Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323

Rexhep Selimi rrefen per krijmin e UCK

Nuk pe gjej Topic-un qe e kam hapur.

Shume njerz nuk e din qe ka qen SELIMI ne Koha Vision dhe ja vlen qe te jet nje topic per nje intervist aq e pasur me informata .

Linku me posht:

http://www.kohavision.net/web/index....egory=7&id=104

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    po pershendetje pėr DHJETSHEIN shume transparent ka qen dhe korrekt sepse tash kan dryshuar gjerat me te madhe sidomos prej dhjetorit e kendej .
    kur e them ket po bazohem ne nje intervist qe ka qen 99% e perafert me kete te DHJETSHIT eshte fjala e vitit 2005 dhen SULLTANI te ndjerit BARDHYL AJETIT .
    mirpo ajo intervis ka ngjallur edhe reagime ne ate kohe , ndersa kjo e DHJETSHIT jo reagime po botime librash .
    Tash ketu puna ka fillu me leviz pozitivish per nje histori te re ndarja e KRAHUT POLITIK DHE USHTARAK .
    Kjo eshte e mir se le te dihet kush ka luftu dhe kush ka dal me maska midis gjeneves

sa i perket vazdhimsis se SHIKUT je pregjegj konkret dhe kjart populli po e merr vesh kush ka vra njerz .
    kam qen legal ,nuk kam qen legal, gjusme legal etj
    mirpo kryesorja eshte se u ngrit nje hetim gjithperfshires i shikut e tash le ta bej vendin kadri legali [ me haraqe duke financu shikun]

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •