Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 65 prej 65
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Pėr: Pėrse jetoni?

Citim Postuar mė parė nga Shkenca Lexo Postimin
    Me nje fjale, jetojme per te permbushur misionin per te cilin u lindem!
    Dhe cili eshte ai ?

Jeta eshte aq delikate,mendja jone ka nje limit deri ne te cilin mund te mendojm dhe analizojm gjerat...

nuk mund te themi,nuk e di une epr veten time,nuk mund te them se jetoj per te qen e lumtur,per te hyre ne pune,per tu martuar,per te krijuar familje,nuk mund ti them te gjitha keto gjera qe eperbejn jeten,....

sepse asgje ne kete jete nuk dihet,ku mund ta dim ne se vall a do te arijm tek lumturia,tek dashuria,apo suksesi...

nuk mund te thuash se jetoj per kete arsye....

e mban mend ndonjeri nga ne se kur erdhem ne jete,si erdhem...joo...

Vete jeta eshte nje mister...sa me thell te hysh e te analizosh kete aq me thell zhytesh....

une epr veten time e quaj si nje oqean qe ska as fund as fillim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-11-2013 mė 09:56
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e N0Li
    Anėtarėsuar
    23-11-2013
    Vendndodhja
    Atje dhe kėtu...
    Postime
    35

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Dhe cili eshte ai ?
    Misioni i jetės sonė!? Pyetje e rėndė, unė se di, por besoi se krijuesi i gjithėsisė dhe e i gjithēkaje tjetėr nė univers pėr secilin nga ne - ka caktuar njė mision. Psh: Unė mund tė jem mėsues, dmth kam mision tė edukoj fėmijėt. Ty mund tė jesh arkitekte, dmth ke mision tė ndėrtosh pallate e shtėpi qė njerėzit tjerė qė kanė misione tjera! Ajo mund tė jetė kuzhiniere - ka mision tė bėj ushqime pėr njerėzit tjerė! Babai im ėshtė aktor - ka mision tė zbavit njerėzit tjerė qė kanė misione tjera dhe kėshtu zinxhiri vazhdon! Dmth tė gjithė jemi me mision, edhe pse nganjėherė mund tė mendojmė se nuk jemi aspak produktiv pėr shoqėrinė, por mjafton njė gazetė nė kioskė tė blesh ti realizon njė pjesė tė misionit - dmth krijon me automatizėm procese zinxhirė - shitėsi fiton para, me ato paratė shitėsi blen gazeta tjera, shtypshkronja shtyp mė shumė numra, punėson mė shumė punėtorė, punėtorėt fitojnė, me paratė ndėrtojnė shtėpi dhe arkitekt tė marrin ty, ndėrsa krijojnė familje dhe i edukoj unė....

Kupton?

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Citim Postuar mė parė nga N0Li Lexo Postimin
    Misioni i jetės sonė!? Pyetje e rėndė, unė se di, por besoi se krijuesi i gjithėsisė dhe e i gjithēkaje tjetėr nė univers pėr secilin nga ne - ka caktuar njė mision. Psh: Unė mund tė jem mėsues, dmth kam mision tė edukoj fėmijėt. Ty mund tė jesh arkitekte, dmth ke mision tė ndėrtosh pallate e shtėpi qė njerėzit tjerė qė kanė misione tjera! Ajo mund tė jetė kuzhiniere - ka mision tė bėj ushqime pėr njerėzit tjerė! Babai im ėshtė aktor - ka mision tė zbavit njerėzit tjerė qė kanė misione tjera dhe kėshtu zinxhiri vazhdon! Dmth tė gjithė jemi me mision, edhe pse nganjėherė mund tė mendojmė se nuk jemi aspak produktiv pėr shoqėrinė, por mjafton njė gazetė nė kioskė tė blesh ti realizon njė pjesė tė misionit - dmth krijon me automatizėm procese zinxhirė - shitėsi fiton para, me ato paratė shitėsi blen gazeta tjera, shtypshkronja shtyp mė shumė numra, punėson mė shumė punėtorė, punėtorėt fitojnė, me paratė ndėrtojnė shtėpi dhe arkitekt tė marrin ty, ndėrsa krijojnė familje dhe i edukoj unė....

Kupton?
    Kete e kuptoj,dhe nuk e pranoj si nje mision per te ardhure ne jetekete mund ta themi vetem per Matrixin e filmave :P,p.sh te jesh mesueese te kesh mision te mesosh femijet,nuk eshte ky mision per t ejetuar,nuk mund ta thuash..

kjo ndodhe vetem neper filma mendoj une...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 24-11-2013 mė 10:59
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..sepse i kam vene vetes nje program te gjere,
    dhe kam shume detyra per te bere....
    Nuk kam per te ikur aq leht,
    pa i vene shume pune ne jete...

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Sepse ia vlen tė jetosh.
    Edhe pse jeta na pėrplas nė shumė situata e sfida tė cilat nuk i duam.
    Ama jeta ėshtė e bukur.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •