Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Jezu Krishti shfaqet në një copë buke

Një britanik ka përjetuar një befasi të madhe, pasi që në një copë buke në një restorant në qytetin Esher, në provincën Surrey, i është shfaqur pamja e Jezu Krishtit.

Kjo i ka ndodhur David Howlett, 34-vjeçar, i cili ishte duke ngrënë në një restorant indian, në këtë qytet.

“Unë dhe bashkëshortja ime ishim duke ngrënë, kur në një moment në copën e bukës që mora mu shfaq pamja e Jezu Krishtit, i cili më shikonte. Ishte diçka rrëqethëse”, ka thënë David për mediat britanike.

I befasuar ka mbetur edhe pronari i restorantit, Asad Khan, i cili ka thënë se, “kryekuzhinieri i tij, sigurisht se ka ndonjë lidhje me ‘personin lartë’”.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    E pa besushme...

Po edhe te krishteret filluan me budalleqet? Lopet qe therrasin emrin e Perendive mendoja se ua kishim lene te tjereve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Ai anglezi ben mire te kungohet per cdo dite per me e marre trupin dhe gjakun e Krishtit. Aty e ka te sigurt qe pranine e Jezusit Zot!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Mua me shume me ngjan si Mr Miyagi ne Karate Kid.

Mbyllet!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •