndjeshem edhe ne aspekte te tjera ndoshta jo ne aspektin e dashuris por shoqris familjes etj.

ELONESA
    Ndjeshmeria eshte pjes e jetes,cdo njeri eshte i ndjeshem sipas natyres se vet.
    Dikush eshte shumeeeeeeee i ndjeshem,dikush se tregon shume haptaz etj
    Varet cfare situatash jane dhe ne cfare rethana
    Psh-po shkoj tek shembulli me bastard
    Me duhet shpesh te jap lajme te keqija(vdekjen e dikujt)familjareve te tij/saj
    Edhe qe me eshte bere rutine kjo gje, prap se prap jam shum e ndjeshme ne kete lloj situate
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga elonesa Lexo Postimin
    Dashuria i ben njerezit te ndjeshem nje puthje nje perqafim te ben te ndjesh emocione nqs se kjo esht dashuri e vertet qe vjen nga shpirti e jo kot au iu
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Une gjithashtu jam nje person shum i ndijshme ne te gjitha aspektet ,andaj kurr nuk mund te shtirem per nje gje ,nese e dua dike e dua dhe pik e nese nuk e dua nuk ndjej simpati ndaj saj apo dashuri vertet smund te shtirem e ti thme se po ,thjesht nuk bej azgje nese ate nuk e ndjej brenda vetes

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •