Gezuar ditelindjen elsaa!
Suksese kudo.
Gezuar ditelindjen elsaa!
Suksese kudo.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
u befsh 100 vjece
fat e mbaresi ne jete
JO SEKS PARA MARTESE
100 vjece Elsa dhe suksese ne te gjitha fushat e jetes.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Elsa urime per ditlindje
te deshiroj shendet , lumturi edhe suksese te reja...
i festofsh edhe 100 ditlindje tjera
GEZUAR
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 16-01-2010 mė 21:21
edhe 100 GEZUAR GEZUAR..te uroj nji vit te mbare....mbarsi paqe lumturi dhe harmoni ne familien tende...edhe njiher Gezuar Gezuar..![]()
I befsh 100 Ishallaku ta dish edhe ather ta urojm ketu ne forum haha,gjith te mirat :]
![]()
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
elsaa, u bėfsh 100 vjeē!
Tu plotėsofshin ēa ke nė menje, tjetėr gjė s'di ēa t'them.Besoj se mjafton
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Edhe 100 Elsaa!
Qofsh e lumtur!
Jehona flm . Te kisha harruar dje pa te falenderuar , me fal ... per urime nuk ka limit kohe . : )))
saura lumturia qofte gjithmone dhe ne jeten tende .
mia@ flm . Edhe ti e lumtur qofsh gjithmone .
Gjek e di por mbaje veten .... Flm per urimin . : ))))
J@mes flm suksese gjithashtu ....
goldi fat dhe dashuri gjithashtu ( apo ishte mbaresi ? ) lol epo une ti uroj te tria .
Elonaa rrofsh per urimin .
busatava shum faleminderit ....
Tironcja shummmmmmmm flm .... Te uroj dhe une te kesh gjithmone nje jete te lumtur , bashke me familjen tende ....dhe me miqt e te afermit . Te perqafoj fort .
binjake llokumet nuk ti kerkova une per dhurate , por duhet tjua shperndash forumisteve .... te festojme dy gezime ne nje dite : D ,,, he se pijet ti kam heq une ti vetem llokumet . lol
Pucccccccccccccccccccc amole ....
Rreja flm shume .... edhe kur te bej 100 vjec ktu do me keni , po ishalla rron dhe Albo deri ateher , sepse po nuk rroi kam frik se forumi do dale ne ankand dhe do ndahet ne parti te ndryshme . lol Sa garipe kjo .... Rreja edhe nje her flm .
Jack me the mjaft , po te me plotesohet vetem gjysma e atyre qe kam ne mendje me mjafton per kete jete dhe per jeten tjeter ( sepse qe ta dish ti kam fillu me besu edhe tek jeta tjeter , sic duket po plakemi dhe nuk duam ta pranojme vdekjen , dhe besimi tek jeta tjeter na jep pak shprese . looooool )
Beso te falem nderit ... Qofsh i lumtur dhe ti ...
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt