Skenderbeu,mos na pyet ne se ne nuk e dime,po ti pyet ne << Drogendezenat >> se ata ta tregojne cmimin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eshte e domosdoshme te edukohemi ne probleme te ndryshme ne jete ,dhe eshte e domosdoshme qe te rinjet ta dine se cfare eshte e keqja dhe e mira ,sepse ketu ka njerz nga te gjitha skajet e botes me experjenca te ndryshme ne jeten e tyre ,temat e mija jane shume edukative dhe kane per qellim per te bashkuar experjencen e mijrave njerzve qe te dalim ne konkluzionin qe rinia te dije se cfare te zgjedhin ne jeten e tyre ,ku ne kohen tone nuk e kemi pasur kete shans ,flm per mirkuptimin
Une te dija per djale te dreshem ty haha te ka vajtur medja per keq e..
E kam lene me kohe se pi me(shaka)
nuk e di cfare te keqe ka po nga ato qi shikoj une rreth e rrotull
shumica jan bere zero skan floke tull fare
thone qe te demton dhe qelizat e trurit dhe mbase ate qe e perdorin ose e pine per shume vite nuk e len dot!
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
E hame me gjithe lecka, nuk e pime !
Per qmimin, s'te ndihmoj dot se nuk jam e asaj fushe...:P
Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant
....jo more qfar pime , edhe fmija pe pijn , na burrat e kemi lon ....A pini marijuana![]()
Nje teme e tille ekziston:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=36340
Shprehni mendimin tuaj ne ate teme e mos hapni tema te reja pa kerkuar me pare ne forum nese nje teme e tille ekziston. Tema mbyllet.
Albo
Krijoni Kontakt