Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428

Raqaku ,11 vjet pas

Sot u mbushen 11 vite qe nga masakra me e madhe qe e kryen kriminelet serbe mbi fshataret e pafajshem te Raqakut te komunes se Shtimes .Ishte ambasodori wiliam wolker ai qe beri shume per raqakun shqiptaret dhe Kosoven.Zoti i shperblefte viktimat familjareve te tyre gjithe te mirat ,ambasadorit wolker shendet

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ka edhe zera...

Citim Postuar mė parė nga Kasumi Lexo Postimin
    Sot u mbushen 11 vite qe nga masakra me e madhe qe e kryen kriminelet serbe mbi fshataret e pafajshem te Raqakut te komunes se Shtimes .Ishte ambasodori wiliam wolker ai qe beri shume per raqakun shqiptaret dhe Kosoven.Zoti i shperblefte viktimat familjareve te tyre gjithe te mirat ,ambasadorit wolker shendet
    ka edhe zera se kete masaker e bene shqiptaret...gjithsesi keto jane zera...mirepo populli ka pas thene '' ku ka ze nuk eshte pa gje ''

gjithsesi ju qofte i lehte dheu i kosoves dhe zoti i paste quar ne xhenet te gjithe ata qe pesuan nga kjo tragjedi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Masakra e Raqakut dhe masakrat tjera qe u kryen nga kriminelet serbe shtyne NATO-n qe te intervenojne ne Kosove dhe e gjunjezuan Serbine pas me shume se 2 muaj bombardim mbi caqet serbe, esot femijet dhe qytetaret e Raqakut jetojne te lire por disi te harruar nga zyrtaret komunale dhe shtetrore sepse keto te fundit po mendojne vetem per veten familjet dhe te afermit e tyre

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    ka edhe zera se kete masaker e bene shqiptaret...gjithsesi keto jane zera...mirepo populli ka pas thene '' ku ka ze nuk eshte pa gje ''

gjithsesi ju qofte i lehte dheu i kosoves dhe zoti i paste quar ne xhenet te gjithe ata qe pesuan nga kjo tragjedi
    Ka dhe zera se ti nuk je njeri, por sidqofte keto jane zera...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

po te mos isha njeri

Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ka dhe zera se ti nuk je njeri, por sidqofte keto jane zera...
    po te mos isha njeri nuk do kisha mundesi te shkruaja ketu..por jam njeri dhe shkruaj..por nuk jam nga ata njerez qe mi ze syte ideologjia dhe gjykoj me sy te hapur...duke pare shume ngjarje enigmatike gjate te ashtuquajtures lufte ne kosove me ben te dyshoj se reqaku ishte veper e shqiptareve...nuk po nisem fare nga mbrojtja shume e forte e serbeve ne hage pas ketij rasti por kur u eleminuan figurat me te ndritura te inteligjences kosovare ne te ashtuquajturen lufte por edhe pas saj me ben seriozisht dyshues ne kete rast...dhe nuk jam vetem une dyshues..ke mjaft te tille ne kosove dhe ne shqiperi qe jane dyshues...ajo cka ndodhi m eliten shqiptare ne kosove e perforcon kete gje...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •