Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anëtarësuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    hahahahahah , qeke shum tip i Ndjeshem Sueda , Mundohu te kontrrollosh ndjenjat , mire e ka parafolesja , lexo shetit etj etj , po per ty do jet nje Problem me i math po te te biesh ne Dashuri e goc kushedi se cfare do besh athere ti .

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anëtarësuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    Dil ma shum me shoqeri tende te kisha keshillu.Nuk duhet te marresh sendet shum afer zemres se kam njoft nje vajz ka qen shum e ndishme dhe ka marr smundje qe nuk u sherua kurr .Nuk dua te kesh frik por po flas nga pervoja qe na ka ndodh neve ne familje :s
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Sueda moj gjan. Je njeri i mire, andaj dhe ndjen keqardhej kur shehe se njerezve ju behete keq diqka.
    Por ju filloni te mos jau ndine hiq. Keni shume njerez nga rrethi juaj qe ju dojne dhe qe jane prane jush gjdo here. Sidhe mos e harro moj Sueda se, ke edhe mijera antare te forumit shqiptar, te cilet i ke bere miq me sinqeritetin tend dhe qe normal se jane gjithemon me ty moj e dashur ne te gjitha situatat.
    Sueda ne pershendesim dhe te deshirojme gjithemone suksese ne jete. Sa per frigen, une e kam lexuar dikund se njeriu qe i frigohet diqkaje, kurre nuk do ta gjeje ajo e keqe.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Wink

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Sueda..si po ndihesh mbas ter ketyre keshillave te buqkura ??hahahahahaha!!!
    hahahaha e dashura Nete te drejten, disa nga keta keshilla po me ndihojn e disa po me bejn te qeshem fort por sido qofte i faleminderohem te gjithve.dhe i perqafoj nga larg.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    hahahaha e dashura Nete te drejten, disa nga keta keshilla po me ndihojn e disa po me bejn te qeshem fort por sido qofte i faleminderohem te gjithve.dhe i perqafoj nga larg.
    Po kjo eshte e rrendesishme,te qeshesh...i hudhe streset dhe ashtu behesh me e forte Se kemi keq na jo
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Sueda

Keshilla ime eshte kjoeso ne ZOT shum..........dhe dije se ndihmen e ZOTIT,e ke perhere,dhe nje dije,edhe po te mundohet e tere bote te beje keq,nuk ka mundesi ne qoftese nuk done ZOTI,por edhe tjetra,edhe sikur e gjithe bota te mundohet te beje mire,nqs nuk don ZOTI,kurr nuk do te arrijne.!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Sueda

Keshilla ime eshte kjoeso ne ZOT shum..........dhe dije se ndihmen e ZOTIT,e ke perhere,dhe nje dije,edhe po te mundohet e tere bote te beje keq,nuk ka mundesi ne qoftese nuk done ZOTI,por edhe tjetra,edhe sikur e gjithe bota te mundohet te beje mire,nqs nuk don ZOTI,kurr nuk do te arrijne.!
    Une besoj fort ne Zot dhe per ate ndoshta dhe ja kam friken shume,se qka vjen nga Zoti se ndal kushe dhe ske se si te ndryshosh ate pos te pajtohesh dhe te shpresosh se do te shperblehesh.E qka vjen nga njeriu mendoj se i kem dy zgjidhje ose hakmirju ose falja.........
    Merci.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sueda!Nje Engjull sikur Ti nuk dij pse te frigesohet,apo t'i merr gjerat aq tragjike,zemer jeta ka batica e zbatica,duhet ta pranojm ashtu si na servohet,por gjithmone te kemi kujdes qe mos te zhytemi ne depresion,une pata shum gjera te kqija nga jeta ime,por kurr nuk u dorzova as nuk u frigova as atehere kur isha ne prag te vdekjes!Merru me gjera qe nuk te shtyejn te mendosh per keto cfar ndodhin ne bote!Je shum e re,por je pjekur para kohe,kjo eshte e keqja qe te solli kokeqarje!Te perqafoj fooort,me shpres se nuk do ma marresh per te keq shkrimin tim!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Bota eshte shume e madhe te merakosesh per te...keshtu qe merru me veten dhe behu egoiste se ske qka te merakosesh per dike.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Sueda!Nje Engjull sikur Ti nuk dij pse te frigesohet,apo t'i merr gjerat aq tragjike,zemer jeta ka batica e zbatica,duhet ta pranojm ashtu si na servohet,por gjithmone te kemi kujdes qe mos te zhytemi ne depresion,une pata shum gjera te kqija nga jeta ime,por kurr nuk u dorzova as nuk u frigova as atehere kur isha ne prag te vdekjes!Merru me gjera qe nuk te shtyejn te mendosh per keto cfar ndodhin ne bote!Je shum e re,por je pjekur para kohe,kjo eshte e keqja qe te solli kokeqarje!Te perqafoj fooort,me shpres se nuk do ma marresh per te keq shkrimin tim!
    Kush mund ta marr per te keq kete shkrim, dhe kete person qe e shkruan me kaq dashamiresi dhe dashuri. E panjohura ju po na jepni shume dashuri te gjitheve ne forum. Respekte per kete dhe ju deshirojme suksese ne te gjitha anet.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •