Jam shum e djeshme kur eshte fjala per katastrofat natyrale apo te provokuar nga njeriu,saqe e kam te ndaluar nga Prinderit te shiqoj lajmet ne tv.ne vende qe te ndjej vetem keqardhje une behem nervoze aq shum saqe semurem,si te kontrolloj ndenjat
Jam shum e djeshme kur eshte fjala per katastrofat natyrale apo te provokuar nga njeriu,saqe e kam te ndaluar nga Prinderit te shiqoj lajmet ne tv.ne vende qe te ndjej vetem keqardhje une behem nervoze aq shum saqe semurem,si te kontrolloj ndenjat
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Nuk ke si i kontrolloj, po provo njeher te vrasesh ndonje kafshe, shpend ca te jete, ashu nis e behesh avash avash njeri qe ste bejn pershtypje kto gjera, por largoje meshiren.. Mua personalisht te tilla katastrofa me japin andrenalin, i want more. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sueda,hajt mi se kaluese esht ,theje ndonje tavolin a got qka gjen..... te kalon hahahaha.(shake)mundohu te kontrollohesh vet!
Evitoji sic te thone prinderit. E keqja eshte kur ato katastrofa prekin njerezit tane, apo neve.
Te gjithe i kane frike, e jane te ndjeshem ndaj katastrofave te tilla. Disa e shprehin si puna jote, e disa nuk e tregojne ne pamje te jashtme. Dhe une behem nervoze ne raste te tilla, por duhet te mesohesh, aq me shume qe katastrofat natyrore po behen gjithmone e me te shpeshta e me te zakonshme. Vet jeta do te forcoje. Duhet te jesh e vogel ne moshe.
Mundohu te lexosh dicka me te forte,qe te prek me shume.Do doja te dija sa vjece je?!Atehere do mund te thonim ndoshta dicka me shume !
e till isha une ,Shqiptaret me ben te fuqishem tani edhe lajt te shofi duke u pre me sopata sma largo vemendjen nese e shof nji mac duke lpir naj asht hahaha.
>>> Dikur kishte nje teme, ku njeri kishte problem te tille, ndihej keq kur mendonte se bota do te ekzistonte edhe kur ai te kishte vdekur. Nuk e di sec ndodhi me vone, a paten rezultat ndihmat tona por po te kerkosh mund ta gjesh ate teme dhe keshillat jane po te njejtat nga ana ime.
La verita' ti rendera' libero!
Krijoni Kontakt