Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti ke 6 vjet martuar Santo, apo 6 vjet i dashuruar me nje femer, se ka ndryshim.
    Une p.sh kam 6 vjet martese. A kam arritur ne ato pika? Edhe kam arritur. Eshte normale kur jeton me nje njeri cdo dite. Behet pjese e jotja. Ka momente te bukura, ka dhe momente merzie. Nuk do drejtohemi gjithmone me fjalet shpirti, zemra.
    Shume e nbderuar shoqja/zonja mia@.Behet fjale per lidhje serioze edhe jo martese.Mgjt per sqarim po te them qe kam mbi 6 vjet jo martuar por bashkejetese edhe jam drejt marteses por ne ato pika si specifikohet me lart nuk kam arritur.Normalisht qe lidhja apo martesa ka momentet e bukura por edhe merzie por kjo nuk nenkupton qe momentet e merzitjes te arrijne ne pikat e mesiperme.Sipas mendimit tim nqs arrin njeri prej partnerve ne ato pika nuk ka me vlere lidhja e tyre martese apo thjeshte lidhje.Sipas atyre pikave qe kishte shkruajtur Adaes i bie qe mbas 6 vitesh mos te kesh ne krah partner por Sherbetor\e.

Nejse.....
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Shume e nbderuar shoqja/zonja mia@.Behet fjale per lidhje serioze edhe jo martese.Mgjt per sqarim po te them qe kam mbi 6 vjet jo martuar por bashkejetese edhe jam drejt marteses por ne ato pika si specifikohet me lart nuk kam arritur.Normalisht qe lidhja apo martesa ka momentet e bukura por edhe merzie por kjo nuk nenkupton qe momentet e merzitjes te arrijne ne pikat e mesiperme.Sipas mendimit tim nqs arrin njeri prej partnerve ne ato pika nuk ka me vlere lidhja e tyre martese apo thjeshte lidhje.Sipas atyre pikave qe kishte shkruajtur Adaes i bie qe mbas 6 vitesh mos te kesh ne krah partner por Sherbetor\e.

Nejse.....
    Nuk eshte se te gjitha ciftet arrijne ne te tera ato pika, ose jane te vetmet sjellje qe ciftet kane me njeri-tjetrin pas 6 vite martese. Edhe e kemi prish gojen ne momente nevriklleku. Jemi zbrazur atje ku s'duhet. Nuk mund ta kontrollosh veten 100% ne jete. Ka dhe momente dobesie Santo. Nuk ke pse i merr per fyerje. Ato qe ka sjelle Adaes nuk jane asgje nga ato dialoget qe perdorin realisht ca cifte me njeri-tjetrin. Arrihet te thuhet dhe fjala e fundit.
    Pse e merr me kuptimin e keq ato dialogjet? Une kryesisht kontrolloj shume te folurin kur jam ne publik, apo njerez qe nuk me njohin mire sepse lindin keqkuptime. Burrin e konsideroj pjese timen dhe nuk ka pse ruhem ne te folur para tij. Shprehem lirshem. Dua respekt prej tij, por dhe afrimitet. Nuk dua te nguroj prane meje, ta kontrolloj gjitrhmone te folurin, se mos ja marr per keq fjalet. Nuk dua te distancohet, te shtirret me mua, por te jete vetvetja.
    Ty te uroj qe te tille te ngeleni kur te martoheni.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk eshte se te gjitha ciftet arrijne ne te tera ato pika, ose jane te vetmet sjellje qe ciftet kane me njeri-tjetrin pas 6 vite martese. Edhe e kemi prish gojen ne momente nevriklleku. Jemi zbrazur atje ku s'duhet. Nuk mund ta kontrollosh veten 100% ne jete. Ka dhe momente dobesie Santo. Nuk ke pse i merr per fyerje. Ato qe ka sjelle Adaes nuk jane asgje nga ato dialoget qe perdorin realisht ca cifte me njeri-tjetrin. Arrihet te thuhet dhe fjala e fundit.
    Pse e merr me kuptimin e keq ato dialogjet? Une kryesisht kontrolloj shume te folurin kur jam ne publik, apo njerez qe nuk me njohin mire sepse lindin keqkuptime. Burrin e konsideroj pjese timen dhe nuk ka pse ruhem ne te folur para tij. Shprehem lirshem. Dua respekt prej tij, por dhe afrimitet. Nuk dua te nguroj prane meje, ta kontrolloj gjitrhmone te folurin, se mos ja marr per keq fjalet. Nuk dua te distancohet, te shtirret me mua, por te jete vetvetja.
    Ty te uroj qe te tille te ngeleni kur te martoheni.
    Nuk po te them qe ska zenka apo momente nevriklleku ne cift shume e dashur mia@.Por thashe qe ashtu si e ka trajtuar teme adaes i bie qe mbas 6 vitesh te kesh ne krah sherbetor edhe jo partner.Nuk i marr per fyerje pasi duke qene se qenka situat kritike po pergatitem moralisht edhe shpirterisht edhe une se sme ndodhi vitin e 6 te lidhjes por si dihet ndoshta me nodh te 6 te marteses.Te flm per urimin.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Tashi ju o njerez doni te thoni pse e kam hap kte teme do thoni ju???

Po ja , thash po marr mendimet e atyne qe i ka kalu 6 vjet me nji person te shof se mos me mushet mendja edhe me u lidh noj dit

I kam frike kto lidhjet serioze, dreqet :@
    Cte duhet te martohesh aman ...ri se mir je beqare ,ose bashkjetese ....por martese larg o xot

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Cte duhet te martohesh aman ...ri se mir je beqare ,ose bashkjetese ....por martese larg o xot

Martese apo bashkejetese njesoj eshte ....Vetem gjendja civile ndryshon .

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Martese apo bashkejetese njesoj eshte ....Vetem gjendja civile ndryshon .

Nuk esht njesoj

Kur je e martuar do lesh qimet e kokes per nje ndarje neper dyert e gjykates ....etj etj

Kur je ne bashkejetese i thua shendet e gjith te mirat kur nuk shkon me , pa vajtur ne gjygj

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

Nuk esht njesoj

Kur je e martuar do lesh qimet e kokes per nje ndarje neper dyert e gjykates ....etj etj

Kur je ne bashkejetese i thua shendet e gjith te mirat kur nuk shkon me , pa vajtur ne gjygj

Vin ne ane keto gjera....me duket se ishte llafi per monden e jetes me dike jo per
    ngatarresat e ndarjes

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk esht njesoj

Mire e ke ti Linda. Te ze koka kur mendon divorcin dhe thua,'' Po e shtyj dhe ca kohe martuar, se s'ja paskam ngene te bredh lart e poshte gjykatave. Dhe keshtu iken jeta sa hap e mbyll syte. Feston cifti 35- 50 vjetorin e marteses se lumtur.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Dashurohu shpeshe por mos u marto kurre,thone gjermanet.Mire e ka Linda 5.Shkunorezimi eshte katastrofe fare.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Lat nam , kan fillu dhe cunat bejn muhabet grash
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •