Juve-Roma=GG ose 3+
Ajax-Breda=4+ ose 3+
PlackPool-Manc.J=2, 3+
Arsenal-Ipswic=1, 3+
Liverpul-Fulham=1, 2-3g
Byerni=2Reali=3+, 4+
Barca=1
kush do pare le te bene kombinim te ketyre ndeshjeve, por mos vendoni me shume se 5 ekipe.
Juve-Roma=GG ose 3+
Ajax-Breda=4+ ose 3+
PlackPool-Manc.J=2, 3+
Arsenal-Ipswic=1, 3+
Liverpul-Fulham=1, 2-3g
Byerni=2Reali=3+, 4+
Barca=1
kush do pare le te bene kombinim te ketyre ndeshjeve, por mos vendoni me shume se 5 ekipe.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Nje dite pashe nje liber te perdorur, tek ata qe shesin neper trotuare, ishte ne italisht, me rreth 200-300 faqe, qe trajtonte pikerisht kete teme, si te fitojme skedinat, nuk e mora ne dore se nuk me intereson...
a do fitojme nej gjo a jo
ku je mer thekthi
JO SEKS PARA MARTESE
Strategjija me e mire eshte te kesh leka e te luash njeher ne vit ndeshje te forta sigurisht qe do fitosh tani 50 euro ske shume shance eshte e kote sepse embelsohesh edhe del rifurxho
(me te degjuar e kam mos ma merni shume seriozisht)
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Edhe mua poashtu, pastaj ndryshova fillova te luaj sistem meqe nje ndeshje me prishte tiketen, une luajsha psh. nese kisha 5 ndeshje sistem 4/5 dhe vendoja me shume para, por prap tashi pa prish nje (ne realitet behen 2) kjo do te thote qe se kam kismet, dhe nuk brengosem fare, me mire ketu mos keme fate se ne dicka tjeter.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Kete muaj me ka ec mire vallaj, gjynof me u qajt!![]()
Strategjia me e mire...mmmm
Nese ne vitin 2010 i ke humb 500 euro ne skedina, ne vitin 2011 mos e luaj asnje skedine...dhe ne fund te vitit do te jesh fitues i 500 eurove.
![]()
Krijoni Kontakt