Mendoj se duhesh te shkosh te psikologu se nuk eshte marre dhe te besh nje kontroll se nuk qenke edhe e vogel dhe me siguri te kshillon me se miri.
Mendoj se duhesh te shkosh te psikologu se nuk eshte marre dhe te besh nje kontroll se nuk qenke edhe e vogel dhe me siguri te kshillon me se miri.
Ju falemderit per keshillat te gjithve,Apollyon te vras nje kafsh?!!!Me par ty se kafshen,Izidora i falem Zotit gjdo her qe sjam une viktima e ngjarjes,Ganimet edhe une jetoj ne mesin e shqiptarve por keta sme kuptojn gjdo her bajat ma bejne,Mia@ edhe mua me ndodhe te shkoj ne dhomen e prinderve nga njeher,Edmon.S,po aty eshte problemi si te lexoj eksplodoj,VOLSIV,flm do kerkoj temen,llapumhaxheri isha po le ti hane dreqi pos qe te rin karshi te shtin te flasesh, vet vetem luan koken ne fund nje list me barna ja se si te ndihmojn.por edhe njeher flm do kem parasysh keshillat e juaja,pos te( Apollyon).![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Ti pyet se si te rritesh .
Jeta do te mesoje , me kalimin e kohes do te kuptosh se nese merresh shume me fatkeqsite e te tjereve pa bere diçka te vlefshme ne jeten tende do te behesh vete pjese e ndopnje drame nga ato qe te ngjethin mishte . Prandaj problemet boterore mos i merr mbi shpatullat e tua te njoma se nuk te takojne ty , askush nuk ta ka dhene per detyre , e as qe je ne gjendje te besh diçka per mire nje here per njehere . Ka kush mund te beje ndryshim e nuk i shkon pas qefit te kurseje mijra e miliona jete te pafajshme .
Kjo historia qe te tmerron eshte pjese e te perditshmes se njerezimit qe prej shekujsh . Pikerisht duke kuptuar veshtirsine e realitetit plotesisht , do behesh e vetedijshme se duhet te mundohesh shume gjate jetes tende qe te arrish nje status , nje aftesi apo profesion qe te zgjidhesh problemet per jeten tende te pakten ,dhe po te teproi gje mund te fillosh ngadale te ndihmosh ata qe te bejne te ndihesh keshtu , kaq keq sot . Pra mbaji mend kur te vije mundesia jote per te ndihmuar , dita jote ende nuk ka ardhur .
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 16-01-2010 më 07:08
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Qenkemi moshatar,dhe ndoshta fjalet e mia nuk te bindin shume,poashtu edhe sigurisht nuk jane profesionale.Ke shume te drejte.Une e mendova qe ndoshta leximi i temave e motiveve me te thella,do te ishte frytdhenese.Poashtu,do thoja qe cdo hap per kete gje te jete kronologjik me vitet e tuaja,saktesisht pjekjen tende.
Nderkohe qe mos u brengos fort,duhet te jete vetem nje periudhe qe do mbetet vetem kujtese jo fort e dashur ne jeten tende.
Shtiru sikur nuk te ben pershtypje bile pak te pelqen,gjerat do fillojne te marrin kahjen tjeter.Por di te ndalesh![]()
Duhet te shkosh t'i shikosh nga afer gjera te tilla. Ndoshta dhembshuria mundet nga deshira per te ndihmuar. Nuk po them te shkosh ne Haiti, por te pakten aty afer, kur shikon vende qe mund te jete e duhur ndhma jote e jane ne shume veshtiresi.
La vita è bella...
Edhe une kisha po thuaj tipin tend po sporti me ndihmovi shume me beri me te qete te forte dhe me ndryshovi me pastrovi mendimet !Neqofte se te pelqen te lexosh libra fillosofie do te ndihmoje shume te mendosh ndryshe per jeten!
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ndiq keshillen time mi, pa leri ca thone kta. Personalisht jam kthy ne rob te pashpirt, me te pa duke dhen shpirt ne mes te rruges, te kaloj afer edhe te fik cigaren ne ball, sdu tja di hic.
Kill mi kill.. kafsh, insikte, njerz ca te dali para..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Shumeeee falamderit te gjithve, ju premtoj se do te ndryshoj, shume shpirtmir jeni me beret te qaje,do provoj te bej si juve edhe nese duhet te mbys nje krimb do ta beje, edhe diqka tani par tani kam gjet nje terapi qe me ndihmon pak, e kjo eshte F/SH.![]()
Krijoni Kontakt