na thoni mer ca te lujme sot
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk ekziston asnje strategji qe mund te konsiderohet fituese. Une jam nje qe luaj pothuajse ē'do dite. Luaj live online, dhe nuk mund te them se fitohet. Kushti kryesor eshte te jeshe njohes i mire i skuadrave dhe t'i ndjekish ato. Nuk luhet vetem sipas emrave por sipas gjendjes aktuale te skuadrave. Liverpool eshte nje skuader e madhe, por aktualisht lundron ne ujera te veshtira, dhe i mungojne lojtaret me te mire, Torres dhe Gerrard nuk luajn per dy muaj, do te thote se duhen vene bastet gjithmone per barazim apo humbje.
Pastaj duhet bere kujdes per kampjonatet e ndryshme. Ne kampjonatet e lindjes, ekziston mundesia qe ndeshjet jane te shitura apo te trukuara, dhe rezultatet mund te jene shume te befasueshme. Per te mos rrezikuar, nuk duhet te dilet jashte Europes tradicionale, Angli, Gjermani, Spanje, Itali, POrtugali.
Per sot mendoj se fitojne keto skuadra:
Fiorentina
Milan
Parma
Sampdoria
Roma 1x
Schalke
Majroka 1
Santander 1
Fiorentina 1
Blekburn 1
Reggiana 2
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Pra edhe Milan fiton sot 23 euro
81+23 =104
pra kemi luajtur 132 - 108 =24
pra ne javen e pare te strategjise kemi humbur 24 euro ,per bes kjo eshte kulmi taman ashtu sic kam parashikuar
Javen tjeter duhet te kemi parasyshe qe 3 skuadra kan humbur ,PORTO,FIORENTINA,TOTTENHAM
javen tjeter duhet te zgjedhim 9 skuadra qe ne mendojme qe keto do te fitojne ,ju lutem jepni mendimet tuaja deri te ejten ,pastaj do te ju tregoj se cfare do te bejme ,deri tani strategjija po ecen me sukases ,ndoshta edhe ne javen e dyte mund te humbim pak pare por kjo eshte e vetmja menyre per te fituar,shume nga ju tani po cuditeni dhe thoni qe une nuk jam ne vete ,por une meritoj qe te shkoj deri ne fund kesaj strategjije
Teoria ime e MOS VENIES KURRE te fitores per ekipet jashte u konfirmua sot me Juven .
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Nuk eshte puna tek strategjia, se strategji e metoda gjej une me thase...por baza qendron gjithmone se sa jemi te zotet ne te parashikojme ndeshjet.
bamba mos me thuj qe lun dhe ti skedina...
i kam shume inat gjithe njerezit qe harxhojne paret me skenida, papapa
Kam nje robin tim qe lun, kur shkonim per dreke a per darke i ngelshin syte ne televizor duke pa rezultatet e ndeshjeve. T'ia kapja ta thyja ate tv!
Une luj, por luj me nxjerr nai gjo ne fund te mujit jo me lon leket!
Dmth, luj me llogari jo me nerva. Sikur (po mar shembull) 10 euro ne dite te fitosh, ne fund te muajit jane 300...ndersa shumica e njerzve duan te fitojne shuma te medha, edhe 1 here ne 10 vjet i kapin!![]()
Krijoni Kontakt