Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 119
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    egziston qe cke me ate pune para 2 muajve e kapen
    Existon fati ,por jo fitorja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    na thoni mer ca te lujme sot
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    na thoni mer ca te lujme sot
    Sot do i luj vetem 3 ndeshje

Bordeaux - Marseille 1
    Parma - Udinese 1
    Almeria - Tenerife 1

X 15 euro = 126 euro

Nuk ekziston asnje strategji qe mund te konsiderohet fituese. Une jam nje qe luaj pothuajse ē'do dite. Luaj live online, dhe nuk mund te them se fitohet. Kushti kryesor eshte te jeshe njohes i mire i skuadrave dhe t'i ndjekish ato. Nuk luhet vetem sipas emrave por sipas gjendjes aktuale te skuadrave. Liverpool eshte nje skuader e madhe, por aktualisht lundron ne ujera te veshtira, dhe i mungojne lojtaret me te mire, Torres dhe Gerrard nuk luajn per dy muaj, do te thote se duhen vene bastet gjithmone per barazim apo humbje.
    Pastaj duhet bere kujdes per kampjonatet e ndryshme. Ne kampjonatet e lindjes, ekziston mundesia qe ndeshjet jane te shitura apo te trukuara, dhe rezultatet mund te jene shume te befasueshme. Per te mos rrezikuar, nuk duhet te dilet jashte Europes tradicionale, Angli, Gjermani, Spanje, Itali, POrtugali.

Per sot mendoj se fitojne keto skuadra:

Fiorentina

Milan

Parma

Sampdoria

Roma 1x

Schalke

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Majroka 1
    Santander 1
    Fiorentina 1
    Blekburn 1
    Reggiana 2
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Tani me qe Bayern M. paska luajtur sot dhe ndeshja eshte nda 2-0 per Bayer na ka kalua pa ble sketinen ,edhe Fenerbache nuk e gjeta ,keto dy skuadra i zevencova me dy tjera TOTTENHAM,edhe hamburger,pra isekreti i pare per te fituar 100 euro eshte duhet te blejme 9 sketina teke dhe 3 sketina multi ,qe cdo sketine te fitojme 3 euro ,pra cdo sketin duhet te ken fitoren prej 3 euro ,ja sketinat si jane ble

CHELSEA 15 EURO =18 EURO
    MANCHESTER U 25 EURO =28 EURO
    BAYERN LIVER 8 EURO = 11 EORO
    HAMBURGER 8 EURO = 11 EURO
    MILAN 20 EURO =23 EURO
    FIORENTINA 8 EURO = 11 EURO
    BARCELONA 10 EURO = 13 EURO
    PORTO 20 EURO = 23 EURO
    TOTTENHAM 15 EURO = 18 EURO
    kurse

sketinat

COMBO ose MULTI i blem 3 cope ka 1 euro qe te fotojme ka 3 euro per gjithsecilen ,nuk ka rendesi se cilat skuadra te futen ,por te pakten 4 skuadra per sketin qe te dalin shuma 4 fitorja 1+3=4

Tani shuma qe kemi harxhua javen e pare eshte 132 euro per te fituar 36 euro te tjera ,12 x3=36

por mos u shqetesoni sepse java e pare ka mundesi te dalim ne humje
    Pra edhe Milan fiton sot 23 euro
    81+23 =104

pra kemi luajtur 132 - 108 =24
    pra ne javen e pare te strategjise kemi humbur 24 euro ,per bes kjo eshte kulmi taman ashtu sic kam parashikuar
    Javen tjeter duhet te kemi parasyshe qe 3 skuadra kan humbur ,PORTO,FIORENTINA,TOTTENHAM

javen tjeter duhet te zgjedhim 9 skuadra qe ne mendojme qe keto do te fitojne ,ju lutem jepni mendimet tuaja deri te ejten ,pastaj do te ju tregoj se cfare do te bejme ,deri tani strategjija po ecen me sukases ,ndoshta edhe ne javen e dyte mund te humbim pak pare por kjo eshte e vetmja menyre per te fituar,shume nga ju tani po cuditeni dhe thoni qe une nuk jam ne vete ,por une meritoj qe te shkoj deri ne fund kesaj strategjije

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Teoria ime e MOS VENIES KURRE te fitores per ekipet jashte u konfirmua sot me Juven .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Nuk eshte puna tek strategjia, se strategji e metoda gjej une me thase...por baza qendron gjithmone se sa jemi te zotet ne te parashikojme ndeshjet.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    bamba mos me thuj qe lun dhe ti skedina...
    i kam shume inat gjithe njerezit qe harxhojne paret me skenida, papapa

Kam nje robin tim qe lun, kur shkonim per dreke a per darke i ngelshin syte ne televizor duke pa rezultatet e ndeshjeve. T'ia kapja ta thyja ate tv!

Une luj, por luj me nxjerr nai gjo ne fund te mujit jo me lon leket!

Dmth, luj me llogari jo me nerva. Sikur (po mar shembull) 10 euro ne dite te fitosh, ne fund te muajit jane 300...ndersa shumica e njerzve duan te fitojne shuma te medha, edhe 1 here ne 10 vjet i kapin!

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •