Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

Abdi Baleta: Po u be kombi kosovar, edhe une do behem kosovar

Ncionalisti Intelektuali Diplomati i shquare shqiptare dhe kundershtari me i zeshem i greqise dhe serbise ne shqiperi zotriu ABDI BALETA .

Ne nje interviste ne televizionin anti shqiptare dhe anti kombetare vizione pluse te shqiperise i cili televizione njeherite eshte edhe prone e nje serbi duke elaboruare gjendjen ne kosove dhe pavarsine e kosoves mbi te tjera shpreh mendimin edhe per kombin kosovare ..

CITOIJ ABDI BALET (Po u be kosova kombe ne vete une do te jem kombe kosovare nuke do jem kombe me ata qe flasin shqipe dhe mendoijn Grekqe E Serbqe ) Mbaroij citati

Imadhi ABDI BALETA Dhashte zoti e sameshume njerez te tille te kete shqiperija .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 11-01-2010 mė 16:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Ne minutin e 7/tate ABDI BALETA DO JEME KOMBE KOSOVARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    CITOIJ ABDI BALET (Po u be kosova kombe ne vete une do te jem kombe kosovare nuke do jem kombe me ata qe flasin shqipe dhe mendoijn Grekqe E Serbqe ) Mbaroij citati

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Abdi Baleta eshte kryekriminel dhe antishqiptari me i madh qe ekziston.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Jackvar
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin

Imadhi ABDI BALETA Dhashte zoti e sameshume njerez te tille te kete shqiperija .

Citim Postuar mė parė nga TheCompany Lexo Postimin

Deri sa ta gjej ni shqiptar per t'cilin t'gjithe pajtohen qe osht i mire... nuk du me hap asni teme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga TheCompany Lexo Postimin

Kunder sulmi eshte teoria me e mire per te Kompromentuare dikende. Pore ne rastine e Baletes kjo nuke funksionone sepse Abdi Baleta e/ka deshmuar se ka qen dhe ka mbeture nje shqiptare i madhe

Megjithate ne demokracia pranohen njifen edhe (Futkotizma) Me ja fute kote
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drifilon : 12-01-2010 mė 12:53

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga Jackvar Lexo Postimin
    Deri sa ta gjej ni shqiptar per t'cilin t'gjithe pajtohen qe osht i mire... nuk du me hap asni teme

Haaaa Nuk e`besoij se mund ta gjeshe (Mahmute ferati e ka nje kenge shume te mire ku trajtone ket fenomen shqiptare (Kure thote se edhe mose me pase bishtin te ne shqiptaret ta ngjesin .....

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Ncionalisti Intelektuali Diplomati i shquare shqiptare dhe kundershtari me i zeshem i greqise dhe serbise ne shqiperi zotriu ABDI BALETA .

Ne nje interviste ne televizionin anti shqiptare dhe anti kombetare vizione pluse te shqiperise i cili televizione njeherite eshte edhe prone e nje serbi duke elaboruare gjendjen ne kosove dhe pavarsine e kosoves mbi te tjera shpreh mendimin edhe per kombin kosovare ..

Gabim njerz te till nuk i duhet as kosoves e as shqiperis,ka kalu koha e talibanve

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Jackvar Lexo Postimin
    Nese te duhet ndihma ta gjej une,deri ateher mir u pafshim miku im i dashur

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Haha, cfare kllouni, ka vene dhe kravate me shqiponje, me demek i thote sylesheve "Shikoni sa patriot jam"

Njerez si Baleta qe shesin dokrra me ambalazh patriotizi ne tregun e fruta-perimeve jane njerez te rrezikshem ne nje shoqeri me mase te madhe injorance si Shqiptaret.

Nuk shoh lidhje mes llafollogjise kafenexheshke Baletes me ceshtjen kombetare. Tema mbyllet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 13-01-2010 mė 01:29
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •