Cili eshe hapi me i veshtir qe keni ber ndonje her ne jeten tuaj?
Cili eshe hapi me i veshtir qe keni ber ndonje her ne jeten tuaj?
martesa.. me von them femia po jan gjera te bukra....mbase keto nuk jan gjera te medhaja po per mua jan gjera te reja dhe nji ndryshim i madh ne jeten time...
![]()
hapat e veshtir qe kam mar ne jet jan shum por un po permend vetem nje rast dhe esht kohet e fundit qe u ndava nga e fijuara.besoj se esht nje hap vertet i veshtir,un paskam te kunderten e tironces
I Am Alibaba Mbrapa me Vijne 40 Hajdut
hapi me i veshtire per mu ka qene vendosja per te mare rugen e emigrimit....
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Kur vendosa te le familjen ,jeten time ne shqiperi dhe mora rrugen ne nje vend (jashte atdheut) qe nuk me lidhte asgje.
Njeriu eshte qenie e cuditcme !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ne vitin 1994 ne korrik kalova me not The Strait of Dover(Pas de Calais),kalova nga franca ne angli,ishim tre vete,akoma cuditem si mbijetoi njeri nga shoket.Ne angli na prisnin njerzit tane,Me e forta kishim te lidhur ne trup canta ku kishim vetem dy gjera,pantallona dhe bluze.....lyem trupin me graso per te reshqitur me shume ne uje,por mendoj qe nuk na ndihmoi fare.
Ishte hapi me i veshtire i jetes time,po ashtu kokrisur sic jam une,nuk eshte cudi te bej hapa te tjere akoma me te cmendur.
duhet te kemi bere rreth 20 e ca milje not.mbi 30 km.
nje kuriozitet,100 metershi i fundit na u duk sikur do na duhej te benim akoma dhjetra milje te tjera.100 metrat e fundit ishin tortura me e madhe ne bote.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 12-01-2010 më 14:41
Krijoni Kontakt