Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 119
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Strategjia me e mire...mmmm
    Nese ne vitin 2010 i ke humb 500 euro ne skedina, ne vitin 2011 mos e luaj asnje skedine...dhe ne fund te vitit do te jesh fitues i 500 eurove.

edhe une garantoj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    a do fitojme nej gjo a jo
    ku je mer thekthi
    goldi, per fundjave keto ndeshje do ti luaj une.
    Hudhi nje sy

Mallorca - Sporting Gijon ( 1 )
    Club Brugge - Ger. Beerschot ( 1 )
    Panathinaikos - Ergotelis ( 1 )
    Hercules - Barcelona ( 2 )
    Inter - Palermo ( 1 )
    #VamosArgentina

Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    goldi, per fundjave keto ndeshje do ti luaj une.
    Hudhi nje sy

Mallorca - Sporting Gijon ( 1 )
    Club Brugge - Ger. Beerschot ( 1 )
    Panathinaikos - Ergotelis ( 1 )
    Hercules - Barcelona ( 2 )
    Inter - Palermo ( 1 )
    Sa lekė do ti hedhėsh ti kėtyre ? Ja e zėmė se i hodha unė 20 euro,po ma humbi ndonjėra,do tė mar 50 ty.More vesh ?

: D
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sa lekė do ti hedhėsh ti kėtyre ? Ja e zėmė se i hodha unė 20 euro,po ma humbi ndonjėra,do tė mar 50 ty.More vesh ?
    Po u nise me kete mendje me mire mos e luaj hic. :D
    Une ia tregova goldit ndeshjet qe do i luaj vet, tani nqs ti ke dyshime tek ndonjera prej atyre lojerave, hiqe vendo ndonje tjeter lol, bej kombinimet e tua. :)
    E kam nje parandjenje qe do dalin keto ndeshje, nuk e di pse. :D

1000 denar do e paguaj, aty afer 20 euro.

P.S; Ik tek tema tjeter posto parashikimet e tua per skedinen e javes (#4). :P
    #VamosArgentina

Po u nise me kete mendje me mire mos e luaj hic.
    Une ia tregova goldit ndeshjet qe do i luaj vet, tani nqs ti ke dyshime tek ndonjera prej atyre lojerave, hiqe vendo ndonje tjeter lol, bej kombinimet e tua.
    E kam nje parandjenje qe do dalin keto ndeshje, nuk e di pse.

Jo se mė vjedh fatin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

thektho luan skedina ti kumarxhi?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ti thuaj kush nuk luan se lol, ne fundjave kur ka shume ndeshje i bej nja 2 skedina.
    Njeren qe e paguaj me shume, i zgjedhi nja 5 ndeshje goja me te sigurta me koeficiente me te vogla.
    Kurse tjetren e paguaj pak, vendoj me shume ndeshje dhe me koeficiente te medhaja, qe po pata fatin ta kapi, te fitoj goxha pare.
    #VamosArgentina

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Ti thuaj kush nuk luan se lol, ne fundjave kur ka shume ndeshje i bej nja 2 skedina.
    Njeren qe e paguaj me shume, i zgjedhi nja 5 ndeshje goja me te sigurta me koeficiente me te vogla.
    Kurse tjetren e paguaj pak, vendoj me shume ndeshje dhe me koeficiente te medhaja, qe po pata fatin ta kapi, te fitoj goxha pare.
    une nuk luaj thekthi lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

mire e ke ti si ide dhe e kame bere kete por e keqja eshte se te le nje ekip qe e ke 110% qe do fitoje dhe nje sedin te tille po humbe ti do te fitosh 5 e me shume skedina per mbrapa qe te fitosh leket tende
    llogarite pak te futesh cdo jave RANGERS DHE CELLTIC cdo jave ku keto ekipe humbin maksimumin 2 ndeshje dhe barazojne2-3 cdo sezon por kane kofiecente 1.1-1.4 max
    pra del me humbje

skedinat eshte thjeshte rastesi luaj me pak ose shume pak leke dhe me teper ekipe

pastaj si do fitosh ti e une leke kur gjysma e ekipeve sponsorizohen nga kompanit e basteve

une kame 3 vjet pa fituare asnje skedine dhe basti max eshte £4 ne jave d m th e kame kthyer ne hobi ,e ndjek pak me me interes fotballin ne kete mynyre

Po u nise me kete mendje me mire mos e luaj hic.
    Une ia tregova goldit ndeshjet qe do i luaj vet, tani nqs ti ke dyshime tek ndonjera prej atyre lojerave, hiqe vendo ndonje tjeter lol, bej kombinimet e tua.
    E kam nje parandjenje qe do dalin keto ndeshje, nuk e di pse.

Ik mėr, Mallorca-n tėnde.Ikėn 20.000 lek pėr lesh bubi lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 29-01-2011 mė 23:06

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •