Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Shko bre mbtytu. Une nuk e kuptoj si ke vullnet te jetojsh kur qe kaq shum debil?!!
    Sikur une te kisha qene si puna jote , do isha vra gjate kohe me pare!!!
    Ajde tash do fillojsh ti vrasim pedagoget e universiteteve pasi qe keta te fundit mund te ndertojne kete ose ate.
    Ik ore shko mbytu me gjithe llogjiken tende te kalbur!!!

Pse nuk ke guxim te folish haptas dhe te thuash se kjo eshte akt terrorist !!! Ku e ke guximin njeri i paguximte !!!!
    Ta kishin be muslimanet nmuk do te ndaleshte goja duke na klasifikuar si terrorista, por per shkak se e ka be kete pune Mosadi, ty te esht be zemra mal! E per cfar ?!!!
    Per nje sulm terrorist me bombe. Ti nuk je ma i mire se ata qe kane vra kete profesorin, Ti je i njejte me ata sepse mbron krimin, dhe nqs se mbron krimin , je pjesemares ne krim, dmth ti je terrorist!

GV_USA
    Kush mbron krimin nga krimi do shkoj.
    ===============
    JU NJE HAP - PUNA DY

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Sot gjithe diten e kam pasur tek CNN dhe Euronews, per vrasjen e ketij profesorit nuk behet fjale te jet vrare nga rebel apo kryengrites. Po eshte vrare vete nga shteti i tij, pasi ishte shume propagandistues per perendimin dhe Ameriken. Pasi ka jetuar per shume vite ne Californi, ku ka studiuar dhe pas disa kohesh i rikthyer ne vend. Ku punonte si pedagog ne Universitetin e Teheranit. E gjitha eshte nje skenar i qeveris dhe jo i rebeleve apo kryengritesve per moderimin e shtetit te Iranit. Tani sesa e vertet eshte kjo, une personalisht nuk e di. Po keshtu pohohej dhe tek Al Jazira.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Sot gjithe diten e kam pasur tek CNN dhe Euronews, per vrasjen e ketij profesorit nuk behet fjale te jet vrare nga rebel apo kryengrites. Po eshte vrare vete nga shteti i tij, pasi ishte shume propagandistues per perendimin dhe Ameriken. Pasi ka jetuar per shume vite ne Californi, ku ka studiuar dhe pas disa kohesh i rikthyer ne vend. Ku punonte si pedagog ne Universitetin e Teheranit. E gjitha eshte nje skenar i qeveris dhe jo i rebeleve apo kryengritesve per moderimin e shtetit te Iranit. Tani sesa e vertet eshte kjo, une personalisht nuk e di. Po keshtu pohohej dhe tek Al Jazira.
    Po tani keta qe kane be krimin do te thuan cdo gje ne televizor, vetem te verteten nuk kane per te ta treguar, ate duhet te kuptojsh ti vete.
    Dihen maredheniet e Iranit me boten Peremeidimore, sidomos me Izraelin, dihen qendrimet e Izraelit, ndaj Iranit, dhe dihet se kujt i leverdis vdekja e ketij profesori!!
    Iranit ose... gjeje ti vete!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Po tani keta qe kane be krimin do te thuan cdo gje ne televizor, vetem te verteten nuk kane per te ta treguar, ate duhet te kuptojsh ti vete.
    Dihen maredheniet e Iranit me boten Peremeidimore, sidomos me Izraelin, dihen qendrimet e Izraelit, ndaj Iranit, dhe dihet se kujt i leverdis vdekja e ketij profesori!!
    Iranit ose... gjeje ti vete!!!

GV_USA
    Une nuk po flas si perfaqesues i ndonje institucioni apo shteti, thjesht hodha disa gjera qe kam lexuar dhe degjuar. Nuk pretendoj te marre vesh te verteten nga askush, kushdo qe ta pohoj do mbroj interesat e tij. Tani mardheniet e dy vendeve ne Lindjen e Mesme, dihen prej kohesh, sesa qejf e kane njeri tjetrin.

Iranit, i leverdis apo jo, pak rendesi ka. Mua as me intereson te shkruaj me shume se dy reshta, per dike qe nuk e njoh dhe as nuk e di se cfare qendrimi ka pasur, apo roli ne ato qe ndodhen.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    hajt se e edhe ata te CCNenit dhe ALxhazires shpesh ia fusin kot...!TE gjitha keto
    jane spekullime dhe hamendje...!Logjika e nje krimi mund te kete shume pista...
    Kush ishte i interesuar te vras nje shkenctare te fizikes berthamore...!Vrasit apo
    porositsit e vrasjes ne fjale duhet ta kishin ditur aftsite profesionale te profesorit!
    Dhe kujt i kane penguar keto aftesi...!Thjeshte logjika te ēon ne dyshimin se kete
    mund ta kene bere sherbimet sekrete izraelite si Mosadi apo CIA Amerikane qe s,do thote se duhet perjashtuar dhe pistat tjera hetimi...!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Spiunat e CIA-s e kan bo.

Mire ja kan bo tek e fundit.. ca duhen armet berthamore ne dore te disa mjekercjepeve!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kete e kane bere sherbimi sekret Iranian, per te marre pretekst per te marre pushtet absolut krimineli Ahmedinexhad, dhe per t'i zhdukur kundershtaret e tyre politike.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi Lexo Postimin
    Kush mbron krimin nga krimi do shkoj.
    ===============
    JU NJE HAP - PUNA DY

Duke ditur se Irani eshte nje shtet qe kercenon paqen boterore une nuk do rrija dy ore ne ate shtet por ne rastin me te pare do kerkoja azil politik , mos te harrojme se Irani eshte diktature fetare dhe prej fese eshte kriminele , mos te harrojme edhe vrasjet , masakrimet dhe burgosjet qe ju be protestuesve per me shume te drejta dhe liri .

Ky eshte nje hap i pare veprimi , por viktimat e Iranit do barazojne Irakun nese vazhdon rruga e nisur gjate vitit te ardhshem sepse Irani kerkon lufte berthamore.
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Duke ditur se Irani eshte nje shtet qe kercenon paqen boterore une nuk do rrija dy ore ne ate shtet por ne rastin me te pare do kerkoja azil politik , mos te harrojme se Irani eshte diktature fetare dhe prej fese eshte kriminele , mos te harrojme edhe vrasjet , masakrimet dhe burgosjet qe ju be protestuesve per me shume te drejta dhe liri .

Ky eshte nje hap i pare veprimi , por viktimat e Iranit do barazojne Irakun nese vazhdon rruga e nisur gjate vitit te ardhshem sepse Irani kerkon lufte berthamore.
    Cfar je duke fol aman?!! A je ne metro ose jo?!!
    Cfar protestuesish e ke fjalen?!! Mos e ke fjalen per ata qe kerkojne kthimin e shahut ne pushtet ne Iran?!! Nese e ke fjalen per keto protestues , dije qe jane nje pakic. Nga ana tjeter ai shikoje ti mbeshtetesit e qeveris ose jo ?!! Nese jo shko dhe shikoj !!!
    Ata ne numer jane 10 here me shum se protestuesit. Tani sipas llogjikes tende te kalbur, Irani duhet te nderoj kushtetuten, nga republike islamike ne monarki shahiste edhe ate per hir te nje 5% te popullates qe kerkon ardhjen e shahut ?!!
    Kete kerkon ti ?!!

Pastaj me fol ti mua per kercnimin e paqes?!! Ciles paqe ?!!
    Mos eshte valla Panamaja e okupuar nga Irani?!! Mos eshte valle Ekuadori i okupuar nga Irani?!! Ose ma mire cili shtet eshte i okupuar nga Irani?!!
    Si eshte e mundur qe nje shtet qe nuk ka okupuar shtete tjera te jete rezik per paqen ?!!

Nese ia ke fut ca dopio raki, dhe flet ne menyre te dehur, atehere keto qe ke thene te falen, perndryshe nese i ke thene me koke te kthjellet atehere nuk me mbetet gje vecse te te quaj te paditur!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •