Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 162
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Truri i njeriu eshte shume i komplikuar,cdo njeri dine gjithcka ne jete,pra aty ne tru i ka te gjitha ,por presin deri qe ti aktivizohen,prandaj eshte ne shkolle nuk shkojme per te mesuar ,por per te aktivizuar trurin,eshte si puna e ketij kompjutrit qe kurr nuk ke per ta gjetur nje gje po nuk e krkove,pra ndoshta ti ke te drejte

Ndoshta nuk je ndodhur ne situata te tilla :

Vdekja
    Ka vdekur nje person teper i afert,nena, babai , motra , vellai, femija(ketu jo qe ndjen dhembje,por je gjysem i vdekur) . larg Qofte !

Puna
    Gabime ku rrezikon vendin e punes , kush ka familje ose jeton vetem, punen eshte e vetmja burim te ardhurash .

Dhe me kryesorja eshte mosha, varet cfare moshe ke .

Ps. I bashkangjis edhe postimin e J@mes !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Jam njeriu ma i qete ne kete bote ,kurr nuk bahem me nerva ,as nje gje nuk me shqeteson ,nuk jam normal ,nuk di cfare semundjet eshte kjo ,ju lutem a mundet kush te ma shpjegoje ,jam munduar te lexoj per kete semundje por me thone qe nuk existon ndoshta jam i vetmi njeri qe e kam kete
    Jam njeriu ma i qete ne kete bote ,kurr nuk bahem me nerva ,

dhe tani ju klyshat po na shpetoni ,!!!!!
    i ke ca nerva dhe ti i ke!!

...... Maska e Rreja
    Anėtarėsuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378
    do ishte mir ti ndronim karakteristikat
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti nuk je i qete me keto qe thua, por njeri i ftohte, i mbyllur ne vetvete. Mua me dukesh tip i merzitshem. Njerezit kane deshire ti ndajne me te tjeret gezimet dhe hidherimet, por me ty nuk ke ca ndan se ti je i ftohte ndaj ketyre ndjenjave. Duhet te ndryshosh, ndryshe njerezit do te te largohen.
    Mia une jam njeri shume i qete ,kam nje shoqeri shume te paster ,kam nje shoqeri shume te madhe ,karakteri im eshte shume i cilter i kthellet dhe pasterti te vecante ,jam shume i mirepritur nga po thuaj te gjithe ata qe me njofin ,dhe nuk e kam problem qe njerzit do te largohen apo afrohen ,pra nuk me intereson,une jam i detyruar te respektoj por nuk eshte e thene se do te lutem ose te perulem per as nje gje ,pra ti dhe as njeri ne kete bote nuk me interesoni se kush jeni ,por kam qef qe te rrethohem nga njerz te mire ,por ne qofse nuk don ,pra nuk me intereson ,kurr nuk te therras ne telefon po nuk me thirre,kurr nuk te them miremjesi po nuk me the ,po me urreve ,une te dua edhe ma shume

bad girl Maska e Capkenja
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Vendndodhja
    ne zvicer, kantoni ticino
    Postime
    71
    lum si ti o skender beu sa zili te kam dhe jo vetem une. a me jep gjysmen e qetesise tende... uroj qe te jesh keshtu gjithmone edhe pse nese nuk ke ndryshuar deri tani nuk besoj se do ndryshosh.. nje pyetje a ma thua te lutem sekretin tend? pershendetje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Capkenja Lexo Postimin
    lum si ti o skender beu sa zili te kam dhe jo vetem une. a me jep gjysmen e qetesise tende... uroj qe te jesh keshtu gjithmone edhe pse nese nuk ke ndryshuar deri tani nuk besoj se do ndryshosh.. nje pyetje a ma thua te lutem sekretin tend? pershendetje
    Nuk kam ndonje sekret te vecant,vetem ora 12.00 ne cdo moment te jetes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383

Mia

Ti nuk je i qete me keto qe thua, por njeri i ftohte, i mbyllur ne vetvete. Mua me dukesh tip i merzitshem. Njerezit kane deshire ti ndajne me te tjeret gezimet dhe hidherimet, por me ty nuk ke ca ndan se ti je i ftohte ndaj ketyre ndjenjave. Duhet te ndryshosh, ndryshe njerezit do te te largohen.
    Edhe une ndaj mendimin me ju,se edhe njerzit kane nevoje per afersi,dhe ne momentin si i nderuari qe nuk verehet pikllimi ne rast se vdes dikush,atehere edhe nejrzit shofin qe diqka nuk eshte ne rregull apo ne nje rast te gezimit dhe rri indiferent si te mos ngjaj asgje, me te vertet e quditshme,ose siq tha parafolsi pa ju ofenduar Skenderbe "tymos shume".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    e ke gabim mia@.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une jam si ti Skenderbe, mbase jo aq ne ekstrem po dhe pak me duhet .
    nuk ke asnje problem,
    je lum si ti,
    nese ajo qe thua eshte e vertete, atehere ke nje nivel te larte ekuilibri shpirteror,
    ndjenjat antagoniste ndaj se mires e se keqes, gezimit dhe hidherimit, etj etj i ke barazuar plotesisht, je i ndergjegjshem mbi natyren dhe realitetin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 17-01-2010 mė 17:14

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Lum si ti !Po do zoti ke ndonje objektiv ne jet.Se kto tipa e gradojn trurin ne zero dhe rrin ne vend numero!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •