Këtu mund të shkruani se postimet e cilit anëtar i lexoni më me ëndje ( dhe anasjelltas ).
Mund të arsyetoni pse-në.
Këtu mund të shkruani se postimet e cilit anëtar i lexoni më me ëndje ( dhe anasjelltas ).
Mund të arsyetoni pse-në.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 25-10-2009 më 21:32
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postimet si lloj chati me shume hahaha i kaloj , te pakten ja bejne mu qe jane budalliqe , kurse me me shume endje lexoj postimet qe me japin ndonje informacion te ri , ne rastin konkret i bie artikujt nga informatika qe ka ndonje antar qe sjell ndonjehere te re interesante .
S'me pelqejne fare ato postimet voluminoze qe pret te dalin me ndonje llogjike ne te , e ne fakt jane nje katrahure e çoroditur , ( gjithmone s'do t'i kuptoj dot budalliqet e njerezve ) si dhe postimet sado te djallezuara qofshin , antishqiptare filogreke apo filo-arabe , sipas autoreve gjithmone i anashkaloj . Sipas rregullave te forumit nuk ka kuptim t'u pergjigjesha , e ne realitet s'ka njeri te me prese fjalen .
Preferoj postimet per çeshtje specifike dhe te detajuara sipas hobive qe kam . Antare nuk ka kuptim te permend , po ua le grupit te llafazaneve t'i bejne qefin njoni tjetrit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 25-10-2009 më 23:41
Ata qe postojne vetum,prej mendimeve te veta jan gati tersisht pa vlere.
Unë lexoj poezitë e Edmond Shallvarit,Rebeles,Salamandës,Riza 2008, të panjohurës,poezitë për fëmijë të Agim Metbalës,të Di_anës.
Une lexoj me kenaqesi kur dikush shkruan nga barku thon gjermanet,flasin ate qe ndjejne.Ato qe shkruajn artikuj gazetash te nxjera nga interneti nuk i lexoj fare.Me pelqejne ato qe flasim me humor dhe tregojne gjera interesante.
Nr 1. xhuxhumaku: ka humor e ironi te rralle. Eshte inteligjent e di t'i pershtatet moshave e temave.
Nr. 2 Apollyon: Te ben per te qeshur, edhe kur s'eshte per te qesh e prandaj mjafton te lexosh dy postime te tij e te iken dita vaj.
Nr. 3 Walchiria: sensuale neper postime. Duket si pantere kur shkruan e prandaj te terheq vete menyra e saj.
Nr. 4 Infinity©: Egersia e palodhshmeria se riedukuari rreptesisht injorantet; Nuk nenvlehtesojme edhe inteligjencen tek kjo vajze hahaha
Nr. 5 milanistja_el: Miresia me fjalet qe jep per cdo njeri...
Sa per anasjelltas, nuk lexoj me endje kur zgjaten muhabete koti e lagu e s'e lagu bishtin skulja, apo kur fillohen chit chat pa pushim, sepse fundja "gjella me kripe, por kripa me karar... "!
La vita è bella...
Nga poza avatarit u bazove ?
Nejse deri diku me pelqejne kto qe ka then era , vetem me nje ngecje karkaleci tek INFINITY gjithmone eshte gati me pushke ne dore te kundershtoi te gjith e te jet ne kontradikt me te tere .
Se kam lexuar asnjeher te jet pro dickaje, gjithmone do nxjerri dicka qe nuk shkon e do jet kundra te tereve .
Ka dhe te tjere te cilet me pelqejne ti lexoj , vetem kur bejne ato temat e stergjata te lodhin te heqin deshiren te lexosh .
Jane shume pak anetar te cilet/at vertet i lexoj me endje sepse pothuajse gjithmone mund te mesosh dicka qe ja vlen prej tyre. Nga anetaret aktiv, ndoshta jane 2 ose 3, por shumica jane nga ata/o qe nuk shkruajne me, ndaj e gjej veten duke lexuar me shpesh temat e hapura para disa viteve.
Unë do thoja pse i ka rënë shkëlqimi këtij forumi? Cilët janë faktorët? Mos ndoshta po kthehet në një qëndër laicititeti?
Kjo sipër ja vlen të lexohet, gjithmon ja thot hapur në sy. Sa pak njerëz ka të till sot!
Me emer nuk po i them se nuk du me be armiq :-)
Ka tema interesante si ato paranormalet .
Ka antar me humor qe me te vertet ta bejne mbasditen pa stres , na del paraditja lol.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt