Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Hapi me i gabuar kete muaj ishte pardje, kur padashje shkela lidhesen e njeres nga kepucet dhe desh rashe shakull ne perdhe. Mire qe u mbajta fort te lisja tjeter thuaj.

Ndersa nje person qe kam njohur une, ka pas qene shume i kujdesshem ne hedhjen e hapave. Maniak fare do thoshja. Para ca kohesh me rrefeu nje histori kur kish qene ne mal duke kaluar kufirin grek. Ec,ec, ec,-me tha- kur ne nje moment ndalova pernjehere. Ndaloni nje minute ju thashe cunave prapa meje,dhe e ndala hapin mu siper asaj gjese kafe te cuditshme. ''Ca ke?'' me tha njeri nga ata i irrituar,''shhttttttt'' ju thashe une, dhe pasi e menjanova kemben nga siper asaj gjese kafe, u ula ne bisht, zgjata gishtin dhe e provova. ''Ca ishte?''- i thashe une me padurim. ,''Ja ca thua ti te ish?'' mu akrrua disi -'' po mu.t o ish'' - tha. lol

Morali fabules, na njehere eshte me mire te hedhim hapa te gabuara se sa te provojme gjera te shemtuara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 12-01-2010 më 14:33
    Without deviation from the norm, progress is not possible

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    hajde c'mendurie hajde, o KOKE mblidhe koken, derri nuk bie dy here ne thes
    sa per info ty marya...me mijra angleze kalojne cdo vit kte ngushtice per sport,pra per qejf,ne kishim nje qellim shume te larte,te shpetonim nga mizerja shqiptare,pra nga varferia....kush jane me te cmendur ne apo anglezet

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    hapi me i veshtire per mu ka qene vendosja per te mare rugen e emigrimit....
    po ashtu edhe une.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga eriola17 Lexo Postimin
    Cili eshe hapi me i veshtir qe keni ber ndonje her ne jeten tuaj?
    Bashkbisedim me kete Mia ketu ,per mendimin tim kjo qenka femer e nje niveli shume te ulet i nje femre ,dhe une po marr nje hap shume te veshtire ne jeten time qe o perendi ma largo nga syte e mije sepse ma cpifi fare

hapi me i veshtire ne jeten time ishte
    nje rruge qe kisha taksur ta beja me kembe
    7 ore nga shtepia deri ne kisha qe duhet te vija
    diten e re qe u gedhi nuk hecia dot me kembe nje jave resht
    por duhet ta beja se besoj se nje fortese e larte me ndihmovi qe akoma jetoj!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga KONIG< Lexo Postimin
    Ne vitin 1994 ne korrik kalova me not The Strait of Dover(Pas de Calais),kalova nga franca ne angli,ishim tre vete,akoma cuditem si mbijetoi njeri nga shoket.Ne angli na prisnin njerzit tane,Me e forta kishim te lidhur ne trup canta ku kishim vetem dy gjera,pantallona dhe bluze.....lyem trupin me graso per te reshqitur me shume ne uje,por mendoj qe nuk na ndihmoi fare.
    Ishte hapi me i veshtire i jetes time,po ashtu kokrisur sic jam une,nuk eshte cudi te bej hapa te tjere akoma me te cmendur.

duhet te kemi bere rreth 20 e ca milje not.mbi 30 km.

nje kuriozitet,100 metershi i fundit na u duk sikur do na duhej te benim akoma dhjetra milje te tjera.100 metrat e fundit ishin tortura me e madhe ne bote.

Nata e arratisjes nga shqiperia ,kalimi i klonit dhe i kufirit ne kohen e komunizmit,isha vetem ,nje liri a vdekje per jete time ,isha shume i ri ,por ja qe jetoj

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga eriola17 Lexo Postimin
    Cili eshe hapi me i veshtir qe keni ber ndonje her ne jeten tuaj?
    Hapi i pare;thone....po ja fusin kot,duhet te jete me i veshtire i fundit...

Megjithate hapi me i veshtire (o hapat)..eshte te shkosh cdo vit ne shqiperi..

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Hapi me i veshtire per mua....shkolla uffa ma mori shpirtin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-01-2010
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    20
    Hapi me i veshtire ka qene kur u ndava nga i dashuri sepse ai paskej qene i martuar....

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Hapi më i vështirë? Kur u çova në këmbë e mësova të ecë, boooaaaah sesi i kam hedhur ato hapa, as vetë s'e di më.
    Elegance is an attitude.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •