Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147

Shtypi Dhe Politika

A DUHET TE NDIHEMI FAJTORE...
    PRA KU KEMI GABUAR ?DUHHET TE FILLOJME ME SHTETIN"NENE" SHQIPERINE: NDONJE MUNDETE KTHEHET MBRAPA DHE TE DRETOJE GISHTIN E TURPIT TEK REGJIMI MIZOR 50 VJECAR I ENVER HOXHES DHE PASUESIT TE TIJ RAMIZ ALIA. POR NE DUHET TE HEDHIM VESHTRIMIN NE 10 VITET E FUNDIT PER TE PARE MUNDESITE E HUMBURA PER MUNGESE NDERSHMERIE,GUXIMI DHE AFTESIVE DREJTUSE LARGPAMESE PER SHQIPERINE DHE GJITH SHQIPETARET NE BALLKAN.
    HON.JOSEPH J DIOGARDI.
    PO SI MENDOJNE NE FORUM ????
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Nuk e di sa kohe akoma ju debilat shqiptare do duroni te qeveriseni nga serbet e greqrit dhe kolaboracionistet e tyre shqiptare?????!!!!

Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Dajak i dashur si shume me hyxim e ke mare,apo ke vendosur qe qe tu japesh nga nje "dru"te gjithe antareve te forumit.
    Eshte e vertete qe ne SHqiperi qe te kesh kariere ne politike duhet te kesh mardhenje te shkelqyera dhe te besh te besh cfare thone serbi,greku dhe sigurisht franca.Une ne temen e me siperme kam parasysh dicka tjeter,VETVETEN pasi "komshiun ta ka sjelle zoti,( ne rastin tone serbin gregun) mikun,shokun e gjen vete.

me respekt Randi
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    E kame inatin me forumistat, se flasin vetem ketu e flejne gjume.

Jane t'squte, por pa guxim. Vetem rrafin gjoksin me pallen e vet.

Protesta te pakten, se e mira eshte lufta se nuk ikin kollaj kolaboracionistet serbo-greker
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dajaku : 19-03-2003 mė 16:48

Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    ......se e mira eshte lufta se nuk ikin kollaj kolaboracionistat serbo-greker.Dajak eshte shume e vertete dhe une e di mirre se kush jane serbet dhe si jane te lidhur me grekun dhe sa mik e kane francen kete pasi une vete kam qene per 3 vjet ne semren e sebise beograd 1990-1993 si azilant politik.Me qe mu dha rasti i pershendes te gjith ata qe ne ate kohe te veshtire jetuan ne beograd dhe ne vencanti ata qe se bashku me mua vazhduam per 11dite me rradhe greven e urise dhe ku na detyruan te kthehemi me force ne SHqiperi.(ndoshta do e trajtojme ne ndonje teme tjeter).Dua tu a bej te qarte vetem nje gje KURRE NUK DO KETE SERB DHE GREK TE MIRE PER SHQIPTARET.Kete gje ma ka lane amanet edhe babai para se te ikja(pasi e shikonte qe nje dite do ikja)"kudo djali im shko kurre nuk ta bej allall po te shkelesh ne serbi dhe greqi".Nuk po zgjatem me por, po them dicka qe te gjith ne qe kemi qene ne beograd e kemi vuajtur:
    s'ka ngelur shqipetar pa u rahur nga policia vetem per faktin qe ishim shqipetar,pse kishim dy sy,dy veshe,pse ishim njerez dhe jo majmuna...etj,vetem mbasi te pyste nga ishe dhe kure ti i tregoje se je shqipetar ai atehere per para vetes kishte prehen(viktimen )
    e vet dhe kuptohet se cfare ben ujku mu qengjin.(keto qe them nuk jane roman por, te provuara mbi kuriz dia here nga ne,sidomos 1992-1993).
    SERBET (me kujtohet)MBURESHIN KUR THONINSE MIKUN ME TE VJETER KANE FRANCEN,VELLA RUSIN,SA PER GREKUN:
    "ZOTI NE QIELL GREKU NE TOKE"
    Nuk eshte e veshtire te kuptohet se sa "dashuri" ka greku per ne
    dhe jam plotesisht dakort me Dajakun se vetem "lufta "per te rezuar qeverine e tosit vellait te grekeve do shporte njeher e pergjithmone nga vendi yne kolaboracionistet serbe- grek dhe franceze.
    RANDI

Tema tė Ngjashme

1. Politika Shqiptare
    Nga Sabriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2006, 14:58
  2. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  3. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47
  4. UNMIK-u dhe KFOR-i kanė pezulluar aktivitetet e TMK-sė jashtė vendit
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 17:04
  5. Liria e shtypit shqiptar
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 07-05-2003, 06:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •