Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    fegi---Ademi eka pase edhe nji gru para eves.

Apollyon--Si e ka pas emrin ajo mi fegi?

?????Hava??????ndoshta s'jam i sigurtë!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga .IQ Lexo Postimin
    Bjen ne kundershtim me fjalet e tua,

Nuk mund te gjendet as edhe nje fakt i bindshem qe verteton teorin e evolucionit, darvinistet e mbeshtetin teorin e tyre vetem ne hipoteza.
    Fakte ashiqare un i quj ato qe i kap logjika . Kur osht fjala per besimin ne gjana te mistershme nuk ka fakte konrete kur gjith ne "luft" jan teoria kunder teoris e shyqyr qe logjika na mundeson mi pa teorit si fakte ashiqare
    We are all Aliens

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    A ka dikush nga besimtaret qe te spjegoj nga rracat (per ngjyrat e njeriut te bardhet, zinjet,verdhet,kuqet) si u krijuan ata...qe te dallohen nga ngjyra...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Fakte ashiqare un i quj ato qe i kap logjika . Kur osht fjala per besimin ne gjana te mistershme nuk ka fakte konrete kur gjith ne "luft" jan teoria kunder teoris e shyqyr qe logjika na mundeson mi pa teorit si fakte ashiqare
    Evolucioni nuk mbeshtet ne fakte por eshte vetem nje teori qe ka hipotezat e veta, hipotezat dhe faktet jan larg njera tjtres, kurse sa i perket krijimit ka fakte qe nuk mbarojn kurre.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga sefadinmuqaj Lexo Postimin
    extreme une nuk i besoj librave te thjeshte qe i kane shkruajtur njerezit ose keta shkencetare qe pretendojne se kane zbuluar diçka por e besoj Kur'anin qe eshte shpallje hyjnore e shkruar nga njerez te thjeshte!
    Hallall ta bofte zoti...edhe un nuk besoj te librat qe i kan shkruajtur njerezit...

Leri shkenctaret...se ne ferr do shkojne,shyqyr qe kan mesu me shkrujt..se do na ishim bo te gjith fetar....

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga .IQ Lexo Postimin
    Evolucioni nuk mbeshtet ne fakte por eshte vetem nje teori qe ka hipotezat e veta, hipotezat dhe faktet jan larg njera tjtres, kurse sa i perket krijimit ka fakte qe nuk mbarojn kurre.
    Thuje veq 1 fakt te mundshem reth ksaj edhe une nuk kom me hezitu me e pranu nese osht e vretet po fakte nuk ka o shqipte jon veq teorija boshee
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Thuje veq 1 fakt te mundshem reth ksaj edhe une nuk kom me hezitu me e pranu nese osht e vretet po fakte nuk ka o shqipte jon veq teorija boshee
    Te thash ka fakte mbi krijimin qe nuk mbarojn kurre, dhe ti i di ato, por qe nuk i pranon si te verteta ajo eshte qeshtje jotja.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Shkenca ka vjedh shume gjera nga Kur'ani si p.sh. zgjerimi i universit, levizja e planeteve ne orbite dhe ne drejtim te caktuar, identifikimi i njeriut nga majat e gishterinjeve, etj. per me shume fakte dhe argumente te tilla ju propozoj te kerkoni ne internet "Mrekullite e Kur'an-it" (ang. The Miracles of Qur'an ) dhe te mos flisni per diçka qe nuk keni njohuri.
    Pra se pari duhet ta lexoni me vemendje Kur'anin e pastaj te diskutoni e kundershtoni.

Elona ti thua:

Fakti qe te gjitha teorite shkencore jan hedhur ne praktik dhe njerzimi i shijon ato tregon se sa e sakte eshte shkenca.Ndersa kuhranin ka ngel i teori ne leter te cilen presim ta shijojme ne boten tjeter.
    Kurse une te them ty qe shkencat kane marre shume informata nga Kur'ani siç bie fjala ne mjekesi kur nje pacient operohet se pari ai vihet ne gjume me anestezion, ky fakt ka qene i ditur shume kohe me pare nga Muslimanet ku ka treguar Muhammedi s.a.v.s. qe Zoti kur e ka krijuar gruan e njeriut te pare se pari e ka vene ate ne gjume dhe pastaj ja ka hapur trupin konkretisht shpinen dhe ja ka marre nje brinje e nga ajo brinje e ka krijuar gruan e tij.

Ka edhe shume e shume gjera tjera qe shkenca i ka vjedh nga feja por po pertoj ti shkruaj te gjitha!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •