Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 119
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Apsulutsht qe jo , shumica e meshkjve e kam fjalen kurre nuk mund ta ulim nje femer kur ka deshire qe te bashkbisedojne me neve ,obligimo morale nje mashkulli eshte qe te respektojne nje femer sidomos nje femer qe begenis me diskutua me neve per sportin kjo eshte shume sexy
    ua sexi e ateher mir e paskam kuptuar
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ua sexi e ateher mir e paskam kuptuar
    Aq bukur e ke kuptuar sa qe shumica e njerzve ketu nuk kane kapacitetin ta kuptojn sikur juve

Aq bukur e ke kuptuar sa qe shumica e njerzve ketu nuk kane kapacitetin ta kuptojn sikur juve
    po skenderbeu une jam pe korce korcarkat jane te zgjuara
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    po skenderbeu une jam pe korce korcarkat jane te zgjuara
    Kam shume shoke dhe shoqe nga Korca nga Erseka Leskoviku ,jo vetem te zgjuar por rop zotit ,me nje edukate dhe kulture shume te forte ,te jua kemi zili

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Une kam nje strategji shume te bukur per te fituar sketinat ,por don kohe ta shpjegoj me formule,100% e sigurte

Skedinat i fiton vetem ai qe i prodhon per te tjeret eshte shanci shume i vogel.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Skedinat i fiton vetem ai qe i prodhon per te tjeret eshte shanci shume i vogel.
    Mendimi jot dhe une jam i detyruar ta respektoj

Kam shume shoke dhe shoqe nga Korca nga Erseka Leskoviku ,jo vetem te zgjuar por rop zotit ,me nje edukate dhe kulture shume te forte ,te jua kemi zili
    faleminderit shume ndjehem shume here krenare qe jam pe korce !K a fhsatra te bukura me te vertet te varfera po me njerez me zemer te madhe

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    o cuna edi si eshte puna mblidhni mendjen sa nuk eshte vone se nuk fiton njeri ne lloto dhe te behet i pasur me llotot se ashtu nuk shkonte njeri ne pune merreshin me keto . une kam pas luajtur por kam rene rehat kur nuk ve baste i shikon dhe ndeshjet me qetesi dhe me qejf .

hajde kapni llotarine e michiganit 5 numra + nr i xhekpotit = 6 ka harritur ne 70 milion dollare shuma

Mendimi jot dhe une jam i detyruar ta respektoj
    te drejte ka mo dhe ti asnje nuk fiton book

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    o cuna edi si eshte puna mblidhni mendjen sa nuk eshte vone se nuk fiton njeri ne lloto dhe te behet i pasur me llotot se ashtu nuk shkonte njeri ne pune merreshin me keto . une kam pas luajtur por kam rene rehat kur nuk ve baste i shikon dhe ndeshjet me qetesi dhe me qejf .

hajde kapni llotarine e michiganit 5 numra + nr i xhekpotit = 6 ka harritur ne 70 milion dollare shuma
    Nuk e di se si eshte lotto Michigan por do ta shpjegoj sa ta studioj

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •