Postuar mė parė nga
Gregu
Matrix, si shpesh po me zhgenjen!
Ti ose nuk di ose nuk do!
Sa i perkete te pares, do ia benim hallin, do te te jepnim nje laps nje fletore dhe nje liber, por dushoj se je tek e dyta. E nese eshte keshtu si mendoj, ma thuaj nje here e pergjithmone qe ta di se kush, cfare dhe si je ti!
I nderuar, ke nje status-moderator. Kujdesu per te. Puno per te, mbroje ate!
Tema ka nje titull dhe ka nje kerkes qe eshte Autoqefalia ne Shqiperi. Pra po kerkohet te flitet per autoqefalen ne Shqiperi.
Albo, duke dashur ta mbuloj mekatin e kishes ortodokse, sulmoj ungjilloret!
Reagimi im ishte mbi dicka tejet te vertet, me plote fakte historike.
I nderuar, une nuk permenda kishen ortodokse serbe qe lufton me kryqin e saj shqiptaret e kosoves, qe ne emre te kryqit, vret, masakron dhe djeg kosoven.
Ke mjaft fakte per sjelljen abnormale dhe kanibale te kesaj kishe (serbe), thjesht futu ne youtube apo ne ndonje faqe tjeter dhe bindu.
Nese do te diskutonim se cila kishe (globale) eshte me e mire, ti nuk duhej te flisje shqip, sepse kisha ortodokse, me ka vrar babain dhe nene, dhe ne murin e shtepis ka ber nje kryq! E nuk jam vetem une qe jam viktim e saj, por ter shqiptaria.
Keshtu i nderuar, nuk kishe asnje aresye te me permendje Kalvinin e Zvinglin, sepse nuk po diskutojm per vendet tjera, por per Shqiperine.
(me nxite ti them ato me larte qe nuk i kam thene kurr).
Ndrio i thoshte Dhaskal Todrit: "puthe kryqin, shkronjat shqipe do te ndryshken ne lumin e Dushkanit". A te kujtohet kjo histori. Kot nuk eshte thene ashtu.
Keshtu qe kisha ortodokse, dhe ju fetaret ortodoks duhet te jeni te kujdeshem kur flisni per shqiperine sepse keni nje histori shume te erret ndaj ketij vendi.
Mos drejtoni gishtin drejt tjerve, se nuk jeni as 2% me te mire se te tjeret.
Me habite fakti qe jeni gjithmone gati ti fyeni dhe te shpifni per te tjeret, ne cdo teme! Interesante! Fenomen i rralle!
Krijoni Kontakt