Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Cfar po ndodh me Mitrovicen?

U ben 10 vite dhe ende qyteti i Mitrovices eshte i ndar,edhe pas shpalljes se pavaresis se Kosoves ky qytet ende eshte i ndar,edhe pse politikanet tan thon se ky qytet do te bashkohet por realiteti eshte krejt ndryshe nga ajo qe thojne ata.
    Kjo te jep me kuptu qe ne nuk jem nje shtet sovran siq thojn politikanet tan,dhe nuk e kemi te kontrolluar gjith teritorin e Kosoves.
    Pra a mendoni qe kjo pjes e qytetit do ta kete fatin sikurse pjeset tjera te vendite,siq jan:Presheva,Medvegja,Bujanovci.
    Dhe cfar duhet te bejn politikanet tan per ta bashkuar ket qytet,mendoni se duhet prap te fillojm luften,apo duhet te mundohemi ne menyre paqsore.

Ju lutem shprehni mendimet e juaja per temen

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    U ben 10 vite dhe ende qyteti i Mitrovices eshte i ndar,edhe pas shpalljes se pavaresis se Kosoves ky qytet ende eshte i ndar,edhe pse politikanet tan thon se ky qytet do te bashkohet por realiteti eshte krejt ndryshe nga ajo qe thojne ata.
    Kjo te jep me kuptu qe ne nuk jem nje shtet sovran siq thojn politikanet tan,dhe nuk e kemi te kontrolluar gjith teritorin e Kosoves.
    Pra a mendoni qe kjo pjes e qytetit do ta kete fatin sikurse pjeset tjera te vendite,siq jan:Presheva,Medvegja,Bujanovci.
    Dhe cfar duhet te bejn politikanet tan per ta bashkuar ket qytet,mendoni se duhet prap te fillojm luften,apo duhet te mundohemi ne menyre paqsore.

Ju lutem shprehni mendimet e juaja per temen
    Doja vetem te ta shtroj nje pyetje?
    -Me ke do luftosh?Me keta qe e nenshkruan qysh ne fillim te ,,clirimit'' a???
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

Po ishalla nuk vjen deri te lufta,por nese nuk ka zgjedhje tjeter porpos luftes atehere do te luftojm kunder serbve,dohet ti debojm nga tokat tona njeher e pergjithmone.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Kjo pyetje , do tė duhet tė u shtrohet hasės me shokė!

Ai ka vizion pėr tė ardhmen e Kosoves.
    Nuk e di a ka me shku hasa me ju bo pėrhajr gjykatėsve qė i emroi serbia nė pjkesen veriore tė Kosoves , po mesiguri ka me shku nė graqanic , se i ka shokė.

Ky , ma merr mendja se edhe nė veri ish shku , mos mu tut qe e burgosi dhe e gjykojn , kėta gjykatės, qė janė shokėt e vet, qė po u jap komuna!

Mitrovica dhe pjesa tjetėr e Kosoves veriore , ėshtė dashur qė nė 1999 tė sulmohet !
    As sot nuk ėshtė vonė , por ska kush!
    Natyrish , qė ,e kam fjalen pėr qeverin e Kosoves.
    Nė vend se tė formojn e forcojn ushtrin , kėta e kan bėr gjithnjė e mė shumė mė tė dobėt e me mė pak pjestarė. Tash kur numri i pjestarėve ėshtė aq i vogėl, ku bile edhe njėpjsė jan minoritete, gati mund tė thuhet se Kosova nuk ka kurfar ushtrie.
    Kosova e ka Policin , e cila , vetvjedhet , e nuk mund tė gjenden hajnat. Paramedo me shpresu qe kjo polici mund tė futet e tė shpartallloi serbin nė veriun e Kosves.

Pra i mbet popullit qė tė organizohet prap!

Ne jemi mėsuar qė punėt tona mos ti rregullojmė menjėher ,por duhet gjithmon tė ngatrohemi e ti lėm nė gjysėm. Pastaj populli duhet tė organizohet pėr tė vazhduar si shumė her deri me tash gjet gjith historisė!

Unė mednoj , se rrugdalje tjetėr pėr tė zgjidh kėtė qėshtje nuk ka pėpos pėrdorimit tė forcės!

Shkijet e dinė qė populli ynė din tė organizohet dhe pėr kėtė ata e kan ndėruar bazen ushtarake nė kufi me Kosven nė Luginen e Presheves.
    Hasė idioti bashk me fatziun , e bėnin asgjė kėtė punė.
    Qysh po i bėj asgjė punėt kėta idot antishqiptarė ,ashtu edhe i kemi punėt!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC , U KRYMB, E HASA ME SHOKĖ PO LAVDĖROHET SE PO E NDIHMON KRYMBJEN!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ky nenshkrim eshte bere shum me heret se tani kur jane ne pozit keta qe ua shtremberon emrat!Nuk po i mbroj fare se gabime kan te gjitha qeverit qe ishin ne post,per Mitrovicen,e jo veq qeveria ne pushtetin e tanishem!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Jo une nuk them qe fajin e ka vetem kjo qeveri,pse Mitrovica eshte ende e ndar,fajin e kan gjith qeverit qe kan qen deri me tani.
    Gabimin e par e bene kur pranuan qe UCK-ja te shpratllohet,dhe te shenderrohet ne TMK.
    Edhe une mendoj qe Mitrovica vetem me force clirohet,ka kaluar koha e paqes.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

E nderuar e Panjohuraeshtja e Mitrovices,me dhemb shume te betohem.Por situata nuk eshte per te luftuar.Ne kete situate nuk gjen asnje mbeshtetje naga jashte per te luftuar ne Kosove kunder Serbi.Zgjidhja eshte e kollajt.Hyrja ne Europe.Ne je Europe pa kufi, edhe ceshtja e Mitrovices eshte e zgjidhur.Ne ketu ne Gjermani nuk i diskutojme kufinjte megjithese ka disa milione Gjerman qe jetojne jashte kufive te Gjermanise.Si mik dhe dashamires i Kosoves theme mire nje zgjidhje te keqe se sa nje zgjidhje famekeqe
    Respekt Alem

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    E nderuar e Panjohuraeshtja e Mitrovices,me dhemb shume te betohem.Por situata nuk eshte per te luftuar.Ne kete situate nuk gjen asnje mbeshtetje naga jashte per te luftuar ne Kosove kunder Serbi.Zgjidhja eshte e kollajt.Hyrja ne Europe.Ne je Europe pa kufi, edhe ceshtja e Mitrovices eshte e zgjidhur.Ne ketu ne Gjermani nuk i diskutojme kufinjte megjithese ka disa milione Gjerman qe jetojne jashte kufive te Gjermanise.Si mik dhe dashamires i Kosoves theme mire nje zgjidhje te keqe se sa nje zgjidhje famekeqe
    Respekt Alem

Jo mua gabim mu drejtove!Une nuk kerkova luft,se nuk kam,,kaqik''te luftoj me tere boten,por parafolsit e mij kerkuan,ndoshta nuk kan qen ktu kur eshte bere lufta,besa edhe vrasjet pas lufte,ne sy te botes na u vran njerzit neper shtepi te veta!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Mitrovica veq 1 zgjedhje e ka ajo osht zhvillimi ekonomik i jugut per me e nxit veriun mu integru pa kta mitrovica nuk ka pshtim . Hashim thaqi po vjedh sa po munet , i vetmi sen qe po thom osht ... Ishalla Zoti amerikes ja qon ni ne mendje ni plan mat mir per kit pjes e na e hjek hashimin prej qafe ...
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Jo mua gabim mu drejtove!Une nuk kerkova luft,se nuk kam,,kaqik''te luftoj me tere boten,por parafolsit e mij kerkuan,ndoshta nuk kan qen ktu kur eshte bere lufta,besa edhe vrasjet pas lufte,ne sy te botes na u vran njerzit neper shtepi te veta!
    Te kuptoj ty dhe Mitrovicaret,shume drejte,se shpesh i kam lexuar shkrimet tuaja.Por bota e jashtme nuk jane kompakt tani per tani.Ne Shqipetaret do ta kerkojme Europen,por kam frik se do te jete vone.Prandaj ne nje Eurpoe te bashkuar bashkohet kombi jone.Europa qe nje vizion i disave,u be nje deshire per shume dhe eshte nje domosdoshmeri per te gjithe.
    Nderime e respekt Alem

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •