Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Postime
    6
    mendoj se eshte ide shume e mire edhe une jam nje nxenese e klases peste edhe pse jam shume e vogel keshilla ime eshte te mos i besosh shume te tjereve nje vjersh qe kam krijuar thote te varfrit te ndimoj jetimore te ndertoj cmimin nobel te fitoj . vazdo keshtu dhe do kesh fat te uroj suksese

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2010
    Postime
    6
    dua te nxjer librin tim ne internet si tia bej me ndimoni?

Citim Postuar mė parė nga ilva_it Lexo Postimin
    mendoj se eshte ide shume e mire edhe une jam nje nxenese e klases peste edhe pse jam shume e vogel keshilla ime eshte te mos i besosh shume te tjereve nje vjersh qe kam krijuar thote te varfrit te ndimoj jetimore te ndertoj cmimin nobel te fitoj . vazdo keshtu dhe do kesh fat te uroj suksese
    Faleminderit.Ate vjershen e ke bere me zemren hapur apo mendjen hapur ?

Citim Postuar mė parė nga ilva_it Lexo Postimin
    dua te nxjer librin tim ne internet si tia bej me ndimoni?
    Nese mendon per ne forum do te te duhet ta besh copy-paste dhe ta postosh si gjithqka tjeter.
    Ke shkruar liber ti apo perqka eshte fjala ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-07-2009
    Postime
    29
    Organizo ndonje koncert

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Nuk eshte e mundur qe nga nje shkolle e mesme te krijohet nje shoqate hunaitare me te drejta monetare!!!!!!!per kete ka mjaft shoqata te lcensuara dhe ju mundte beheni pjese e saj.Sot ne shohim shum te rij qe punojne individualisht per te mbledhe te ardhura e sillen sikur kane nje dokumet, per kete pune.Dsa jane nga Mqedonia, disa nga kina , kosovare dhe shqipetare nuk me ka rastise.Por dua te them se keto raste hyjne tek abuzuesit dhe natyrisht qe nuk do tju a keshilloja.Nese do te bleni dicka per shkollen, ajo behet me nje komision nga mesuesit dhe shtabi i shkoles, ndersa per projekte madhore , nuk eshte e mundur ne moshen e adoloshences.Eshte e ndaluar ne menyre kategorike.Ju mund te futeni ne c'do lloj org. humnaitare te ndihmoni atje me kontributin tuaj ,por kurre si nje org. e pa varur adoloshentesh.Ka struktura te karitasit dhe ju mund te sherbeni atje per shperndarjen e ndihmave si ushqimore, veshmbathje, ilace, mjete shkollore ,fletore libra lapsa, si dhe revista per te ndryshme me permbajtje social kulturore ,per emancipimin e popullsise ne fshatra etj.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    black..

Si nxėnėse , ma merr mendja se ėshtė shumė vėshtir tė formosh njė organizat humanitare.
    Njė ndihm humanitare mund ta bėsh , pa problem.

Nėse e ke shkollėn me vete , bėhet lehtė.

Caktoni njė ditė kur tė gjithė nxėnėsit duhet tė dalin dhe tė punojnė pėr njė shumė tė caktuar tė parave, psh 5 euro.

Secili nxėnės duhet tė sjell 5 euro nė shkollė nga kjo ditėe punės.

Cfarė pune mund tė kryej njė nxėnės?

* Tė ndihmoi nė punė tė shtėpisė prindėrit e vet dhe tė fitoi 5 euro.
    * Tė punoi nė shitoren e lagjes atØditė pėr 5 euro.
    * Tė ndihmoi prindėrit nė punė tė ndryshme si nė blegtori, bujqėsi , mekanikė...pėr 5 euro.
    * Tė pyes fqiun , a kan ndonjė punė qė do tė paguanin pėr 5 euro.
    Ka edhe shumė aktivitete tė tjera...

Kjo ditėduhet tė organizohet ashtu qė , nxėnėsit tė interesohen pėr gjtjen e punėve me kohė.

Tė dėshiroj sukses!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB , E NA U MBUSH KOSOVA ME MORRA , E HAJ MEDET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Ju falemnderit.I kam te gjitha parasysh,megjithse un nuk kerkova ndihme per hapjen e nje shoqate por gjera qe mund te bej qe te fitoj te ardhura.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •